Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Streptokokui nuo 35 - 37 savaitės ima. Man jau paėmė, tik dar atsakymo nenuvažiavau.

Šiandien eisiu į koncertą, kaip laukiu, po truputį ruošiuosi visą dieną :nail: , jau šimtą metų niekur nebuvau, didžiausia pramoga išeit į parduotuvę :D:D :clap_1:

Ir OMG mano liniuotė rodo iki gimdymo 30 dienų. Vakar supratau, kad bijau šį kartą... Bet ir laukiu tuo pačiu labai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barda: 28 balandžio 2017 - 12:47
QUOTE(barda @ 2017 04 28, 13:45)
<p>Streptokokui nuo 35 - 37 savaitės ima. Man jau paėmė, tik dar atsakymo nenuvažiavau.</p>
<p> </p>
<p>Šiandien eisiu į koncertą, kaip laukiu, po truputį ruošiuosi visą dieną nail.gif , jau šimtą metų niekur nebuvau, didžiausia pramoga išeit į parduotuvę biggrin.gif:D clap_1.gif</p>
<p>Ir OMG mano liniuotė rodo iki gimdymo 30 dienų. Vakar supratau, kad bijau šį kartą... Bet ir laukiu tuo pačiu labai smile.gif</p>

Smagaus koncerto! 4u.gif į kokį eisit?Man irgi reikia out kur nors nes pikta esu ,pavargus smile.gif Nu ko dabar bijot viskas bus ok nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikutės :4u:

Ir OMG mano liniuotė rodo iki gimdymo 30 dienų. Vakar supratau, kad bijau šį kartą... Bet ir laukiu tuo pačiu labai :)

Ogo, kiek nedaug beliko, tik mėnesiukas  :wub: 

O aš nesuprantu, kodėl šioj versijoj nerodo mano liniuotės... :hmm:

Atsakyti

Smagaus koncerto! 4u.gifį kokį eisit?Man irgi reikia out kur nors nes pikta esu ,pavargus smile.gifNu ko dabar bijot viskas bus ok nestuke.gif4u.gif

Ačiū! Eisim į Rūtos Ščiogolevaitės koncertą. Irgi jau pikta buvau, kiek galima eit ratais ir visų daiktus rankiot ir tvarkyt non stop. Jau susilenkt iššūkis :D:D

Atsakyti

Sveikutės :4u:

Ogo, kiek nedaug beliko, tik mėnesiukas  :wub:

O aš nesuprantu, kodėl šioj versijoj nerodo mano liniuotės... :hmm:

Man liniuotė rodo tik kai prie pc įsijungiu ir uždedu varnelę kad įjungti parašą. O per tel nerodo niekada. :rolleyes:

Atsakyti

Streptokokui nuo 35 - 37 savaitės ima. Man jau paėmė, tik dar atsakymo nenuvažiavau.

Šiandien eisiu į koncertą, kaip laukiu, po truputį ruošiuosi visą dieną :nail: , jau šimtą metų niekur nebuvau, didžiausia pramoga išeit į parduotuvę :D:D :clap_1:

Hmm, na mano vizitas dabar pas ginekologę bus 36 sav, tai gal tada ims :) tik įdomu kaip dėl to trečio ultragarso, nes ji rašo siuntimą į ligoninę, tai jei 36 sav tik siuntimą duos, dar neaišku kada talonas bus, tai ar ne per vėlai? :) įdomiai :)

Dėl išėjimo, tai aš priešingai, pas mane tiek veiklos ir pastovus judėjimas, šventės, vestuvės giminaičių, gimtadieniai, susiėjimai su draugais, paskaitėlės ir taip kasdien, tai aš svajoju apie tą dieną, kai nuo ryto iki vakaro galėsiu prabūti namie, nuoširdžiai :D jau maniau šiandien bus ta diena, bet neeee, svečiai yra jėga :D

Smagaus koncerto ;)

Atsakyti

Ir dar turiu mamukai pora klausimu :)

1. Kokio dydžio flanelinės palutės yra patogiausios naudoti?

2. Kur internetu galima įsigyti Dr. Brown anticolic buteliuką ir čiulptuką naujagimiui ? :) Pasisakiau sau nepirkti anksčiau laiko, bet noriu išsisaugoti nuorodą pirkimo, kad jei prireiktų nereikėtų ieškoti po visą internetą, užtektų užeiti ant nuorodos :) 

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 28, 14:03)
<p>Sveikutės 4u.gif
</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="barda" data-cid="71597546" data-time="1493376315"><div>
<p>Ir OMG mano liniuotė rodo iki gimdymo 30 dienų. Vakar supratau, kad bijau šį kartą... Bet ir laukiu tuo pačiu labai smile.gif</p></div></blockquote><p>Ogo, kiek nedaug beliko, tik mėnesiukas  wub.gif 
</p><p>O aš nesuprantu, kodėl šioj versijoj nerodo mano liniuotės... hmm.gif
</p>

Mano dukra susibraiže kalendorių iki sesės gimimo ir brauko dienas.Tai man net liniuotės nereikia biggrin.gif
Atsakyti

