Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(libaja @ 2017 01 21, 09:29)
Mano anyta, pagimdžius 11 abu kartus būrė bernus. Ir neatspėjo 😆

Oj tie burtai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 21 sausio 2017 - 11:10
QUOTE(Tommute @ 2017 01 21, 09:31)
Oj tie burtai  biggrin.gif Kaip jūs jaučiatės?

Gulim ir arbatas geriam. Tempos nėr, bet bendra savijauta nekokia... Galvą ir akis skauda, sloga...
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 01 21, 11:10)
Gulim ir arbatas geriam. Tempos nėr, bet bendra savijauta nekokia... Galvą ir akis skauda, sloga...

Vaje sugriebė jus čia gripai! Sveikit 4u.gif sakė LT gripai siaučia..Sveikatos heart.gif
Atsakyti
Labukas nestuke.gif ziuriu nemazai cia apsirgusiu tad laikykites 4u.gif o as ir vel draugavau su toletu ryte ech unsure.gif bet cia del to kad skrandis tuscias nes per nakti isalkstu o ir atsikelus nepuolu valgyt nes pirma kol sunis i lauka isleidziu, vaikui pusrycius padarau ir ziuriu kad jau lekiu i tulika tik papusryciavus geriau biski palieka bet neilgam. Jau nebezinau ka uzkandziauti nu nieko nesinori unsure.gif viskas sukelia rugstis arba uzkemsa skrandi blink.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif smagu matyt,kad visom sekasi gerai smile.gif Pirmadienio scan patvirtino,kad nesioju berniuka wub.gif dabar prasidejo vardo rinkimo varzytuves,daikteliu pirkimo apziura rolleyes.gif wub.gif
Del blogumo isaiskinau kaltininka-medus,negaliu jo vartoti visiskai...prasideda pykinimas,skrandis lieka kaip akmuo,skauda...nepatinka maziukui ir marinuoti burokeliai-pavalgius sriubos,kyla sleikstulys😣
Pilvelis jau visas pilvas,placenta priekineje sienoje,skaiciau,kad del to veliau judesiukai jauciami,pilvukas greiciau pasumato wub.gif nestuke.gif
Gero savaitgalio visoms,sveikatytes ligoniukems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzerita36 @ 2017 01 21, 12:36)
Sveikos mamytes 4u.gif smagu matyt,kad visom sekasi gerai smile.gif Pirmadienio scan patvirtino,kad nesioju berniuka wub.gif dabar prasidejo vardo rinkimo varzytuves,daikteliu pirkimo apziura  rolleyes.gif  wub.gif
Del blogumo isaiskinau kaltininka-medus,negaliu jo vartoti visiskai...prasideda pykinimas,skrandis lieka kaip akmuo,skauda...nepatinka maziukui ir marinuoti burokeliai-pavalgius sriubos,kyla sleikstulys😣
Pilvelis jau visas pilvas,placenta priekineje sienoje,skaiciau,kad del to veliau judesiukai jauciami,pilvukas greiciau pasumato wub.gif  nestuke.gif
Gero savaitgalio visoms,sveikatytes ligoniukems 4u.gif

Sveiki ;) mano placenta priekinėje pusėje smile.gif negaliu pasakyti, kad pilvukas pasimato greičiau smile.gif nes jis pradėjo augti nuo 16 sav smile.gif dabar 18-19 sav., dar tikrai ne kiekvienam tai pastebėti smile.gif Tačiau su judesiais tiesa, vis dar laukiu aiškių konkrečių judesių, nes kol kas tik krebždenimai iš vidaus, kuriuos nelabai perprantu ;)
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2017 01 21, 08:41)
Sveikinu visas su puikiom,rozinem ir melsvom naujienom smile.gif  4u.gif

Mes nors jau ir zinom,kad pas mane auga berniukas,vistiek dar noriu patvirtinimo is gines smile.gif vasario gale skrisiu i lt,butinai apsilankysiu pas daktare biggrin.gif kazkaip sakoma,kad jei apvlus pilvukas-mergaite jei labiau i prieki-berniukas biggrin.gif turbut cia bobuciu pasakos,nes pas mane tai pacio pilvuko nera, tik vakare jis pasimato,o siaip tai gelbejimosi ratas,i sonus labai issiplete.... ar nebus genetikai suklyde biggrin.gif

