Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(vandene6 @ 2017 01 11, 18:32)
Jergutėliau! Pas mane namie lazaretas! Vyras jau geria antibiotikus, vaikams virš 38 temperatūra- vakar vakare vienam, šiandien ryte kitas stiklinėm akim atsikėlė. Išdurnėsiu tuoj  cray.gif

Linkiu greičiau pasveikti! 4u.gif
Mes vien dėl tų virusų ir ligų nebevažiuojam į Lt antra žiema. Gaila švenčių, per dar blogiau, kai sergam per šventes. Visada būdavo bent jau aš susergu, ar klimatas pasikeičia ar kas. Nenoriu net prisiminti kaip paskutinį kartą abu su vyru lovoj pas anytą pragulėjom dvi dienas vien miegodami..
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2017 01 11, 20:14)
Užmiršau,kad jis užrašytas 😂 Niu o damos ar jau apie Vardus pagalvojate su antrom pusem busimiems vaikiukams?

Kartais pagalvoju.Bet siaip bijau kazka ir galvot.Dar visko gali nutikt.As labai pesimistiskai nusiteikus.Skaiciau jog nuo 18sav iki 20 labai pqvojingas laikotarpis.Daug kam persileidimai buna.Vajezau man vel paranoja turbut.😣😣😣
Atsakyti
QUOTE(smelita @ 2017 01 11, 19:28)
Kartais pagalvoju.Bet siaip bijau kazka ir galvot.Dar visko gali nutikt.As labai pesimistiskai nusiteikus.Skaiciau jog nuo 18sav iki 20 labai pqvojingas laikotarpis.Daug kam persileidimai buna.Vajezau man vel paranoja turbut.😣😣😣

Per daug mes prisiskaitom, manau ax.gif O nerimausim tikriausiai visos iki pat birželio, kaipgi kitaip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smelita @ 2017 01 11, 19:28)

Ei! Kas čia per mintys? Na taip dėl viso pikto, bet tai žinai, visko tam vaikeliui per visą gyvenimą gali nutikti ir sirgs, ir į nosį kokią gumą susikiš, o dar po medžius karstysis, ir paauglystėje naktimis baladosis, o jau kai vairuot pradės, tai ir šiaip visokių kvailysčių susigalvos, o dar sugalvos būti astronaute/astronautu, nu tai iš vis plaukus rautis beliks. Nors jis dar labai mažas, bet tikrai labai stiprus ir daro viską, kad tik gyventų ir išgyventų, o po to ir mamai nervus patampytu mirksiukas.gif

Mes turim mintyse mergaitės vardą, bet laukiam lyties echo, tada manau pradėsim galvot intensyviau. Aš norėčiau duoti vaikui dvigubą vardą, nes tėtis ne lietuvis, tai, kad atspindėtų abi kultūras, bet man atrodo tam tėčiui dzin, jam užtenka ir tik lietuviško vardo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 01 11, 19:04)
Ir dar per kitą kalbą sakė, kad ir vyno taurė dar niekam nepakenkė lotuliukas.gif (žinokit aš jau visas mėnuo noriu raudono vyno taurės, tokio tiršto sodraus skonio, nu negaliu doh.gif )

Aš irgi vyno noriu.
Dėl vardų tai bus karo... Merginos protestuoja viskam ką pasiūlom. O kai pačios pasiūlo kokį šiuolaikinį tai... blink.gif
Na bus vaikas tada žiūrėsim...
Nenešioju nieko. Turiu krūvą pasiuntinių. Jau moku pasirūpint savim mirksiukas.gif O ir amžius ir išsilavinimas tai leidžia tongue.gif
Atsakyti
As kolkas pora variantu uzsistovejusiu sugalvojus. Berniukui jau seniai buvo sugalvotas variantas, o mergaitei viena diena ilgai sukau galva kol uzstrigo vienas vardas.
Dovydas / Amelija
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 11, 18:38)
O vardas ne Jutaras? mirksiukas.gif

