Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

O ar kalbatės apie tai, kad tau per daug ir tu pavargsti? Gal tada ir to "atšalimo" būtų mažiau? Nes juk negali visų namų viena pavežti...

Taip, jau kuo nekalčiau bandžiau jam tai pasakyti, sakiau be užuolankų, bet nepiktai, tai išsirutuliojo konfliktas, rezultate pasakė "Nesusireikšmink"... skaudu buvo, lb paėmiau į širdį, pasirodė tikrai kas yra kas ir kad šitie nematomi darbai yra nevertinami, kad niekas kitas jų nepadarys jei ne aš. O jis nemato ką čia tuose namuose daryt gali, sako "man netrukdo" jei kas nors nesutvarkyta, bet užtai man trukdo. Aš imu ir darau, tai kaip db suprantu dėl savęs, nes dėl manęs niekas nieko nepadarys.

Atsakyti
Sveikos!

Nu ką, vakar atsigulus kai užėjo niežtėt visą kūną,- kad galvojau iki kraujų nusikasysiu... dar pilvinukė kuistis pradėjo,- grynai atrodo po šlapimo pūslę knisasi, rausiasi, knibinėja,- tai iki 2val kas 15 min turėjau į wc pūškuot visa besikasydama doh.gif doh.gif doh.gif
Bijau, kad kartosis istorija dėl cholestazės unsure.gif Nors delnų ir padų neniežtėjo,bet visur kitur tikrai taip... ir su sūnum taip buvo... tai reika antradienį šutint kraują nusileist... ketvirtadienį vizitas pas ginę, tai noriu jau su rezultatais kažkokiais pasirodyt rolleyes.gif Reiks paieškot sūnaus kortelės nėštumo,- ten turėtų būt užrašyta kurie rodikliai reikalingi,nes gi neatsimenu nieko...
doh.gif :oh

QUOTE(Tommute @ 2017 04 28, 18:25)
Aš turiu tokį labai intimų klausimą.  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif

Man tai labai norisi... net sapnuoju kartais biggrin.gif bet po paskutinio karto kai ryšium su tuo arba gal ir ne 2sav turėjau pragulėt,nes siaubingai pilvas kietėjo/skaudėjo... na ir dabar dar ne iki galo gerai doh.gif tai jau vyras ant jokių nuotykių nebepasirašo doh.gif ... dar prisiskaitė kažkokiam ankstukų psl,kad būtent viena iš priežasčių,galinčių iššaukt priešlaikinį yra sexas tai doh.gif ... be šansų man dabar jau jį įtikint.... o ir suviliot iki tiek,kad apsigalvotų nebeišeina su savais gabaritais doh.gif :oh lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet jeigu jums tai po to nieko nesidaro,- tai kodėl ne,- tik pirmyn ;)

Man tai panašu teks laukt kol pagimdysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(barda @ 2017 04 28, 13:52)
<p>Oi nu kaip fainai negaliu, BGS atsakymas neigiamas, neišaugo tas nelemtas srteptokokas, džiaugiuosi, nes nereikės tos arkliškos dozės antibijotikų per gimdymą!!! smile.gif) Kažkaip tikėjausi ir buvau nusiteikus kad bus, nes praeitą kart buvo bakterija... Nu kaip būna pasirodo išnyksta:))  yahoo.gif </p>

Jėga!!!! Sveikinu!!! Man su dukra nebuvo, su jau sūnum buvo tai ginė nuteikė,kad greičiausiai ir dabar jau bus blink.gif Suteikei viltį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 29 balandžio 2017 - 07:25
QUOTE(barda @ 2017 04 28, 22:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lilė_supynėse" data-cid="71598699" data-time="1493411357"><div><p>O ar kalbatės apie tai, kad tau per daug ir tu pavargsti? Gal tada ir to "atšalimo" būtų mažiau? Nes juk negali visų namų viena pavežti...</p></div></blockquote><p>Taip, jau kuo nekalčiau bandžiau jam tai pasakyti, sakiau be užuolankų, bet nepiktai, tai išsirutuliojo konfliktas, rezultate pasakė "Nesusireikšmink"... skaudu buvo, lb paėmiau į širdį, pasirodė tikrai kas yra kas ir kad šitie nematomi darbai yra nevertinami, kad niekas kitas jų nepadarys jei ne aš. O jis nemato ką čia tuose namuose daryt gali, sako "man netrukdo" jei kas nors nesutvarkyta, bet užtai man trukdo. Aš imu ir darau, tai kaip db suprantu dėl savęs, nes dėl manęs niekas nieko nepadarys.</p>

