Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Labukai, as nakti vis dar miegu kaip meska, bet cia nakti uzspringau kazkuo :) tai taip koseti pradejau, tai pirma mintis ar neteks vaziuoti i gimdykla, gerai, kad vandens salia buvo atsigerimui, tai vel uzmigau, bet isgascio tai buvo... Na as siandiena jau paskutinius rubelius is usa uzsisakiau ir sakiau viskas, gana, o tai vyras is namu isgins :)

Atsakyti

O aš jau laukiu laikotarpio kai jau nebebūsiu nėščia... Suvokiu, kad jau tokia pati niekada nebūsiu kaip anksčiau, strijų nemažai ant pilvo atsirado, kas žino gal ir svorio kažkiek liks, nes nemažai priaugau, nors pirmiau tai nukrito viskas, bet ką gali žinot kaip hormonai pasikeis. O ir tie klubai/gaktikaulis vis apie save primins... Bet bent jau susilenkt galėsiu ir pilvas nepūpsos, kas dabar labai traukia žvilgsnius ir komentarus, o man tai nepatinka... Ir žinoma laukiu savo dukrytės, kada jau viskas bus praėję. Nes kai susilaukiau sūnaus, vis kirbėjo mintis kad dar reiės vieno vaiko, o dabar jau bus ramu :)

Atsakyti
Aš po pasimatymo su savo lėlyte. Visgi tikrai tikrai mergytė! wub.gif Sveria jau 2200 g. Man čia kažkas ohoho, nes sūnus gimė nesverdamas 3kg, tai dar keli šimtai gramų ir damutė jau pasieks sūnaus gimimo svorį. bigsmile.gif O kaip malėsi, echo metu visas pilvas kilnojosi. biggrin.gif Daugmaž atitinka laiką, viskas ok, tai skraidau kaip ant debesų, nors ir prastai miegojau, tinsta rankos ir pūškuoju kaip pingvinas... biggrin.gif

QUOTE(libaja @ 2017 05 04, 10:08)
Mėnulis pilnėja, tai jaučiu visom čia gliukai pareis tuoj. Mes dar buvom statistiką išvedę per kokį mėnulį gimdymai suaktyvėja. Nebepamenu... Ar tik ne per jauną...

Aš kaip tik spėčiau, kad per pilnatį suaktyvėja gimdymai, nes tada viskas suaktyvėja. biggrin.gif Bet būtų visai įdomu pažiūrėt kokia bus mūsų statistika. bigsmile.gif

QUOTE(libaja @ 2017 05 04, 19:14)
Man po gliukozės testo taip buvo susukę... Į darbą reik eit o aš... Bet kažkaip išsivyniojau...
Žinokit, kaip džiaugiuos, kad mane priėmėt čia bendraut! Liepinukų sm taip ir nėra, o fb kas daros... Nu nesuvokiu kaip sveiko proto žmonės taip gali elgtis...
Wingele, esi toj "pertvarkų makalynej"?

O kas ten toj liepinukų grupėj vykst, kad taip pakraupai? biggrin.gif

QUOTE(karmelaina @ 2017 05 05, 06:20)
<p>Labas rytas cry.gif Mano rytas prasidėjo avarija. Kadangi šiąnakt labai nemiegojau, atsikėliau, kaip trenkta maišu... Gi užsipyliau ant savęs karštos baltos kavos nemažą puodelį. Gerai, kad kažkiek apsaugojo storas chalatas verysad.gif Nes kliuvo visur, ir veidui šiek tiek (apsitaškė), ir rankom, o labiausiai šlaunim. Tai sėdžiu dabar su šlapiu rankšluosčiu. Ot nevėkšla cry.gif cry.gif cry.gif
</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vandene6" data-cid="71610357" data-time="1493953507"><div><p>Aš per paskutinį mėnesį 0kg priaugau vartotojo įkelta nuotrauka
Viskas per tas rūgštis vartotojo įkelta nuotrauka
O ir šiandien dar pilvas supykęs vartotojo įkelta nuotrauka
Paskutinę diena darbe praleisiu wc vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš gal kažkiek iki 1 kg. priaugau, jei ne rūgštys, tai kur kas daugiau būtų buvę... Ach pilvas dar ir šiandien tavo supykęs, neįidomu tad tau unsure.gif
</p>

Auč! unsure.gif Bet nenusiplikei, viskas gerai?
Atsakyti

Sveikos mergaites :) na va ir mes po pasimatymo :) tai oj gal gera puse h ziurejo musu pupyte,tai net pusle uzspaude buvo :D Ir vel patvirtino kad tikrai mergaiciuke bus :wub: jau mazyle isistacius kaip reikia. Svoris mazutes 2017g :) ir svarbiausia,kad nera fitomatijos pozymiu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DjuSoleil: 05 gegužės 2017 - 16:03

Euterpė, 05 Geg 2017 - 16:22, parašė: O kas ten toj liepinukų grupėj vykst, kad taip pakraupai
Ai, iki absurdo komedijos cirkas. Sugalvojo kažkas, kad grupėj gali likt tik 50 žmonių ir kad įsitikintų kad tikrai liepinukių liepia fotkint korteles su gimdymo data ir tik tada priima į grupę 😏