Aš irgi galvoju apie papildomą patvirtinimą... T.y. galvoju ar dar eit už kokio mėnesio privačiai echo, kad patvirtintų lytį papildomai, ar ne. Nes, jei gerai pamenu, kitas echo bus tik jau visai į galą, gegužės mėn. unsure.gif O norėčiau jau visiškai tvirtai žinot, kad pas mus mergaičiukė kiek anksčiau, kad susipirkčiau ko trūksta būtent mergaitiško. Taip man tų mergaitiškų grožybių norisi! wub.gif Čia matyt todėl, kad su pirmu mažyliu vien berniukiškų daiktelių prisižiūriu. biggrin.gif Jau neiškenčiau ir nupirkau kelis mergaitiškus rūbelius. wub.gif Na, jei ir paaiškės, kad visgi gydytojas suklydo, padėsiu dar kitam kartui arba parduosiu/padovanosiu. smile.gif

O dėl pilvo ir lyties - visiškas bobučių išmislas, kaip ir n kitų lyties spėliojimo būdų. biggrin.gif
Atsakyti
Na mamytės sakykit kokie jums mergaičių vardai gražūs? ax.gif Aš berniukui buvau sugalvojus Oliveris arba Oskaras.O mergaitei nėra įdėjų biggrin.gif Pirmagimė tai Agnė. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 21 sausio 2017 - 18:57
QUOTE(Tommute @ 2017 01 21, 11:03)
Žinokit mitų mitas tie pilvai.
Manau apie tuos prietarus plačiau pakomentuotų  LUUU ir kurios laukia trečio vaikelio  mirksiukas.gif

Tikrai mitas smile.gif su pirmu berniuku pilvas buvo aukštai, antro nepamenu ax.gif o trečias visai tarp kojų tabalavo smile.gif Dabar va mergytės pilvukas irgi aukštai. O dėl spuogų ir grožio, tai aš sau niekada besilaukianti nebuvau graži. O vat dabar mergaitės besilaukiant daugiausiai komplimentų sulaukiu, kad gerai atrodau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2017 01 20, 21:35)
Je je je! Peržiūrėjau sąrašiuką, kad aš viena čia su tokiu stažu buvau. O dabar nebe viena!!!

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 01 21, 18:28)
Na mamytės sakykit kokie jums mergaičių vardai gražūs?  ax.gif Aš berniukui buvau sugalvojus Oliveris arba Oskaras.O mergaitei nėra įdėjų  biggrin.gif Pirmagimė tai Agnė. wub.gif

Bėda su tais vardais... Mano mažoji vakar atėjo su motyvacine istorija kodėl sesė turėtų būti Luna blink.gif
Išklausiau, pažadėjau pagalvoti...
Berniukui lyg ir buvom sugalvoję, bet jau nebepatinka ax.gif
Aš gulėdama šiandien pagalvojau kaipgi viskas keičiasi... Prieš 17 metų nuo 20 savaitės pradėjo kilti spaudimas, tinimas atsirado. Tai daktarė liepė per dieną iki litro skysčių įskaitant ir sriubą . Taip ir kankinaus per ligonines . Bet visur tada ribojo skysčius. Ir dar liepdavo sisiot į sugraduotą buteliuką, skaičiuot kiek išgeri kiek išleidi...
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 01 21, 19:50)
Bėda su tais vardais... Mano mažoji vakar atėjo su motyvacine istorija kodėl sesė turėtų būti Luna  blink.gif
Išklausiau, pažadėjau pagalvoti...
Berniukui lyg ir buvom sugalvoję, bet jau nebepatinka  ax.gif
Aš gulėdama šiandien pagalvojau kaipgi viskas keičiasi... Prieš 17 metų nuo 20 savaitės pradėjo kilti spaudimas, tinimas atsirado. Tai daktarė liepė per dieną iki litro skysčių įskaitant ir sriubą . Taip ir kankinaus per ligonines . Bet visur tada ribojo skysčius. Ir dar liepdavo sisiot į sugraduotą buteliuką, skaičiuot kiek išgeri kiek išleidi...

Jei klaust dukros nuomonės tai ji sakytų Iglė arba Lilė visiem kam vardo reikia ji suteikia tokius vardus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siaubas kaip nugydydavo seniau.Apskritai papasakojus vaikam apie mūsų vaikystę būtų kaip iš kosmoso biggrin.gif
Pamenu kažkodėl kai sesė gimė tie siuntinukai per balkonus ligoninėse vyrų žmonoms doh.gif
Atsakyti
Va kiek mergaiciu pasipyle, smagu!
Siandien okulistai uztikrino,kad pati gimdyti galesiu,tai labai dziaugiuosi.
Apsipirkau siandien nestukiniu rubu tai šventė dar didesnė!
Mes berniukui maždaug turime vardą,mergaitės dar ne😊
Atsakyti