Jei neklystu tas paskutinis skanas bent lt yra rekomenduojamas 32-34 savaitę, bent jau taip minėjo mano ginė ir klinikose gydytoja. Aš vakar užmačiau Kauno klinikose paskaitėlių sąrašą, dar ir moteraičių pilna buvo prisirinkusių, bet šį kartą sakiau jau neisiu, užteks praktikos :D nes pirmas gimdymas prisiklausius paskaitėlių buvo įvaręs baimės (man sako aš jau viskas gimdau, o aš galvoju, nu "durne durne" juk dar tik 3 valandas gimdykloj, o turiu buti 24 valandas maziausiai, bet pasirodo is tikro gimdziau jau)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirstukas29: 28 balandžio 2017 - 13:19

Ir dar turiu mamukai pora klausimu :)

1. Kokio dydžio flanelinės palutės yra patogiausios naudoti?

Man mama rekomendavo daryti 100X100, o internete žiūriu visokių dydžių yra ir 70X80 ir 80X100...ai bet čia man merliukams taip sakė, o flaneliai tai 150 kirpsiu per pusę ir ilgį metrą darysiu. Kad paprasčiau būtų, o gal ne, gal darysiu kvadratus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilė_supynėse: 28 balandžio 2017 - 13:41

Jei neklystu tas paskutinis skanas bent lt yra rekomenduojamas 32-34 savaitę, bent jau taip minėjo mano ginė ir klinikose gydytoja. Aš vakar užmačiau Kauno klinikose paskaitėlių sąrašą, dar ir moteraičių pilna buvo prisirinkusių, bet šį kartą sakiau jau neisiu, užteks praktikos :D nes pirmas gimdymas prisiklausius paskaitėlių buvo įvaręs baimės (man sako aš jau viskas gimdau, o aš galvoju, nu "durne durne" juk dar tik 3 valandas gimdykloj, o turiu buti 24 valandas maziausiai, bet pasirodo is tikro gimdziau jau)

Tai taip įdomiai, kažką mano ginekologė gal bus praleidus? :D na eisiu aš pas ją dėl kraujo tyrimų kitą ketvirtadienį, bus 33 sav lygiai :) tada paklausiu kada mane siųs ultragarsui ir kada ims tepinėlį :) Įdomu kaip bus su tuo krauju, nes bednrą kraują perdaro, nepatiko jai atsakymas, aš dar bandžiau ieškoti kaltų, gal sakau sirguliavau aš kai dariaus tą dieną :) tai erdarys, kad pažiūrėtų ką paskirti :) nes ir hemoglobinas žemas (nors visko vartojau) ir leukocitų per daug ir dar kas :) tik šlapimas pirmą kartą geras buvo :D

Man mama rekomendavo daryti 100X100, o internete žiūriu visokių dydžių yra ir 70X80 ir 80X100...ai bet čia man merliukams taip sakė, o flaneliai tai 150 kirpsiu per pusę ir ilgį metrą darysiu. Kad paprasčiau būtų, o gal ne, gal darysiu kvadratus...

na aš turiu nusipirkus pora, tai žiūriu ten 70x80, bet va noriu pati apsisiųti, nusipirkau po metrą medžiagos, gaunas perkirpus per pusę 80x100 :) draugė irgi tokias darėsi, sakė jai pats tas, o aš žiūriu į tokį dydį ir man jos tokios nemažos atrodo, įdomu kas naudoja ką gali pasakyti kokios patogesnės :) bet manau irgi kirpsiu tą metrą per pusę, nes gi nemesi tų 20 cm lauk, kad gautųsi koks 80x80 :D

Atsakyti

Tai taip įdomiai, kažką mano ginekologė gal bus praleidus? :D na eisiu aš pas ją dėl kraujo tyrimų kitą ketvirtadienį, bus 33 sav lygiai :) tada paklausiu kada mane siųs ultragarsui ir kada ims tepinėlį :) Įdomu kaip bus su tuo krauju, nes bednrą kraują perdaro, nepatiko jai atsakymas, aš dar bandžiau ieškoti kaltų, gal sakau sirguliavau aš kai dariaus tą dieną :) tai erdarys, kad pažiūrėtų ką paskirti :) nes ir hemoglobinas žemas (nors visko vartojau) ir leukocitų per daug ir dar kas :) tik šlapimas pirmą kartą geras buvo :D

na aš turiu nusipirkus pora, tai žiūriu ten 70x80, bet va noriu pati apsisiųti, nusipirkau po metrą medžiagos, gaunas perkirpus per pusę 80x100 :) draugė irgi tokias darėsi, sakė jai pats tas, o aš žiūriu į tokį dydį ir man jos tokios nemažos atrodo, įdomu kas naudoja ką gali pasakyti kokios patogesnės :) bet manau irgi kirpsiu tą metrą per pusę, nes gi nemesi tų 20 cm lauk, kad gautųsi koks 80x80 :D

O tai kam būtinai kvadratas niekaip nesuprantu. Nebent vystyti norėsit. O jei po dupcia pakloti ar į vežimą  taigi jokio skirtumo. 

Atsakyti