As irgi noreciau antro tokio gimdymo kai tavo Libaja
Papildyta:
Mano pilvelio gyventoja buna neleidzia man nakti ant sonu miegoti, tik atsigulu ir spardo i ta sona, sia nakti vel teko ant nugaros miegoti
Sveikos
Pirmas gimdymas ilgesnis, bet su epidūru, tai skausmų didelių nepajaučiau, antras daug greitesnis, be jokių skatinimų, epidūrų, bet didžiausias skausmas pabaigoj tik buvo ir tai truko neilgai
Dauguma čia vis sako neišlauks termino, nu kas gi čia per kalbos, aaa???? Birželis dar tiktai už gero mėnesio, taip kad visos ramiai jo ir laukiamSunku, spaudžia, dūstam, bet tai laikina
Aš tai tik skaičiuoju savaites, kad kuo daugiau jų sueitų, nes visur dabar tos ankstukų reklamos truputį baugina ir priverčia galvoti, kas būtų, jei būtų anksčiau. Nenoriu anksčiau, geriau viskas savu laiku
Su antra dukryte balandinukų skyrelyje lankiausi, maniškės terminas buvo 04.13 bet buvau viena pirmųjų pagimdžiusių kovo mėn. Tai iš balandžio mes dviese buvom, kur anksčiausiai 03.28 gimdėm, dar buvo 03.31, o visos kitos gimdė "savo" mėnesįIr tai tos kur paskutinėm kovo dienom, terminai buvo balandžio pirmom dienom ;) Taip kad, laukiam gegužės pabaigos kartu
Po to labai vaikai skirsis - vienų jau paaugę, kiti pagimdyt dar tik gimę
Tikrai labai anksti pagimdyt nenoriu ir aš, nes mačiau kiek po to reikia mažiukų sveikatas stebėti, kai gimsta per anksti ir kaip neramu būna. Išnešioti jau nuo 37 savaitės skaitosi? Tai vat nuo tos dienos leidžiu jai krapštytis kada nori, o iki tol teks pabūt pas mane
Jeigu taip galima užsisakyti gimdymą, tai aš norėčiau pagimdyti tą savaitę prieš terminą, bet kuriuo metu. Kažkodėl man patinka tas laikotarpis
Bet tikrai laukiu aš visų mažiukus pamatyt, tiek mes jau čia plepam, bendraujam, taip įdomu kokie čia mažiukai pabirs
bus labai smagus laikotarpis su daug istorijų!
Labas rytas
Aš taip pat turiu nėštukės pagalvę, tai be jos niekaip. Stengiuosi visada ant kairiojo šono miegoti.
šianakt taip blogai sapnavau, kad ligoninęje darant tyrimus užsipuolė mane kažkokia moteris ir ėmė spardyti į pilvą ir stengėsi vis jam trenkti, vis stengiausi apsaugoti. Pradėjau kraujuoti ir gydytojas sako reikės sukelti priešlaikinį, nes kitaip negalime žinoti, ar kūdykis sveikas. Tai sukišo man "ten" milžinišką adatą. Taip sapne verkiau
siaubas, kad mano gyventoją taip skriaudė. Net nėra nuotaikos šiandien.
As šiandien vakarop irgi važiuoju su dukriuku i pasymatyma su broliu
nieko nežinau nuo sausio kaip jis ten gyvena
Aš irgi norėčiau pagimdyti savaitėle anksčiau, negu pernešioti, bet čia nepasirinksi, kada sugalvos tada ir gims
dukrytė gimė ta pačią dieną kaip buvo pasakyta, labai punktuali
merginos tai koks ten tas braun termometras isgirtas? kazkaip neuzmaciau as nei fb, nei cia pavadinimo pakartojimo, gal skaitant praleidau? ![]()
Mano mažas išgąsdino šiąnakt
Pradėjo duotis kairiam šone, nes ant jo miegojau. Pasisuku, o pilvas žiauriai kreivas, visas guzas sukritęs į patį šoną. Kita pusė tuščia. Galvoju, kaip jį atkrapštyt reiks
Bet paskui perslinko, dabar aukštai šonkaulius skaičiuoja.
Popiet vizitas į pasimatymą
maniskis tai kasdien po kelis kartus iskelia guzus desineje puseje
tai su vyru juokiames, kad kai paglostom, soniukus pakasom tai atsileidzia
man tik idomu, kokia jis ten poza uzima, kad visas persikreipes pilvas buna
o kaireje puseje turbut visas zarnas nustumes, nes ten nei juda, nei guzu buna