Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(raudonoji @ 2017 01 14, 11:16)
http://www.vilniaust...20prieziura.pdf

imetu nuoroda, kur nesciuju tyrimai privalomi surasyti smile.gif Echo daro 12 sav. ir 18-20 sav. tik smile.gif o jei pilvo dugna tai tik nuo 20 sav. prades matuoti smile.gif Taip kad as atsipalaidavus ir zinau, kad dar ilgai echo laukti turesiu smile.gif o pas akusere kita savaite pasisverti kulniuosiu biggrin.gif

A tai gerai. Tikiu, kad gydytoja žino ką daro. Bet taisyklės tikrai pasikeitusios... O gal dėl to kad ši kartą ne poliklinikoj lankausi...

Šiandien netikėtai sudalyvavau sausio 13 bėgime bigsmile.gif
Ne kaip dalyvė, bet vistiek labai smagus pusdienis buvo!
Atsakyti

Sveikos pilvuku augintojos ;) as jau pagaliau is ligos patalo baigiu issikapstyti :) tfu tfu tfu! 

Siandien nestukiu kelnes nusipirkau, koks geris!  :B 

O del zaizdeles gimdos kaklelyje gali neleisti naturaliai gimdyti??? Hmm  :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(*Niloticus* @ 2017 01 14, 21:26)
<p>Sveikos pilvuku augintojos ;) as jau pagaliau is ligos patalo baigiu issikapstyti smile.gif tfu tfu tfu! 
</p><p>Siandien nestukiu kelnes nusipirkau, koks geris!  cool.gif </p><p></p><p>O del zaizdeles gimdos kaklelyje gali neleisti naturaliai gimdyti??? Hmm  huh.gif </p><p></p>

Na ji man buvo uzdeginta tai ziures kaip ten sugijo kaip suprantu. As paklausiau savo daktares tai ji man taip paaiskino tai nustebau. Man pried deginima sake gali buti kad anksciau pagimdysiu bet kitu poveikiu neturetu buti tai dabar jau nebesuprantu pati unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niloticus* @ 2017 01 14, 21:26)
<p>Sveikos pilvuku augintojos ;) as jau pagaliau is ligos patalo baigiu issikapstyti smile.gif tfu tfu tfu! 
</p><p>Siandien nestukiu kelnes nusipirkau, koks geris!  cool.gif </p><p></p><p>O del zaizdeles gimdos kaklelyje gali neleisti naturaliai gimdyti??? Hmm  huh.gif </p><p></p>

Valio! Kad pasveikai !Džiugu girdėti 4u.gif Sveikatėlės nebesirki tik 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Euterpė @ 2017 01 14, 18:11)
Hmm, įdomiai. Gal tiesiog pamiršo tave. biggrin.gif Arba gal nenori suteikt to statuso, nes tavo dabartinis statusas tik "naujokas" - t.y. labai nedaug žinučių parašius ir tam tikrų funkcijų forume negali daryt. Bet čia jau būtų nesąmonė, negi dabar specialiai visame forume žinutes rašinėt, kad statusas pasikeistų? biggrin.gif

Laukiu atsakymo. Jei manes neleis tada tau teks biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Linute87 @ 2017 01 14, 21:44)
Na ji man buvo uzdeginta tai ziures kaip ten sugijo kaip suprantu. As paklausiau savo daktares tai ji man taip paaiskino tai nustebau. Man pried deginima sake gali buti kad anksciau pagimdysiu bet kitu poveikiu neturetu buti tai dabar jau nebesuprantu pati  unsure.gif

Man iškilo toks klausimas.Mane per gimdymą kirpo kai vaccumu traukė vaikiuką.Bet tas randas gražiai užgijo.Ar neturės įtakos dabartiniam gimdymui ar audiniai tokie pat tamprus liko po to kirpimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 14, 22:11)
Valio! Kad pasveikai !Džiugu girdėti  4u.gif Sveikatėlės nebesirki tik  4u.gif
Papildyta:

Laukiu atsakymo. Jei manes neleis tada tau teks  biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

