Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Veronija @ 2017 01 17, 17:24)
Buvau susitarusi su gydytoja del gimdymo ir sakiau, kad esu labai nepakanti skausmui - ji pazadejo neleisti kankintis ir kai jau buvau gimdykloje buvo pakviesta ir anesteoziologe. Kai jau vaikelis islindo, daleido ji man dar  epiduro, ir po nepilnai 10 minuciu siuvo akusere, tada nieko visai nejauciau,atrode, kad ir kojas gali su druzba pjauti nieko nebuciau jautusi  biggrin.gif  biggrin.gif  as dabar irgi su ja tarsiuosi, tik bijau, kad speciau iki Kauno atvaziuoti, kad spetu ta epidura suleisti tik  unsure.gif

As ir labai nepakanti skausmui verysad.gif reiks kazkaip tartis is anksto smile.gif)
Airijoj isvis nekerpa net jei reikia,leidzia plysti verysad.gif mano kolege dar smulkesne nei as, isniro klubas gimdymo metu ir 32 siules.... ir dar gimde be epiduro. Nu fantastiskai skamba....tokie daktarai tikrai nesuteikia noro ir pasitikejimo gimdyti naturaliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2017 01 19, 11:50)
As ir labai nepakanti skausmui verysad.gif reiks kazkaip tartis is anksto smile.gif)
Airijoj isvis nekerpa net jei reikia,leidzia plysti verysad.gif mano kolege dar smulkesne nei as, isniro klubas gimdymo metu ir 32 siules.... ir dar gimde be epiduro. Nu fantastiskai skamba....tokie daktarai tikrai nesuteikia noro ir pasitikejimo gimdyti naturaliai bigsmile.gif

O siaubeli tikrai nenormalūs unsure.gif
Papildyta:
Happy days ! Gavau s -dalyvio statusą bigsmile.gif Galiu redaguoti!kristukas29 atsiūskite man savo duomenis man į asmeninę žinutę:miestas, amažius kelintas vaikelis,terminas.wingele taip pat 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Novard @ 2017 01 18, 20:31)
<p>Sveikos kaip gyvuojat? ;)</p>

Jei norite į sąrašiuką atsiūskite savo duomenis man I AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 19 sausio 2017 - 12:07

Veronija - nepergyvenk del to baltymo, pakartosi ir viskas bus gerai, didele tikimybe, kad tiesiog blogai slapima surinkai  :4u: kitam kartui gerai apsiplauk (tik vandeniu) ir surink vidurine slapimo porcija ;) man taip buvo  :)​ 

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif sendien lygiai 18 savaiciu o blogumai nepalieka manes unsure.gif labai tikiuos iki viduriuko jie pradings arba bent jau kada nors bet ne visa nestuma nes kitaip bus sunku blink.gif vakar atsigulus i lova jauciau kaip zirniukas plaukiojo pilve wub.gif pora karteliu taip pabloste mane kad net kojyte greit uzciuopiau bet greit atitraukdavo wub.gif turbut bando mane is vidaus paglostyt ir paguosti kad su juo man taip sunku wub.gif
Ka ligos puola 4u.gif
As tai turejau gripo vakcina tai tik ta vakara atrode kad sirgciau bet isgeriau arbatos su medum ir kita ryta jauciaus puikiai smile.gif kol kas nesergu tik turiu nestumine sloga bet ji nera labai baisi tik nakti uzgula nosi bet ir tai jeigu miegu istisai ant vieno sono. smile.gif tikiuos daugiau nebesirgsiu per likusias savaites nes zinau kaip buna sunku :/
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 01 19, 09:51)
As buvau pas gydytoja, tai rado slapine baltymo siek tiek

Nestresuok iš karto. 4u.gif Gal tiesiog blogai šlapimą paėmei ir į jį pateko makšties išskyrų - tada irgi gali šlapime baltymo rast, nors iš tikrųjų jo ten nėra. Mane gydytoja jau per pirmą vizitą informavo apie tai, kad jei pateks išskyrų (o jų per nėštumą dažniausiai padaugėja, tad tikrai didelė tikimybė, kad netinkamai paėmus šlapimą būtent taip ir nutiks) - rezultatai bus klaidingai blogi ir tikrai iš pirmo tokio bandymo nespręs, kad jau kažkas su manimi negerai. Pamenu, kad pirmo nėštumo metu būtent taip ir įvyko - vieną kartą kažkaip ne taip tą šlapimą paėmiau ir rado baltymo. Jau sunerimo gydytoja, bet už kelių d. vėl iš naujo atnešiau ir nieko blogo neberado. mirksiukas.gif
QUOTE(Tommute @ 2017 01 19, 11:40)
Aš kaip mažas vaikas spirgu ryt pasimatymas su mažuliuku!  Pats laikas nes jau man paranoja, kad mažai juda