DjuSoleil, 05 Geg 2017 - 17:02, parašė: svarbiausia,kad nera fitomatijos pozymiu...
Kas tas? Aš vakar likau maloniai nustebinta. Turėjau eit popiet pas šeimos daktarę, o priešpiet paskambino seselė ir pranešė, kad perkelia vizitą kitai dienai, nes gydytoja susirgo. Anksčiau niekad taip nebūdavo...
Atsakyti

Na kai persiduoda tas diabetas vaikui,gimsta vaikai labai dideli :) virs 4.500kg :) man ir viena karta taip buvo,kad susirgo gydytoja,tai laukiau vizito vos ne 2sav. ;) 

Atsakyti

Perlamutras aš gelezi jau senei geriu,bet negera tas hemaglobinas. visaip bandau maistu gerinti, prisiskaiciau kad Kales salota pagerinta,pradejau siandien valgyt, ziuresim. O spaudimas tai isvis kosmosas,nuolatos kaip apsvaigusi.

Niu faina, orasssss kokkkkssss😎

Atsakyti

Su pasimatymais, kas pasimatėt su savo mažiukais ir mažiukėmis :4u:

Auč! unsure.gifBet nenusiplikei, viskas gerai?

Truputuką nusiplikiau, bet tik vieną šlaunį, yra dabar raudona dėmė, maudantis reik pasisaugoti šilto vandens, bet šiaip normaliai. Gyvensiu :B :B :B

Savaitgaliui oras superinis būtų, jei toks, kaip šiandien. Išvažiavau į parduotuvę su plonyte striukyte, tai vistiek labai nušilau, nuplukau, grįžau prakaitu permirkusi. Kas bus vėliau. Šiaip aš mėgstu šilumą ir vasaros karštį, bet dabar pradedu šiek tiek baimintis :blink:

Atsakyti

Perlamutras aš gelezi jau senei geriu,bet negera tas hemaglobinas. visaip bandau maistu gerinti, prisiskaiciau kad Kales salota pagerinta,pradejau siandien valgyt, ziuresim. O spaudimas tai isvis kosmosas,nuolatos kaip apsvaigusi.

Niu faina, orasssss kokkkkssss😎

O mano spaudimas netgi susitvarkė, bijau ką ir sakyti... Prieš nėštumą buvo pradėjęs durniuoti, sugalvodavo pakilti šiek tiek. O dabar kiek besimatuoju, tai vis normoj, o kad taip ir liktų :huh2:

Atsakyti

Pasidarbavau šiandien trumpai šiltnamyje, nedaug pasikapsčiau, nuravėjau belekaip. O kaip nusikaliau, ne tas žodis :oh:  Grįžau be jėgų, galvojau, kad jau uždusiu. O nuo pasilankstymų vėl rūgštys sukilo baisiausiai. Dariau valgyti, tai vos bloga nepasidarė, stovėjau kurį laiką palinkusi prie kriauklės. Taip kad, eilinį kartą įsitikinau, kad reikia susilaikyti nuo bet kokių darbų vis dėlto. Bet kaip neįdomu, nes gulėti irgi neišeina, tuoj pat kojos nerimsta...

Atsakyti

Sveikutes  :nestuke  dar 4 savaites paauginsiu pilvuziuka ir pradesiu skatintis nes nu ziauru taip gyventi  :blink: sveikatos nulis visa nestuma, gyvenimas nemalonus, mano vaikui mamos trukumas nes uzsiemimo mazai, vyrui trukumas zmonos. Kiekviena diena einant miegot mintyse o isgyvenau dar viena diena nu zodziu net nervas ima kaip man nemiela  :angel_sadangel: kuo greiciau pagimdyt ir sugryzti i gyvenima pas vyra ir vaikus nes dabar atrodo lyg as bandau tik isgyventi tuos menesius :/ 

Atsakyti

Na kai persiduoda tas diabetas vaikui,gimsta vaikai labai dideli :) virs 4.500kg :) man ir viena karta taip buvo,kad susirgo gydytoja,tai laukiau vizito vos ne 2sav. ;) 

Mano pirmagimis gimė virš 4500, bet jam jokio diabeto nenustatė, nors tyrimus darė kažkokius dėl didelio svorio. Tiesa, dar ligoninėj jam nukrito 700gr, tai dieną ilgiau pabuvom ten, paskui sveikutėlius išleido namo :)

O aš fb dar į gegužiukų grupę įsiprašiau tai irgi kažkokia tamsuolių komanda... Vien ko verta diskusija apie tai kaip naujagimis "rodo kaprizus ir gudrauja",kad tik jį nešiot reikia ir kad savo lovytėj nemiega... nu absurdas visiškas, mamos viena kitai patarinėja palikt išsiverkt tegu sau žino kad nepageidavimų koncertas... nu neturiu žodžių  :blink:  :oh:  :umn:  :bash:​ 

Atsakyti