Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

O aš jau gavau savo rinkinį po gimdymo iš draudimo, nors ir reikėjo susimokėti už jį, vis tiek pigiau man gavosi nei pirkti atskirai. Tai ten ir tos sexy tinklinės kelnaitės įdėtos :D atsidariau dėžę ir žiūriu ir galvoju, kad vaje vaje, čia jau va tuoj. Vežimėlį buvo smagiau pirkti :lol:

Kiek ko įeina į rinkinuką?

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 04 20, 15:30)
<p>O aš jau gavau savo rinkinį po gimdymo iš draudimo, nors ir reikėjo susimokėti už jį, vis tiek pigiau man gavosi nei pirkti atskirai. Tai ten ir tos sexy tinklinės kelnaitės įdėtos biggrin.gif atsidariau dėžę ir žiūriu ir galvoju, kad vaje vaje, čia jau va tuoj. Vežimėlį buvo smagiau pirkti lotuliukas.gif
</p>

,,sexy,, tinklinės kelnaitės, , lotuliukas.gif lotuliukas.gif Neblogai įdėja ir prieš vyrą pasidabint taip biggrin.gif
Ne tuoj ,ne tuoj dar bus gegužis į jį pretenduoja rimtai kolkas tik Barda biggrin.gif Gegužės 15 dar aš turiu užgimt 33 kartą biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 20, 15:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71580171" data-time="1492685884"><div><p>Nusipirkau Linutes rekomenduota Braun ausinį termimetrą man jis tobulas.Ačiū Linute už relomendacijas. vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Kas per termometras? Galima dar kartą rekomendaciją? 4u.gif
</p>

Įmesiu foto į FB termometro.UK ligoninėse su tokiu irgi matuoja tai turėtu tikslus būti. smile.gif
Atsakyti

Karmelaina 500mg po 2tabletes 3kart dienoj,magnerot vadinasi.

Buvau zindymo kursuose,toks jausmas kad pirmą kartą viską girdeciau

Atsakyti

Karmelaina 500mg po 2tabletes 3kart dienoj,magnerot vadinasi.

Buvau zindymo kursuose,toks jausmas kad pirmą kartą viską girdeciau

Eina sau, kiek daug magnio :mega_shok:

Atsakyti
QUOTE(vandene6 @ 2017 04 19, 22:26)
Matot kaip būna, o aš su pirmais aplamai tik su įprastais paketais atbuvau  blink.gif

Pavydu net. biggrin.gif Aš 5 dienas ligoninėj prabuvau ir visas jas naudojau tuos labiausiai sugeriančius paketus po gimdymo. Tik galvoju - jei jau po vieno gimdymo stipriai kraujavau, tai vadinasi su visais taip bus? Juokingiausia būtų, jei prisipirkčiau krūvą tų pačių didžiausių paketų, o jų šį kartą nė velnio neprireiktų... biggrin.gif
QUOTE(barda @ 2017 04 19, 22:39)
<p>Aš vis į balandžiukus įlendu pasekt naujienų smile.gif tai šiandien pas jas duleliukai gimė! Kaip greit jau ir mums ateis laikas, kai rašysim svorius ir ūgius savo pupulių smile.gif))</p>

O taip! Spėju, pradėsim po truputį byrėt dar antroj gegužės pusėj. Tai kas gi čia beliko - mėnuo-du ir viskas. bigsmile.gif
Atsakyti

Pavydu net. biggrin.gifAš 5 dienas ligoninėj prabuvau ir visas jas naudojau tuos labiausiai sugeriančius paketus po gimdymo. Tik galvoju - jei jau po vieno gimdymo stipriai kraujavau, tai vadinasi su visais taip bus? Juokingiausia būtų, jei prisipirkčiau krūvą tų pačių didžiausių paketų, o jų šį kartą nė velnio neprireiktų... biggrin.gif O taip! Spėju, pradėsim po truputį byrėt dar antroj gegužės pusėj. Tai kas gi čia beliko - mėnuo-du ir viskas. bigsmile.gif
Man po pirmų gimdymų teko valymą daryti, tai aš iškarto su paprastais paketais išsisukdavau. O po trečio viskas natūraliai valėsi, tai ojoj kirk reikėjo ir pampersų, ir didelių paketų. O aš galvojau, kad taip net nebūna :) Žiūrėsiu, kaip su ketvirtu bus, jaučiu, kad nebūtinai visada vienodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUUU: 20 balandžio 2017 - 17:06

Kiek ko įeina į rinkinuką?

Čia tas rinkinukas jau toks paruoštas namų gimdymui, jeigu nespėtume...tai yra ir čiužinio apsauga, ir didelė vienkartinė palutė, 10 mažų. O pačių įklotų yra labai didelių 2 pakuotės po 12 vnt ir 1 pakuotė mažesnių po 15 vnt. Kas man patiko, kad yra spirito, vatos, sterilių pleistrų, dezinfekuojančio muilo rankoms. Kažkaip manau, kad ir taip gali praversti tokie dalykai.

Atsakyti

Primink koks tai rinkinukas? Is kur pirkai? :4u: 

Atsakyti

Primink koks tai rinkinukas? Is kur pirkai? :4u:

Ar čia manęs klausei?  Aš matai, kai Olandijoj esu, čia kaip pusiau iš draudimo, pusiau pati susimokėjau gavau. Jie yra privalomi, nes visada gali pagimdyt namie...

Atsakyti
3 stintos ir 2 stiklinės jogurto 5valandą. Sėdžiu lovoj, o rėmuo griaužia griaužia griaužia cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti

3 stintos ir 2 stiklinės jogurto 5valandą. Sėdžiu lovoj, o rėmuo griaužia griaužia griaužia cray.gifcray.gifcray.gif

Mane rėmuo sąžiningai visą dieną pragraužė...Net čiulpiau tablečių nuo rūgšties,neįmanoma ištverti

Atsakyti

Čia tas rinkinukas jau toks paruoštas namų gimdymui, jeigu nespėtume...tai yra ir čiužinio apsauga, ir didelė vienkartinė palutė, 10 mažų. O pačių įklotų yra labai didelių 2 pakuotės po 12 vnt ir 1 pakuotė mažesnių po 15 vnt. Kas man patiko, kad yra spirito, vatos, sterilių pleistrų, dezinfekuojančio muilo rankoms. Kažkaip manau, kad ir taip gali praversti tokie dalykai.

O čia nemažai visko  

Atsakyti