Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

MERGINOS!!! Kuri rašė apie PASIŠIAUŠUSIĄ gimdą? Grįžtu skaityt pusę forumo.
Gyd sakė, kad labai pasišiaušusi...
O tai, kad visi paruošiamieji dingo- ženklas, kad artėja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vandene6 @ 2017 06 01, 08:08)
MERGINOS!!! Kuri rašė apie PASIŠIAUŠUSIĄ gimdą? Grįžtu skaityt pusę forumo.
Gyd sakė, kad labai pasišiaušusi...
O tai, kad visi paruošiamieji dingo- ženklas, kad artėja  blink.gif

Man rodos pas Barda buvo "susišiaušus"gimda... tai kažkaip greit gimdyklon iškeliavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2017 06 01, 10:12)
Man rodos pas Barda buvo "susišiaušus"gimda... tai kažkaip greit gimdyklon iškeliavo 4u.gif

Radau smile.gif

Eina sau...

Net nežinau kokios emocijos čia dabar pas mane pasireiškė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vandene6: 01 birželio 2017 - 10:10
vandene6, nu ir super, jei prasidės, tai tengvai ir greitai linkiu mirksiukas.gif Nereiktų tada ligoninėj gulėti ir laukti, greičiau namie visi jau būtumėt, viskas bus gerai bigsmile.gif
Atsakyti

Su birželiu mus visas👍👭 nors Man tik liepa,bet jaučiuosi kaip birželį čia būdama😁

Perlamutras puikiai tave suprantu dėl vaziavimo,aš ir niekur nenoriu vaziuoti, tai nzn kaip daryti reikes dėl tėvo dienos pas uosvius. Bet man ir sūnus stipriau susirgo, baigiu galą gauti.

Vandene6 Niu laukiam laukiam ką čia ta pasišiaušus gimda paburs siandien😉

Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2017 06 01, 09:17)
Bet man ir sūnus stipriau susirgo...

Sveikatos sūnui 4u.gif Maniškis niekaip nepasveiksta irgi unsure.gif
Atsakyti
Aš ir nuo baisios slogos niekaip neišsivaduoju ir nepasveikstu... kas čia su tom ligom vasarą smile.gif
Parašiau ir pati net netikiu, kad jau vasara bigsmile.gif
Atsakyti

Su musu menesiu mamukai 4u.gifbirthday.gifthumbup.gifmamontovas.gif

Jau kelias dienas jauciu pilvo apacioje maudima,na toks kaip pries ar per menesines smile.gifkvailas klausimas,bet kai pirmas nestumas, esu zalia sioj srity smile.gifvertetu sunerimti? Ar tai gal paruosiamieji? biggrin.gif

Man sąrėmiai labai aiškiai skiriasi nuo visokių pamaudimų. Pilvas tuomet sukietėja ir net pasikelia šiek tiek, pajaučiu, kad po pilvu vėdinasi  :D Tokie būna ir paruošiamieji, ir tikrieji. Tik tikruosius atpažįstu pagal tai, kad reguliariai pradeda darytis ir dažnėja tas reguliarumas. O paruošiamieji chaotiškai kartojasi. Tai kai pradeda pilvas kietėti, sėdu su laikrodžiu ir stebiu, kaskiek vyksta. Bet čia manau labai individualu visoms.

Atsakyti
Su musu menesiu merginos clap.gif clap.gif

Vakar buvau poliklinikoje, standartiniai tyrimai, slapimas, spaudimas, sverimasis, tai viskas ok, svarbu slapimas neblogeja, spaudimas geras, tik kojos kaip banduskes biggrin.gif vakar vakare buvo vel ypac isbrinke blink.gif ryte siek tiek atleido, bet vis tiek istine jos man buna jau visada

Vakar dukra manes klause, mama sako ar nera kokiu vaistu, kad sese greiciau gimtu biggrin.gif

Pedikiura buvau pasidaryti, tai dabar jau jauciuosi grazi biggrin.gif galiu jau kita savaite gimdyti sakau biggrin.gif biggrin.gif bus jau 37 savaite ax.gif

Mano anyta gyvena Birstone, tai si savaitgali vaziuosim i svecius pas ja, gal ir kita sugalvosim dar nulekti nes bus miesto dienos, Jauciuosi saugiai ten vaziuodama, nes mums Kaunas pusiaukele nuo Birstono gaunasi, dvigubai arciau nei nuo Alytaus biggrin.gif

Atsakyti

Šiąnakt sapnavau, kad tris kartus gimdžiau  05 31, 06 05 ir 06 08. Nemačiau nei ką gimdžiau, nei kaip, tik datos įstrigo. Matyt čia dėl to, kad atėjo birželis :wub:

Nesuprantu, kas man čia antrą dieną darosi, vėl grįžau namo nerealiai išalkusi, rankos kojos virpa, net silpna darosi. Tai prisivalgiau belekiek ir kadangi parduotuvėj negavau savo mėgstamų bandelių, tai dar desertui valgau batoną su Nutella :unsure: Ir kažkaip alkis nedingsta. Jei nebūtų padarytas gliukozės tolerancijos testas, tikrai galvočiau, kad cukrus nukritęs ar dar kažkas :oh:

Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif

štai ir išlaukėm birželio biggrin.gif su vasarėle mirksiukas.gif

ot naktelę apturėjau, paruošiamieji iškankino doh.gif kartojosi kas 3-4minutes po 40sek apie pusvalandį, po to aprimo ir užmigau, paryčiais vėl kažkas vyko... ax.gif šiandien vėl visą dieną maudžia, kietėja, bet jau tarpai ilgesni, nėra pastovūs, tik atsigulu, taip ir apsitraukinėja, pavaikštau, lyg apstoja, po dušo kiek aprimsta.... nežinau nežinau, jau gal lėkt pasirodyti... kaip buvo paprasta su pirmuoju, vandenys nubėgo, su dukra ligoninėj veiklą sujudino, o dabar nebesuprantu, ar čia paruošiamieji, ar tikrieji... tai užeina lyg reguliaru, o po to bac ir praeina...
Atsakyti

Sveikos mamos 4u.gif

štai ir išlaukėm birželio biggrin.gifsu vasarėle mirksiukas.gif

ot naktelę apturėjau, paruošiamieji iškankino doh.gifkartojosi kas 3-4minutes po 40sek apie pusvalandį, po to aprimo ir užmigau, paryčiais vėl kažkas vyko... ax.gifšiandien vėl visą dieną maudžia, kietėja, bet jau tarpai ilgesni, nėra pastovūs, tik atsigulu, taip ir apsitraukinėja, pavaikštau, lyg apstoja, po dušo kiek aprimsta.... nežinau nežinau, jau gal lėkt pasirodyti... kaip buvo paprasta su pirmuoju, vandenys nubėgo, su dukra ligoninėj veiklą sujudino, o dabar nebesuprantu, ar čia paruošiamieji, ar tikrieji... tai užeina lyg reguliaru, o po to bac ir praeina...

Na, tau tiek jau ir beliko to laiko. Vaikštai kaip tiksinti bomba :rolleyes:

Atsakyti