Sveikutės  4u.gif
Šiandien man iškilo klausimas, kaip susitvarkot su nešuliais iš parduotuvės. Pasijutau kaip kupranugaris. PO darbo parduotuvėje daug visko prisipirkau, užsimiršusi, kad dar šiandien man reikia pasisaugoti nesitampyti po vakarykščio VVT.. Tai iš parduotuvės su vežimėliu prie mašinos, su mašina prie pat namų įėjimo... Ech, kaip nepatogu  blink.gif
Papildyta:

Siaubelis koks. Žiūrėk, laikykis, nepasiduok  4u.gif

Man tai vyras neleidžia nešulių tempt net ir ne nėštumo metu. Parduotuvė - jo pareiga, man telieka tik pirkinių sąrašą sudaryt. biggrin.gif
QUOTE(wingele @ 2017 01 11, 19:14)
Užmiršau,kad jis užrašytas 😂 Niu o damos ar jau apie Vardus pagalvojate su antrom pusem busimiems vaikiukams?

Nebegalvojam, nes jau senokai sugalvoti tiek mergytei, tiek berniukui. wub.gif Nors, aišku, kas ten žino - gal iki gimdymo dar persigalvosim ir šaus į galvą visai kitoks vardas.
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 11, 19:50)
Per daug mes prisiskaitom, manau  ax.gif O nerimausim tikriausiai visos iki pat birželio, kaipgi kitaip  wub.gif

Oi, gerai būtų, kad iki birželio. biggrin.gif Po gimimo ir vėl įvairiausias nerimas pasipils, kuris tikriausiai iki gyvenimo galo daugiau ar mažiau pasireikšt - tokia jau ta mamyčių dalia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2017 01 11, 23:03)
Man tai vyras neleidžia nešulių tempt net ir ne nėštumo metu. Parduotuvė - jo pareiga, man telieka tik pirkinių sąrašą sudaryt. biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif Labai smagu, kad judviem taip išeina. Pas mus deja, niekaip šitaip nesigautų, vyro darbas neleistų. Jei juo pasikliaučiau, liktume savaitėmis be pirkinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 01 11, 19:38)
Sveikutės  4u.gif
Šiandien man iškilo klausimas, kaip susitvarkot su nešuliais iš parduotuvės. Pasijutau kaip kupranugaris. PO darbo parduotuvėje daug visko prisipirkau, užsimiršusi, kad dar šiandien man reikia pasisaugoti nesitampyti po vakarykščio VVT.. Tai iš parduotuvės su vežimėliu prie mašinos, su mašina prie pat namų įėjimo... Ech, kaip nepatogu  blink.gif

as tai stengiuosi po maziau pirkti ir dazniau i parduotuve uzsukt smile.gif namo gryzus, tai issikvieciu vyra ir gauna viska namo parnesti smile.gif O jei jau vyro nera tai tysiuosi pati, ka padarysi smile.gif bet tiesiog i daugiau maiseliu dalinu po maziau svorio smile.gif As tai negaleciau maisto pirkimo vyrui perleisti, nes kaip nekenciu visokiu rubu parduotuviu, tai megstu maisto biggrin.gif Man reikia viska apeiti, sau ramiai apgalvoti ko reikia, gal kokia akcija uzmatysiu ar siaip uzsimanysiu biggrin.gif o nusiusk vyra tai isrinks pigiausia sviesta, ne ta duona nupirks, kazkada paprasiau kepenu pasteto parnesti tai mano sveikuolis perskaite visus E ir aisku nenupirko biggrin.gif O kai nemato, neperskaito ir pats valgo ir as ramiai galiu valgyt biggrin.gif

