Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Labas rytas 4u.gif Smulkius pataisymus padarysiu sekančioj temutej kur praleidau amžius ir vaikučius skaičiu ar kas pamiršo parašyti.Nes dabar patI redaguoti negaliu.Neabejoju,kad Smelita atsius dar duomenis.Ir kitos sužinos datas.Visus pataisymus smulkius užsirašiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smelita @ 2016 12 15, 23:30)
Oi cia as kazka praleidau?😊

Brukstelkite info man žinute kitoj temutej pridesiu jus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 16 gruodžio 2016 - 08:42
Oi, kaip gerai, kad radau senojoj forumo versijoj jus... Taip man nepatinka ta nauja...
Atsakyti
Ačiū, Tommute, graži tema mirksiukas.gif
Tingiu dirbti...
Atsakyti
QUOTE(Amberytė @ 2016 12 16, 09:35)
Ačiū, Tommute, graži tema  mirksiukas.gif
Tingiu dirbti...

Aš irgi tingiu. Važiuoju šiandien į darbą ir tokiuose apmąstymuose nuskendau: ar aš taip aptingau ir save išsilepinau, kad nieko po darbo jau nepasidarau, tik guliu ir guliu ar čia tas nėštuminis toks nuovargis ir noras gulėti? smile.gif Nes galvoju jau gal tiesiog pati taip sutingau ir jau nieko nebenoriu daugiau smile.gif Anksčiau kaip tankas visur variau, visi aplink kartojo nusimažinti sau kartelę ir išmokti pailsėti ir jei ilsėdavaus - grauždavo sąžinę, o dabar net sąžinės jokios nejaučiu, guliu ir turiu sau pasiteisinimą visur "man reikia ilsėtis" smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Sunkus rytas man, vakar vakare snaudžiau prie teliko, paskui naktį nebegalėjau užmigti. Kai reikėjo į darbą keltis, aš visa neišmiegojusi.... Oi, man irgi tingisi dirbti, visai ne darbas galvoje. O norėčiau tiek daug ką pasidaryti iki dekreto, viską užbaigti. Nors kažin, kaip čia bus, nes laikas taip bėga, kad nespėsim nė pajusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2016 12 16, 09:55)
Labas rytas  4u.gif
Sunkus rytas man, vakar vakare snaudžiau prie teliko, paskui naktį nebegalėjau užmigti. Kai reikėjo į darbą keltis, aš visa neišmiegojusi.... Oi, man irgi tingisi dirbti, visai ne darbas galvoje. O norėčiau tiek daug ką pasidaryti iki dekreto, viską užbaigti. Nors kažin, kaip čia bus, nes laikas taip bėga, kad nespėsim nė pajusti  ax.gif

O aš užmiegu prie tv ir paskuj vis tiek sėkmingai išmiegu visą naktį ir dar ryte nenoriu keltis... viršūnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2016 12 16, 09:58)
O aš užmiegu prie tv ir paskuj vis tiek sėkmingai išmiegu visą naktį ir dar ryte nenoriu keltis... viršūnė biggrin.gif

Man miego nereik daug.Užmiegu 22 val. prabundu 7 ryto I mokykla ruošiames.Savaitgali max iki 9 pratraukiu.Mane pilnatis veikia kaip visad prabudineju paryčiais. doh.gif
Euterpė-su gražiu pasimatymu vakar 4u.gif
Kalbejot apie bulves nebetraukia manes jos.Pirmas savaites atsivalgiau biggrin.gif Dabar valgau ivairiai, stegiuosi bent.
Nu ka prasides pas mane Kalediniai kepiniai.Savaitgali sausainius su dukryte kepsiu Kaledu seneliui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 16 gruodžio 2016 - 10:11
QUOTE(perlamutras @ 2016 12 16, 09:58)

Tai man šios nakties nemiga čia vienkartinis atvejis ax.gif , šiaip aš esu miego žmogelis. Ir iki nėštumo miegu nesiskundžiau, o dabar tuo labiau. O šiąnakt matyt pilnatis mane buvo paveikusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2016 12 16, 11:10)
Man miego nereik daug.Užmiegu 22 val. prabundu 7 ryto I mokykla ruošiames.Savaitgali max iki 9 pratraukiu.Mane pilnatis veikia kaip visad prabudineju paryčiais. doh.gif
Euterpė-su gražiu pasimatymu vakar  4u.gif
Kalbejot apie bulves nebetraukia manes jos.Pirmas savaites atsivalgiau  biggrin.gif Dabar valgau ivairiai, stegiuosi bent.
Nu ka prasides pas mane Kalediniai kepiniai.Savaitgali sausainius su dukryte kepsiu Kaledu seneliui.

pagal mano standartus, tai cia jau daug miego man gautusi 9 val. miegoti biggrin.gif nes iki nestumo miegodavau po 6 valandas ir gerai buvo, o dabar jau 6 valandu nei pro kur biggrin.gif as irgi vakarais tik gulineju, nera jegu ka veikti, tik dienos metu dar galiu pasidarbuoti, o ateina vakaras ir jegos isgaruoja biggrin.gif Dar sia savaite sirguliuoju, tai ir sportuoti neinu, kaupiu lasinukus biggrin.gif

Man tai bulves labai skanu paskutiniu metu, ir labiausiai bulviu fri noris biggrin.gif kazkuri vakara vyras kepe bulves man, tai jau taip skanu su raugintais agurkeliais buvo biggrin.gif Is maisto, tai tik saldumynu maziau noris ir saldziu vaisiu, o geriausia atgaiva sirdziai mandarinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2016 12 16, 11:47)
pagal mano standartus, tai cia jau daug miego man gautusi 9 val. miegoti biggrin.gif nes iki nestumo miegodavau po 6 valandas ir gerai buvo, o dabar jau 6 valandu nei pro kur biggrin.gif as irgi vakarais tik gulineju, nera jegu ka veikti, tik dienos metu dar galiu pasidarbuoti, o ateina vakaras ir jegos isgaruoja biggrin.gif Dar sia savaite sirguliuoju, tai ir sportuoti neinu, kaupiu lasinukus biggrin.gif

Man tai bulves labai skanu paskutiniu metu, ir labiausiai bulviu fri noris biggrin.gif kazkuri vakara vyras kepe bulves man, tai jau taip skanu su raugintais agurkeliais buvo biggrin.gif Is maisto, tai tik saldumynu maziau noris ir saldziu vaisiu, o geriausia atgaiva sirdziai mandarinai biggrin.gif

Sveikatytes! 4u.gif Peršalimas užpuole?
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2016 12 16, 12:52)
Sveikatytes!  4u.gif Peršalimas užpuole?

aga verysad.gif prasidejo nuo gerkles skausmo, o dabar tokia pussloge ir kosulio priepuoliai kankina, bet labiau kazkaip nakti pasireiskia, jau kazkaip net nebenoriu vakarais eit miegot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2016 12 16, 14:14)
aga verysad.gif prasidejo nuo gerkles skausmo, o dabar tokia pussloge ir kosulio priepuoliai kankina, bet labiau kazkaip nakti pasireiskia, jau kazkaip net nebenoriu vakarais eit miegot biggrin.gif

Oj supratu! Prasikankinau su gerkle ir su kosuliu 3 sav.Aflubin homeopatiniai lašiukai padejo.Pabandykite gal palengves mirksiukas.gif
Atsakyti