Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

As irgi baimiu pilna, nes jokiu pozymiu didesniu nejauciu. Jokiu plevenimu, nestumas be pykinimu ir viso kito ka tenka skaityt eina, tai irgi kamuoja abejones ar leliukas vystosi; auga. Atrodo kas savaite echoskopuot lekciau kad tik ramu but nes islaukt menesi per sunku...
O siandien pasitampiau ir prisilanksciau, tai strenas suriete. Bandau gulet bet skauda be galo, jokia puse gulet netinka... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2016 12 17, 22:47)
Vegetare kate turit ?smile.gif

Jinai sveikai maitinasi- sausas, žuvis ir daržovės ax.gif

Šiąnakt puse nakties sapnavau, kad supausi supausi supausi. Ir jausmas nerealiai geras buvo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Man ir visokiu minciu yra smile.gif nes realiai nieko nejauciu,apart nuovargio ir klubo skausmo... laukiu pirmu judesiuku...smile.gif
Scana padare 12-ta savaite,dabar tik 36-ta,siaubas kokia nesamone,tikrai eisiu privaciai kokia 22-a smile.gif
Atsakyti
Labas rytas sendien jauciuosi tragiskai o reikia i darba :/ nuo vakar vakaro ziauriai pykina ir vemiau o dabar silpna tik atsistoju zalia akyse unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute87 @ 2016 12 18, 11:12)
Labas rytas sendien jauciuosi tragiskai o reikia i darba :/ nuo vakar vakaro ziauriai pykina ir vemiau o dabar silpna tik atsistoju zalia akyse  unsure.gif

Vaje laikykis! 4u.gif Kiek čia tave dar kankins tie blogumai!
Papildyta:
QUOTE(vandene6 @ 2016 12 18, 08:49)
Jinai sveikai maitinasi- sausas, žuvis ir daržovės  ax.gif

Šiąnakt puse nakties sapnavau, kad supausi supausi supausi. Ir jausmas nerealiai geras buvo  smile.gif

Man reik imti pavyzdi iš tavo kates biggrin.gif Sunkiai man ta sveika mityba sekasi! biggrin.gif Nors ačiu D saldumynu beveik nevalgau.Gražus sapnas. Gal laisvė dvasinė ,laime simbolizuoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tobuliux @ 2016 12 18, 10:42)
Labas rytas 4u.gif
Man ir visokiu minciu yra smile.gif nes realiai nieko nejauciu,apart nuovargio ir klubo skausmo... laukiu pirmu judesiuku...smile.gif
Scana padare 12-ta savaite,dabar tik 36-ta,siaubas kokia nesamone,tikrai eisiu privaciai kokia 22-a smile.gif

Aš irgi eičiau privačiai.Tikrai nesamone 36 sav tik.o kluba dar labai skauda? Ka ligoninej sake, neliepe nieko pagert koki vitamina magni?
Papildyta:
QUOTE(2dstudio @ 2016 12 18, 01:48)
As irgi baimiu pilna, nes jokiu pozymiu didesniu nejauciu. Jokiu plevenimu, nestumas be pykinimu ir viso kito ka tenka skaityt eina, tai irgi kamuoja abejones ar leliukas vystosi; auga. Atrodo kas savaite echoskopuot lekciau kad tik ramu but nes islaukt menesi per sunku...
O siandien pasitampiau ir prisilanksciau, tai strenas suriete. Bandau gulet bet skauda be galo, jokia puse gulet netinka... verysad.gif

Saugok save labiau tegu vyras tamposi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 18 gruodžio 2016 - 11:36
QUOTE(Tommute @ 2016 12 18, 10:37)
Vaje laikykis! 4u.gif Kiek čia tave dar kankins tie blogumai!
Papildyta:

Man reik imti pavyzdi iš tavo kates  biggrin.gif Sunkiai man ta sveika mityba sekasi!  biggrin.gif  Nors ačiu D saldumynu beveik nevalgau.Gražus sapnas. Gal  laisvė dvasinė ,laime simbolizuoja  4u.gif
Papildyta:

Aš irgi eičiau privačiai.Tikrai nesamone 36 sav tik.o kluba dar labai skauda? Ka ligoninej sake, neliepe nieko pagert koki vitamina magni?
Papildyta:

Saugok save labiau tegu vyras tamposi  mirksiukas.gif

Padare kraujo tyrimus,net rezultatu nepasake ar ko trukdta,mazdaug paskambinsim jei kas negerai biggrin.gif
Nuo 14-tos savaites rekomendavo gerti vitaminus nesciosioms,tai jau ir pradejau. O del klubo,sake viskas normalu smile.gif)) kentek vos ne taip verysad.gif magni jau seniai geriu,rekomendavo ginekologas mano.
Papildyta:
QUOTE(Linute87 @ 2016 12 18, 10:12)
Labas rytas sendien jauciuosi tragiskai o reikia i darba :/ nuo vakar vakaro ziauriai pykina ir vemiau o dabar silpna tik atsistoju zalia akyse  unsure.gif

Saugok save ir gal neik i darba smile.gif
Atsakyti
Vis paskaitau jus,o pati neparašei,nes panasu,kad I liepa gimdymas nusikels dar tik bus 12sav.man. Užjaučiu ką kamuoja blogumai,aš ir dar gyvas vaikstantis lavonas (pykina,vemiu,pilvo skausmeliu būna) magni jau kelias sav.geriu. kas dėl lyties su pirmu mums 14sav.jau matėsi kad berniukas, nes per echoskopa gulėjo issizerges😀,o judesius tada16sav.pajutau.
Atsakyti