Man iškilo toks klausimas.Mane per gimdymą kirpo kai vaccumu traukė vaikiuką.Bet tas randas gražiai užgijo.Ar neturės įtakos dabartiniam gimdymui ar audiniai tokie pat  tamprus liko po to kirpimo? smile.gif

As manau plysimas ir kirpimas tas pats ;) dauguma moteru ta patiria ir vistiek gimdo naturaliai bei dar karta plysta. ;) bet cia tik mano nuomone kuri gali klysti nes tam reikale as zalia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute87 @ 2017 01 14, 21:44)
Na ji man buvo uzdeginta tai ziures kaip ten sugijo kaip suprantu. As paklausiau savo daktares tai ji man taip paaiskino tai nustebau. Man pried deginima sake gali buti kad anksciau pagimdysiu bet kitu poveikiu neturetu buti tai dabar jau nebesuprantu pati  unsure.gif

Man irgi ji deginta, bet neminėjo gine kad dėl to gali neleisti paciai gimdyti, reikes užklausti.
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 14, 22:11)

Man iškilo toks klausimas.Mane per gimdymą kirpo kai vaccumu traukė vaikiuką.Bet tas randas gražiai užgijo.Ar neturės įtakos dabartiniam gimdymui ar audiniai tokie pat  tamprus liko po to kirpimo? smile.gif

Plyšimai/kirpimai sugyja gražiai ir tikrai galima dėl to gimdyti.
Tas jausmas, kai antradienį odontologė pasako kad viskas puiku, o šeštadienio pavakarę turi pusiau nuskilusį krūminį dantį... blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 01 14, 23:02)
Plyšimai/kirpimai sugyja gražiai ir tikrai galima dėl to gimdyti.
Tas jausmas, kai antradienį odontologė pasako kad viskas puiku, o šeštadienio pavakarę turi pusiau nuskilusį krūminį dantį...  blink.gif  unsure.gif

Nuraminot dėl tų kirpimų. 4u.gif Užjaučiu dėl danties! Per nėštumą susilpnėja tie dantys.Tfu tfu kolkas nieko man.
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 14, 22:05)
Nuraminot dėl tų kirpimų. 4u.gif Užjaučiu dėl danties! Per nėštumą susilpnėja tie dantys.Tfu tfu kolkas nieko man.

Mane abu kartus kirpo,- antrą kartą kitoj vietoj negu pirmo randas mirksiukas.gif dėl audinių tamprumo rando vietoj abejoju,bet visur kitur tai turėtų būti normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prometėja @ 2017 01 14, 23:42)
Mane abu kartus kirpo,- antrą kartą kitoj vietoj negu pirmo randas mirksiukas.gif  dėl audinių tamprumo rando vietoj abejoju,bet visur kitur tai turėtų būti normaliai mirksiukas.gif

Taip norečiau, kad įvyktų stebūklas ir be jokių kirpimų gimtų.Reik kažkaip save programuot biggrin.gif Jau reik pradėt Šemetą skaityt apie gimdymą biggrin.gif
Labs ryts!Miegojau ne kaip .Reik eit pusryčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 15, 10:56)
Taip norečiau, kad įvyktų stebūklas ir be jokių kirpimų gimtų.Reik kažkaip save programuot  biggrin.gif Jau reik pradėt Šemetą skaityt apie gimdymą  biggrin.gif
Labs ryts!Miegojau ne kaip .Reik eit pusryčių  smile.gif

As ir jau pasiruosiau programuotis su Semeta biggrin.gif jau pasiemiau ana diena i rankas...bet taip sunku sulaikyti demesi...sunku skaityti knygas, ziureti filmus, vis kazkur isplaukiu mintimis smile.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

As ir turiu tokia zaizdele, bet man niekas jos neuzdegino. O ligonineje isvis jokia ginekologe neapziurejo. Tai gal reiktu kito susitikimo metu su midvife pasakyti apie tai?

Ka patartumet mielosios,kaip gudriai paslepti spenelius? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juokas per asaras,nesvarbu ka ir kiek apsirengus visur jie matos, nesioju su pakietinimu liemenele, ir vistiek man jie visur islenda.... kazkaip man vulgariai atrodo....
Atsakyti