Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Mamukai, ilgai spardžiausi, bet pagaliau išbandžiau, veikia tikrai ( na man suveikia) nuo rūgšties: į stiklinę vandens viena arbatinį šaukštelį obuolių acto, nuima kaip ranka ir nebekyla jau rūgštis (bent kol kas), geriu jau dvi dienas, ryte po valgio stikline ir po darbo grįžusi. Galima cukraus isiberti. Vyras čia man senei pasiūlė tokį gėrimą, bet vis nesutikau😀

Meslungis dingo,rūgštis dingo dar gerai butu kad nugaros,užpakalio ir pilvo skausmai dingtų😳

Atsakyti

Meslungis dingo,rūgštis dingo dar gerai butu kad nugaros,užpakalio ir pilvo skausmai dingtų😳

ir dar pilvas :D

Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 04 22, 19:53)
Taip nedaro jie streptokoko nekompensuoja NHS ir jiems neidomu deja. Per kur užsisakyti galima ir nuo kelintos savaitės jį reik pasidaryti? Aš ir pasidaryčiau dėl viso pikto pati.Aš sakysiu, kad K vitamino neleistų.Jis nebūtinas.Bet man atrodo dukrai neleido net nesiūlė.Gal,kad gimė laiku 3 dienos už termino.

https://www.strepelle.com/
Cia linkas tos kompanijos
Atsakyti
QUOTE(Dzerita36 @ 2017 04 22, 23:26)

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Ačiukas 4u.gif

Tommute, ar tu čia po tų skaičių nemiegi ?  :D 

Šįryt toks gražus rytas,saulutė šviečia,danguj nė debesėlio. Bet ir tokį gražų rytą man spėjo sugadinti uošvienė...Nu bl...tik ji mane pamato ir rėžia : nu putiesi putiesi...neištempsi dar dviejų mėnesių...Ir ką man jai atsakyti,nesinori būt grubiai  :aggressive: 

Matėt fb tą mano pilvą... Nu ko jai užkliūna  :oh:  :oh:  :cry2:​ 

Atsakyti

Šįryt toks gražus rytas,saulutė šviečia,danguj nė debesėlio. Bet ir tokį gražų rytą man spėjo sugadinti uošvienė...Nu bl...tik ji mane pamato ir rėžia : nu putiesi putiesi...neištempsi dar dviejų mėnesių...Ir ką man jai atsakyti,nesinori būt grubiai  :aggressive:

Matėt fb tą mano pilvą... Nu ko jai užkliūna  :oh:  :oh:  :cry2:​ 

Dabar įkvėpk ir nusiramink! Man atrodo čia net kažkokia mada yra pasakyti, kad oi banginis, oi pūtiesi, oi arbūzėlis, oi dar kažkas, kad kartais net žmonės nelabai žino kaip pagirti nėščia moterį, nes ji juk iš tiesų priauga to svorio ir tie matmenys keičiasi labai, akivaizdžiai. Krūtinė ruošiasi maitinimui, pilve auga tikras gyvas žmogus, o klubai prasiplečia, kad kuo lengviau būtų tam naujam žmogui ir tau atlikti paskutinį nėštumo darbą! 

Tai aukščiau nosį ir prisimink, kad tu atlieki labai labai svarbų darbą čia - padedi užaugti mažam žmogeliui ir vėliau jam užgimti. Ir tie kilogramai su laiku po to nukris ir visi juos pamirš, bet tavo vaikas bus čia!

Taip, skaudina tie žodžiai, bet na ką mes galim tiems žmonėms padaryti? Tegul jie karksi, man vat užpakalio gabaritus aptarinėjo ir aš lyg ir supykau, o tada pagalvojau na ir ką man daryt, kad aš turiu klubus, o tie žmonės neturi, bet jiems jų ir nereikia, o man reikia, nes gimdysiu aš, o ne jų nuomonės apie mane ir kaip aš atrodau paskutiniais mėnesiais.

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 04 23, 11:11)

Nu kaip gražiai čia parašėt wub.gif net didžiuotis savimi pradėjau ax.gif

O aš gaminau balandėlius ir nulaižiau nuo šaukšto pomidorų padažą. Vargas man. Nebegaliu sustoti. Einu šalia stiklainiuko- grybšt šaukštuką. Jau pusę sulaižiau unsure.gif
NEGALIU SUSTOTI.....
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 23, 09:50)
<p>Labas rytas  4u.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71585568" data-time="1492905632"><div><p>Ačiukas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tommute, ar tu čia po tų skaičių nemiegi ?  biggrin.gif </p><p></p><p>Šįryt toks gražus rytas,saulutė šviečia,danguj nė debesėlio. Bet ir tokį gražų rytą man spėjo sugadinti uošvienė...Nu bl...tik ji mane pamato ir rėžia : nu putiesi putiesi...neištempsi dar dviejų mėnesių...Ir ką man jai atsakyti,nesinori būt grubiai  aggressive.gif </p><p>Matėt fb tą mano pilvą... Nu ko jai užkliūna  doh.gif  doh.gif  cry.gif </p>