Man irgi rytoj susitikimas ir irgi jau paranoja apėmus, tai taip lėtai ta paskutinė diena slenka... Greičiau ateitų rytojus ir pamatytumėm savo leliukus! wub.gif
QUOTE(Tommute @ 2017 01 19, 12:16)
Happy days ! Gavau s -dalyvio statusą

Jėėė! biggrin.gif Tada iš karto paprašysiu - pakeisk, jei netingi, mano numatomą gimdymo datą į birželio 18. 4u.gif
QUOTE(*Niloticus* @ 2017 01 19, 12:34)
<p>Veronija - nepergyvenk del to baltymo, pakartosi ir viskas bus gerai, didele tikimybe, kad tiesiog blogai slapima surinkai  4u.gif kitam kartui gerai apsiplauk (tik vandeniu) ir surink vidurine slapimo porcija ;) man taip buvo  smile.gif​ </p>

Ir dar reikėtų su tamponu skylutę užsikišt, kad tikrai jokių išskyrų nepakliūtų. mirksiukas.gif
QUOTE(Linute87 @ 2017 01 19, 13:28)
Sveikutes  4u.gif sendien lygiai 18 savaiciu o blogumai nepalieka manes  unsure.gif labai tikiuos iki viduriuko jie pradings arba bent jau kada nors bet ne visa nestuma nes kitaip bus sunku  blink.gif vakar atsigulus i lova jauciau kaip zirniukas plaukiojo pilve  wub.gif pora karteliu taip pabloste mane kad net kojyte greit uzciuopiau bet greit atitraukdavo  wub.gif turbut bando mane is vidaus paglostyt ir paguosti kad su juo man taip sunku  wub.gif 
Ka ligos puola  4u.gif
As tai turejau gripo vakcina tai tik ta vakara atrode kad sirgciau bet isgeriau arbatos su medum ir kita ryta jauciaus puikiai smile.gif kol kas nesergu tik turiu nestumine sloga bet ji nera labai baisi tik nakti uzgula nosi bet ir tai jeigu miegu istisai ant vieno sono.  smile.gif tikiuos daugiau nebesirgsiu per likusias savaites nes zinau kaip buna sunku :/

Kaip pavydžiu tokių judesiukų. wub.gif Ech, tikiuosi greit ir aš jau galėsiu pasidžiaugti stipriais spyriais. Pamenu, kad su sūnum net visas pilvas banguodavo arba taip įsiremdavo, kad pilve guzas iššokdavo ir laikydavosi tol, kol neatitraukdavo kojytės/rankytės. biggrin.gif Aišku, į galą jau nebelabai linksma buvo... biggrin.gif
Atsakyti
Pirmas puslapis pakoreguotas jei ko trūksta brūkštelkite pataisysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Prometėja brūkštelkite duomenis apie save man į AŽ jūsų trūksta 4u.gif Taip pat Miglute:).
Atsakyti
Labas 4u.gif

Baltymo man irgi rado truputį, bet nieko daryt neliepė, tai aš visai ir nesigąsdinu ax.gif
Tai jau pirmam psl. galima po truputį nusispalvinti, kas jau žino ko laukiasi bigsmile.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu, kada nusispalvinsiu ir as sarase smile.gif jau tikiuos kita sav nudziugins ir nesisleps mazylis ;)
Antra.diena atrodo net jauciu kaip auga pilvelis, tempia ir kartais maudzia ;) tik kartais ir sudilgcioja-tai siek tiek neramina smile.gif
Kaip.manot ar padoru nestukei eiti su atskiru maudomuku?
Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 01 19, 17:22)
Laukiu nesulaukiu, kada nusispalvinsiu ir as sarase smile.gif jau tikiuos kita sav nudziugins ir nesisleps mazylis ;)
Antra.diena atrodo net jauciu kaip auga pilvelis, tempia ir kartais maudzia ;) tik kartais ir sudilgcioja-tai siek tiek neramina smile.gif

Ziurint kur eisi smile.gif as tureciau ir toki ir toki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2017 01 19, 19:00)
Ziurint kur eisi smile.gif as tureciau ir toki ir toki smile.gif

Reikės paskubėti paieškoti vientiso smile.gif nes prireikė kitai savaitei į vandens parką smile.gif aišku aš ten tik daugiau ant šildančių gultų pagulėsiu ir spa zonose pasitrinsiu, bet vistiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 01 19, 18:22)

Dar kol pilvas mažas, man net gražu. Toks lengvai iššokęs, kai jau aišku kad laikies, o ne tik kopūstų užvalgei biggrin.gif
Jei jau į pabaigą būtų, tai man nelabai gražu tie nuogi pilvai. Viskas taip įsitempę būna..toks banginis truputį..
Atsakyti