Labas rytas, mergaites :) daug priduskutavot matau, net pasimeciau ties kuriom temom norejau prisidet komentarais :)

Del silkutes ir lasisos esu girdejus, bet stengiuos neprisigalvot ir nevengiu paskanaut, ypac lasisos :) o silkutes vakar sventej paragavau po ilgo laiko pertraukos-koks geris :)))

Man 14 sav., foli jau nutraukiau,o dabar treciadieni pas gydytoja vizitas, tai paklausiu ja gerti toliau :)

Del judesiuku, tai kol kas nieko nejauciu, o turbut, jei ir jausciau-dar nelabai suprasciau, kad cia ne siaip viduriukai :)

Del baimiu, kad leliuko sirdele nebeplaka, jau situ gal atsikraciau, bet atsirado kitos baimes... per tv vis rodo tas issipildymo akcijas, tas visas vaikeliu bedas ir man dabar vis kartais mintimis tai isgasdina...kad kodel taip likimas kartais padaro... labai laukiu, labai svajoju ir programuoju save, kad vaikelis auga sveikas.

Kitos baimes del dantuko, uzsirasius kita sav tvarkyt, nes skaudena ir kai kam pasakau buna klausimas "o tai tau galima?????" Ir nezinauka cia dabar daryt...nenoriu pakenkt.

O siaip savijauta lyg ir geras, pilvelis pamazu pucias, vis dar islikes noras guleti ir guleti bei patasymai. Uzsiziaugcioju nuo kvapu. Vakar dare sukuosena, tai maniau nuo lako visus vidurius lauk isv....siu :(

Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2016 12 18, 14:32)
<p>Del baimiu, kad leliuko sirdele nebeplaka, jau situ gal atsikraciau, bet atsirado kitos baimes... per tv vis rodo tas issipildymo akcijas, tas visas vaikeliu bedas ir man dabar vis kartais mintimis tai isgasdina...kad kodel taip likimas kartais padaro... labai laukiu, labai svajoju ir programuoju save, kad vaikelis auga sveikas

Va va, ir man didžiausia baimė užeina, kai pamatau tas visokias nesveikų vaikučių istorijas per tv, tai šakės, kaip širdį suspaudžia...
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2016 12 18, 14:16)
Vis paskaitau jus,o pati neparašei,nes panasu,kad I liepa gimdymas nusikels dar tik bus 12sav.man. Užjaučiu ką kamuoja blogumai,aš ir dar gyvas vaikstantis lavonas (pykina,vemiu,pilvo skausmeliu būna) magni jau kelias sav.geriu. kas dėl lyties su pirmu mums 14sav.jau matėsi kad berniukas, nes per echoskopa gulėjo issizerges😀,o judesius tada16sav.pajutau.

Nepabekit iš mūsų palauksim tos liepos mirksiukas.gif sveikateles jums!
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2016 12 16, 19:04)
Sveika prisijungus  4u.gif Kaip savijauta? Kiek pilvukui laiko? smile.gif

Ačiū už priėmimą, labai gerai kai gali padiskutuoti su bendramintėmis. Mano numatoma gimdymo data birželio 18 toj. Jaučiuosi visai neblogai, pykinimas jau į pabaigą, kartais tik tempimą pilve jaučiu, skausmų stiprių nebuvo. Paskaičiau diskusijas apie nerimą tai žinokit lygiai taip pat kaip ir keletas Jūsų jaučiuosi. Kadangi ilgai lauktas nėštumas ir dar pirmas , atrodo eičiau ir aš kas savaitę echo. Toks nerimas kartais užeina, ar gyvas dar , ar vystosi , o kol nėra judesių tai belieka pasitikėt sėkme ir bandyt nusiraminti. Dar ir miego sutrikimas atsirado, aš tokia buvau prie miegalių ,bet dabar ir 4 nakties vos ne kasnakt prasibudinu ir vartaus kol vėl užmiegu , ar čia dėl nerimo ar hormonų nesuprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La-bambike1 @ 2016 12 18, 18:02)
Ačiū už priėmimą, labai gerai kai gali padiskutuoti su bendramintėmis. Mano numatoma gimdymo data birželio 18 toj. Jaučiuosi visai neblogai, pykinimas jau į pabaigą, kartais tik tempimą pilve jaučiu, skausmų stiprių nebuvo. Paskaičiau  diskusijas apie nerimą tai žinokit lygiai taip pat kaip ir keletas Jūsų jaučiuosi. Kadangi ilgai lauktas nėštumas ir dar pirmas , atrodo eičiau ir aš kas savaitę echo. Toks nerimas kartais užeina, ar gyvas dar , ar vystosi , o kol nėra judesių tai belieka pasitikėt sėkme ir bandyt nusiraminti. Dar ir miego sutrikimas atsirado, aš tokia buvau prie miegalių ,bet dabar ir 4 nakties vos ne kasnakt prasibudinu ir vartaus kol vėl užmiegu , ar čia dėl nerimo ar hormonų nesuprantu smile.gif

Aš ir su miegu bludiju šiandien 6 akys stačios.Pusvalanduka pasivarčiau ir dar save užlaužiau biggrin.gif kita savaite paskutine dukrai I mokykla tai spangstu kaip miegosiu.Ne aš ten miegosiu nei ka turbut biggrin.gif Dabar tik taip atrodo tik ,kad skubeti niekur nereikes.Šiandie 6 ryto prabudus vaikui vardus galvojau tease.gif
Atsakyti