Vėlai gryžom iš svečių tai kol susikuitėm miegoti smile.gif
Nekreipk dėmesio I uošvene.Pasakojai, kad ji netaktiškas žmogus tai tiesiog praleisk jos replikas! Lilė labai gražiai parašė kai kas tave liūdins vėl ir vėl paskaityt jos postą mirksiukas.gif 4u.gif friends.gif
Mūsų visų žmonių bėda, kad puolam teisintis prieš kitus ir save net niekuo nenusikaltę.Turim mylėti save labai labai! smile.gif Mūsų gyvenimas vienas vienintelis per kurį turim sdžiaugtis smile.gif
Mažiau kontaktuok su uošvene ir tiek. Aš stengiuosi apeiti negatyvius žmones.Arba kuo rečiau sutikti.
Papildyta:
QUOTE(vandene6 @ 2017 04 23, 12:18)
Nu kaip gražiai čia parašėt  wub.gif  net didžiuotis savimi pradėjau  ax.gif

O aš gaminau balandėlius ir nulaižiau nuo šaukšto pomidorų padažą. Vargas man. Nebegaliu sustoti. Einu šalia stiklainiuko- grybšt šaukštuką. Jau pusę sulaižiau  unsure.gif 
NEGALIU SUSTOTI.....

Į pomidoriuką pavirsi biggrin.gif Skanių pietų!
Atsakyti

Oi... Mano anyta irgi sugeba tik įvertint kojų sutinimą.. Anksčiau guodžiausi... Jokio supratingumo nei nieko, nors pati 11 pagimdžius. Lauke gražu, bet tik pro langą... Šalta baisingai. Vakar sode dirbom, tai vyrui sakiau, kad kaip ruduo... Mano katinui vėl pablogėjo.... Myžioja visur 🤢... Uždėjom pampersus, pyksta, nu bet ką daryt... Veterinaras pažadėjo, kad pasveiks, nes jau ryte buvom nusprendę, kad migdysim 😱

Atsakyti

Labas mielosios :angel2: 

Vis mažiau laiko randu prisėsti prie pc, nes kraustymosi darbai prasidėjo visai netikėtai.. birželio pirmą jau būsim pakeitę namus ir dar 300km toliau nuo dabar.. Bet bent jau turiu progą vaiko kambarį įrengti kaip noriu aš, tai kol kas esu tapetų paieškoje  :ax: 

Gaila, bet 3D mums nepavyko pasidaryti nes slėpėsi mažius vis po placenta, tik vienu momentu pagavo veiduką, nosis kokia didelė  :unsure: visas į mane  :D o jau susiraukęs ir tokios blogos nuotaikos buvo, kad net gydytoja išssigando  :D 

Ketvirtadienį turėjom terminą, 1800gr, 43cm.  :4u: 

Mes jau parsivežėm vežimą, dar tuo pačiu prigriebėm rinkinuką su žirklutėm, šukytėm, termometru ir t.t.

Vakar apturėjau staigmeną, užsukau į darbą o ten visi dabuotojai ir šeima iš vyro pusės beibio party surengė  :wub: 

Nepaisant visko man jau sunku darosi kvėpuoti, dažnai trūksta oro. Kelias dienas apturėjau baisų skausmą pilvo viduryje, ale toks tarsi su peiliais per pilvą eitų  :( nežinau ar sunerimti dėl to ar ne, nes gydytojos ko bepaklausčiau sako, kad viskas normalu, juk nėštumas  :oh:  :frusty: 

Dar norėjau paklausti, kodėl būtent reikia megztų kojinaičių? Ar netinka paprastos? 

Atsakyti

Dar norėjau paklausti, kodėl būtent reikia megztų kojinaičių? Ar netinka paprastos? 

Kad kraujotaką gerintų šiurkštoka kojinyčių faktūra ir vilna.

Nepaklausiau gydytojos, ar priduodant kraują kepenų fermentams reikia būt nevalgius ir negėrus? Gal kuri žinot?

Atsakyti
Garso_Ledi kojinaičių ne šiaip megstų, o megstų iš šiurkščios vilnos reikia 4u.gif . Tam, kad aktyvintų padukų kraujotaką
Atsakyti