Aha, kelias savaites nieko netvarkyk, maisto neruošk ir t.t. - įdomu ar ir toliau jam tai netrukdys ir manys, kad tiesiog susireikšmini. biggrin.gif Kartais vien žodžių nepakanka, reikia ir gero spyrio į užpakalį, kad susiprotėtų... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2017 04 29, 06:33)
Aha, kelias savaites nieko netvarkyk, maisto neruošk ir t.t. - įdomu ar ir toliau jam tai netrukdys ir manys, kad tiesiog susireikšmini. biggrin.gif Kartais vien žodžių nepakanka, reikia ir gero spyrio į užpakalį, kad susiprotėtų... bigsmile.gif

Pritariu,- aš irgi norėjau rašyt, kad savaitėlę nesitvarkyk.ir nedaryk tų darbų... kitaip užgiedos mirksiukas.gif
Atsakyti

be šansų man dabar jau jį įtikint.... o ir suviliot iki tiek,kad apsigalvotų nebeišeina su savais gabaritais doh.gif:oh lotuliukas.giflotuliukas.giflotuliukas.gif

:lol: :lol: oi negaliu, labai juokingas vaizdelis :lol: būna ir aš vilioju, bet tada suvokiu kaip tai turėtų atrodyti iš šalies  :hihihi: 

Taip, jau kuo nekalčiau bandžiau jam tai pasakyti, sakiau be užuolankų, bet nepiktai, tai išsirutuliojo konfliktas, rezultate pasakė "Nesusireikšmink"... skaudu buvo, lb paėmiau į širdį, pasirodė tikrai kas yra kas ir kad šitie nematomi darbai yra nevertinami, kad niekas kitas jų nepadarys jei ne aš. O jis nemato ką čia tuose namuose daryt gali, sako "man netrukdo" jei kas nors nesutvarkyta, bet užtai man trukdo. Aš imu ir darau, tai kaip db suprantu dėl savęs, nes dėl manęs niekas nieko nepadarys.

Iš savo varpinės galiu pasakyti​, kad mano vyrui tvarka namie irgi paskutinėje vietoje. Na aš jau jo neperauklėsiu, gali primint, sakyt, bet ai... Anksčiau labai nervinaus, o dabar pati susimažinau spaudimą, kurį sau darau ir gal net ne tiek kiek pati save spaudžiu, kiek jaučiu tą spaudimą iš šalies, nes čia kaip ir priklauso moterims tvarkyt, puoselėti, bla bla bla... Galų gale tu laukiesi ir jau nebegali net fiziškai visko aprėpti, tai ir palik. O kam nepatiks, tegul patys padaro.

Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2017 04 29, 08:30)
Man tai labai norisi... net sapnuoju kartais  biggrin.gif bet po paskutinio karto kai ryšium su tuo arba gal ir ne 2sav turėjau pragulėt,nes siaubingai pilvas kietėjo/skaudėjo... na ir dabar dar ne iki galo gerai doh.gif  tai jau vyras ant jokių nuotykių nebepasirašo doh.gif ... dar prisiskaitė kažkokiam ankstukų psl,kad būtent viena iš priežasčių,galinčių iššaukt priešlaikinį yra sexas tai doh.gif ... be šansų man dabar jau jį įtikint.... o ir suviliot iki tiek,kad apsigalvotų nebeišeina su savais gabaritais  doh.gif  :oh lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet jeigu jums tai po to nieko nesidaro,- tai kodėl ne,- tik pirmyn ;)

Nors viena sexuoti nori taip pat kaip aš biggrin.gif Oj geras su tais vyliojimais biggrin.gif
Atsakyti
Labukas mamukai smile.gif
Airijoje irgi ilgasis savaitgalis,bet as ji visa pradirbsiu verysad.gif
Kalbejot apie neramias kojas. Sulaukiau ir as sito dziaugsmo,bet dazniausiai vakarais pries einant miegot...dar dziaugsmelis dasidejo - kaires rankos tirpimas net po kelis kartus per nakti, plius zinoma kojos meslungis smile.gif ir ant viso to kas 2 val krypuoju i wc biggrin.gif
Pries kelias dienas gavau is ligonines laiska,kad vienas is kraujo tyrimu - gelezis labai prastas ,itin zemi skaiciukai... turiu gerti vitaminus,del ko visai neimciau i galva, bet ta gelezis kietina vidurius,o su jais as ir taip kovot turiu....bijau to nelemto hemarojaus verysad.gif
Kalbant apie myliuka tai buna oj kaip noris biggrin.gif
Atsakyti

