Labukai, as nakti vis dar miegu kaip meska, bet cia nakti uzspringau kazkuo
tai taip koseti pradejau, tai pirma mintis ar neteks vaziuoti i gimdykla, gerai, kad vandens salia buvo atsigerimui, tai vel uzmigau, bet isgascio tai buvo... Na as siandiena jau paskutinius rubelius is usa uzsisakiau ir sakiau viskas, gana, o tai vyras is namu isgins ![]()
O aš jau laukiu laikotarpio kai jau nebebūsiu nėščia... Suvokiu, kad jau tokia pati niekada nebūsiu kaip anksčiau, strijų nemažai ant pilvo atsirado, kas žino gal ir svorio kažkiek liks, nes nemažai priaugau, nors pirmiau tai nukrito viskas, bet ką gali žinot kaip hormonai pasikeis. O ir tie klubai/gaktikaulis vis apie save primins... Bet bent jau susilenkt galėsiu ir pilvas nepūpsos, kas dabar labai traukia žvilgsnius ir komentarus, o man tai nepatinka... Ir žinoma laukiu savo dukrytės, kada jau viskas bus praėję. Nes kai susilaukiau sūnaus, vis kirbėjo mintis kad dar reiės vieno vaiko, o dabar jau bus ramu ![]()
Aš kaip tik spėčiau, kad per pilnatį suaktyvėja gimdymai, nes tada viskas suaktyvėja.
Žinokit, kaip džiaugiuos, kad mane priėmėt čia bendraut! Liepinukų sm taip ir nėra, o fb kas daros... Nu nesuvokiu kaip sveiko proto žmonės taip gali elgtis...
Wingele, esi toj "pertvarkų makalynej"?
O kas ten toj liepinukų grupėj vykst, kad taip pakraupai?
</p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="vandene6" data-cid="71610357" data-time="1493953507"><div><p>Aš per paskutinį mėnesį 0kg priaugau
Viskas per tas rūgštis
O ir šiandien dar pilvas supykęs
Paskutinę diena darbe praleisiu wc
</p>
Auč!
Sveikos mergaites
na va ir mes po pasimatymo
tai oj gal gera puse h ziurejo musu pupyte,tai net pusle uzspaude buvo
Ir vel patvirtino kad tikrai mergaiciuke bus
jau mazyle isistacius kaip reikia. Svoris mazutes 2017g
ir svarbiausia,kad nera fitomatijos pozymiu...
Euterpė, 05 Geg 2017 - 16:22, parašė: O kas ten toj liepinukų grupėj vykst, kad taip pakraupaiAi, iki absurdo komedijos cirkas. Sugalvojo kažkas, kad grupėj gali likt tik 50 žmonių ir kad įsitikintų kad tikrai liepinukių liepia fotkint korteles su gimdymo data ir tik tada priima į grupę 😏
DjuSoleil, 05 Geg 2017 - 17:02, parašė: svarbiausia,kad nera fitomatijos pozymiu...Kas tas? Aš vakar likau maloniai nustebinta. Turėjau eit popiet pas šeimos daktarę, o priešpiet paskambino seselė ir pranešė, kad perkelia vizitą kitai dienai, nes gydytoja susirgo. Anksčiau niekad taip nebūdavo...
Na kai persiduoda tas diabetas vaikui,gimsta vaikai labai dideli
virs 4.500kg
man ir viena karta taip buvo,kad susirgo gydytoja,tai laukiau vizito vos ne 2sav. ;)
Perlamutras aš gelezi jau senei geriu,bet negera tas hemaglobinas. visaip bandau maistu gerinti, prisiskaiciau kad Kales salota pagerinta,pradejau siandien valgyt, ziuresim. O spaudimas tai isvis kosmosas,nuolatos kaip apsvaigusi.
Niu faina, orasssss kokkkkssss😎
Su pasimatymais, kas pasimatėt su savo mažiukais ir mažiukėmis
Auč!
Bet nenusiplikei, viskas gerai?
Truputuką nusiplikiau, bet tik vieną šlaunį, yra dabar raudona dėmė, maudantis reik pasisaugoti šilto vandens, bet šiaip normaliai. Gyvensiu
Savaitgaliui oras superinis būtų, jei toks, kaip šiandien. Išvažiavau į parduotuvę su plonyte striukyte, tai vistiek labai nušilau, nuplukau, grįžau prakaitu permirkusi. Kas bus vėliau. Šiaip aš mėgstu šilumą ir vasaros karštį, bet dabar pradedu šiek tiek baimintis
Perlamutras aš gelezi jau senei geriu,bet negera tas hemaglobinas. visaip bandau maistu gerinti, prisiskaiciau kad Kales salota pagerinta,pradejau siandien valgyt, ziuresim. O spaudimas tai isvis kosmosas,nuolatos kaip apsvaigusi.
Niu faina, orasssss kokkkkssss😎
O mano spaudimas netgi susitvarkė, bijau ką ir sakyti... Prieš nėštumą buvo pradėjęs durniuoti, sugalvodavo pakilti šiek tiek. O dabar kiek besimatuoju, tai vis normoj, o kad taip ir liktų
Pasidarbavau šiandien trumpai šiltnamyje, nedaug pasikapsčiau, nuravėjau belekaip. O kaip nusikaliau, ne tas žodis
Grįžau be jėgų, galvojau, kad jau uždusiu. O nuo pasilankstymų vėl rūgštys sukilo baisiausiai. Dariau valgyti, tai vos bloga nepasidarė, stovėjau kurį laiką palinkusi prie kriauklės. Taip kad, eilinį kartą įsitikinau, kad reikia susilaikyti nuo bet kokių darbų vis dėlto. Bet kaip neįdomu, nes gulėti irgi neišeina, tuoj pat kojos nerimsta...
Sveikutes
dar 4 savaites paauginsiu pilvuziuka ir pradesiu skatintis nes nu ziauru taip gyventi
sveikatos nulis visa nestuma, gyvenimas nemalonus, mano vaikui mamos trukumas nes uzsiemimo mazai, vyrui trukumas zmonos. Kiekviena diena einant miegot mintyse o isgyvenau dar viena diena nu zodziu net nervas ima kaip man nemiela
kuo greiciau pagimdyt ir sugryzti i gyvenima pas vyra ir vaikus nes dabar atrodo lyg as bandau tik isgyventi tuos menesius :/
Na kai persiduoda tas diabetas vaikui,gimsta vaikai labai dideli
virs 4.500kg
man ir viena karta taip buvo,kad susirgo gydytoja,tai laukiau vizito vos ne 2sav. ;)
Mano pirmagimis gimė virš 4500, bet jam jokio diabeto nenustatė, nors tyrimus darė kažkokius dėl didelio svorio. Tiesa, dar ligoninėj jam nukrito 700gr, tai dieną ilgiau pabuvom ten, paskui sveikutėlius išleido namo ![]()
O aš fb dar į gegužiukų grupę įsiprašiau tai irgi kažkokia tamsuolių komanda... Vien ko verta diskusija apie tai kaip naujagimis "rodo kaprizus ir gudrauja",kad tik jį nešiot reikia ir kad savo lovytėj nemiega... nu absurdas visiškas, mamos viena kitai patarinėja palikt išsiverkt tegu sau žino kad nepageidavimų koncertas... nu neturiu žodžių