Karmeleina, o kodel taip ilgai VVT darys? ka tokios dideles eiles? unsure.gif

Del vardu, tai turim sugalvoje varda, bet reiks kada prisesti vardu zodyna pavartyti, o gal ka imsim ir uzmatysim kito smile.gif Siaip norim dviskiemenio vardo, kad nebutu paskui vardas trumpinimas bele kaip smile.gif nes Jonas ir bus Jonas, o vat Mindaugai pavirsta Minde, Rolandas - Rolka ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2017 01 12, 09:26)
as tai stengiuosi po maziau pirkti ir dazniau i parduotuve uzsukt smile.gif namo gryzus, tai issikvieciu vyra ir gauna viska namo parnesti smile.gif O jei jau vyro nera tai tysiuosi pati, ka padarysi smile.gif bet tiesiog i daugiau maiseliu dalinu po maziau svorio smile.gif As tai negaleciau maisto pirkimo vyrui perleisti, nes kaip nekenciu visokiu rubu parduotuviu, tai megstu maisto biggrin.gif Man reikia viska apeiti, sau ramiai apgalvoti ko reikia, gal kokia akcija uzmatysiu ar siaip uzsimanysiu biggrin.gif

Aš irgi tokia pati.Man reik pačiai viska pirktis. Nes žinau meniu galvoje ir žinau ko man reik. Apskritai megstu gaminti ta virtuve man šventovė.Važiuojam 1 karta I savaitę apsipirkti.O kasdien dasiperku duonos,pieno ar dar kokią smulkmenėlę.Tai nešti netenka pirkinių sunkių.
Dėl vardų tai turim 2 berniukui variantus.Mergaitės dar neturim :ax:Renkame tokius, kad uk neiškraipytu ir gražiai skambėtu abiem kalbom.Pvz :dukrytė Agnė o klasiokai ją vadina Agnes.Tai vardas abiem kalbom lieka neiškreiptas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 12 sausio 2017 - 10:05
Sveikos merginos nestuke.gif

Jergutėliau! Pas mane namie lazaretas! Vyras jau geria antibiotikus, vaikams virš 38 temperatūra- vakar vakare vienam, šiandien ryte kitas stiklinėm akim atsikėlė. Išdurnėsiu tuoj cray.gif

Linkiu greiciau pasveikti 4u.gif labai baisu kai vaikai serga unsure.gif

Varda mergaitei jau mazdaug turim, tik dar neaisku ar neapsigalvosim kai gims, sako buna kartais gimsta vaikelis o tas vardas nelimpa kazkaip biggrin.gif
Del maisto pirkiniu mes irgi dazniausiai apsiperkame savaitei, o taip dasiperku ko truksta gaminant, taip Airijoje kaip gyvenome pripratome i savaite viena karta didesnius apsipirkimus daryti taip ir cia LT smile.gif
Del svoriu tampymo tai atsargiai unsure.gif mano anyta tampe svorius ir 5 nestumo menesi laikant autobuse jai sunkius maisus nubego vandenys angel_sadangel.gif o jautesi kaip sake labai gerai visa ta nestumo laika. Nezinau ar cia itakos turejo tie sunkus maisai laikomi autobuse ar kokia infekcija dasidejo, bet manau itakos tas tikrai turejo verysad.gif Mano vyras zinodamas ta istorija man neleidzia nieko kelti, net kartais juokingai atrodytu nesunkiu daiktu
Kita savaite 19 diena vesiu vel slapima i poliklikika, matuos svori ir spaudima, o i Kauna planuoju vaziuoti kai bus 20 savaite nestumo.Pas odontologa jau buvau, dar dave siuntima pas okulista, bet cia sake apie viduri nestumo registruotis pas ji reikia.

Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2017 01 12, 09:26)

Karmeleina, o kodel taip ilgai VVT darys? ka tokios dideles eiles?  unsure.gif

Nežinau net, bet čia ne dėl eilių, o tokia tyrimo specifika. Per savaitę būtų ištyrę dėl pagrindinių trijų chromosomų anomalijų, bet pilnam vaisiaus kariotipui ištirti reikalingas laikas. Čia kaip supratau, atskirai po savaitės tų pirminių rezultatų nekomentuoja, jei jau pasirinktas pilnas ištyrimas... Taip kad vėl lauksiu smile.gif Na, jau antra laukimo diena eina biggrin.gif
Atsakyti