Tobuliux, kaip aš tave dėl tų vidurių suprantu, o dabar irgi geležies geriu..bet man vienintelis kas padeda tai activia jogurtai, kažkaip neįtikėtinai, galvoju gal čia net psichologinis koks dalykas :D

Atsakyti

Tobuliux, kaip aš tave dėl tų vidurių suprantu, o dabar irgi geležies geriu..bet man vienintelis kas padeda tai activia jogurtai, kažkaip neįtikėtinai, galvoju gal čia net psichologinis koks dalykas :D

O kokia geležį vartojat?su sunum pamenu,kad tablečių pobūdžio geriau tai labai kietejo viduriai, dabar geriu skysta Floradex, visiskai nekieteja😊

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 04 29, 07:56)
<p><strong>Tobuliux</strong>, kaip aš tave dėl tų vidurių suprantu, o dabar irgi geležies geriu..bet man vienintelis kas padeda tai activia jogurtai, kažkaip neįtikėtinai, galvoju gal čia net psichologinis koks dalykas biggrin.gif</p>

As viska dabar bandau: kivius,dziovintas slyvas,liesa kefyra,kad tik neapsileist smile.gif dabar dar ir aktivia jogurtu pirsiu smile.gif)) butent kuriuos tu valgai? smile.gif
Atsakyti

Man nesinori visiškai, mintys visai ne ten, toks jausmas kad niekada ir nebesinorės... Manau čia ir hormonai ir iš psichologinės pusės mane veikia tai, kad pati sau nepatinku. O dar ir pavargus per dieną būnu tiek, kad nu visiškai ne tas galvoj... O vyrui tai kas, grįžta iš darbo ir la fa, viskas padaryta, aš nusiplukus, o jis pyksta kad atšalau. 

Per visą nėštumą 2 kartai buvo. Kol dar žmogiukas formavosi. Mes kažkaip abu psichologiškai negalim lįst į mažo žmogaus erdvę. Man vienaip sudėtinga, jam kitaip. Bet man giliai dzin. Ne ir viskas.  Abu pirmieji nėštumai buvo tokie pat celibatiniai. Nieks nenusprogo.

As viska dabar bandau: kivius,dziovintas slyvas,liesa kefyra,kad tik neapsileist smile.gifdabar dar ir aktivia jogurtu pirsiu smile.gif)) butent kuriuos tu valgai? smile.gif

Labai padeda Vytauto mineralinis. Jo reikia išgerti kuo didesnį kiekį per kartą (na puslitris jau čia gerai.) Oi kaip prarauna!

Atsakyti

Labutis :4u:  Na, štai ir savaitgalis :B Bet...iš tikro, koks čia man skirtumas dabar jau. Tik tiek, kad nieko niekur vežti nereikia. Bet užtat biški persigulėjau, tai dabar esu kaip sulaužyta  :blink: 

O kokia geležį vartojat?su sunum pamenu,kad tablečių pobūdžio geriau tai labai kietejo viduriai, dabar geriu skysta Floradex, visiskai nekieteja😊

Mano hemoglobinas irgi žemas, tai kurį laiką geriu Floradex. Vaistinėj patarė man jį patikima vaistininkė. Na ir tikrai niekas nekietėja, netgi sakyčiau priešingai man kažkaip...

Dėl myliuko, tai kažkaip retai bebūna pas mus, nes vyras kažkoks bailus pasidarė :D :D :D  Jį kažkaip paveikė tas mano nėštumas, ko nepasakyčiau apie pirmąjį nėštumą... Bet su pirmuoju užtat visokie pakraujavimai buvo, dėl kurių tris kart gulėjau ligoninėj, ir manau, kad jie būdavo nuo myliukų...

Mamukai, kaip jūsų leliukai juda? Maniškis, atrodo, nori išsiveržti lauk ir pro šonus ir pro skrandį, duodasi, spardosi, makaluojasi, nesvarbu ar sėdžiu, ar guliu, ar stoviu. Man tai faina, kol nesukelia nepatogumų :wub:  :D

Atsakyti