QUOTE(rimgaude @ 2017 01 26, 13:34)
Labukas 
Namie as jau, ir vyras dirba is namu, tai abu papietavom kartu, faina tokie momentai. O ligoninej jau geriau viska pavyko apziuret, bet ne 100%, o vandenu tai mazai, tai gali buti kelios priezastys. Svarbiausia inkstukus abu rado, slapimo pusle irgi, tik ar gerai funkcionuoja tai neaisku. Vaikiukas dydziu normos ribose, bet i mazaja puse. Pirmadieni eisim vel su viltim, kad bus geriau viskas matyt..
Ai ir dar slapina patikrino, baltymo nera, krausjospudis mano i didziaja puse, bet irgi dar normos ribose.
Siaip lb gera gydytoja pasitaike, tokia tikra kaip as sakau, viska sviesiai tiesiai ir gan grieztai, neleidzia vaizduotei isisiautet. Patinka man tokios
Labai aciu uz palaikyma ir geras mintis. Labai .
Namie as jau, ir vyras dirba is namu, tai abu papietavom kartu, faina tokie momentai. O ligoninej jau geriau viska pavyko apziuret, bet ne 100%, o vandenu tai mazai, tai gali buti kelios priezastys. Svarbiausia inkstukus abu rado, slapimo pusle irgi, tik ar gerai funkcionuoja tai neaisku. Vaikiukas dydziu normos ribose, bet i mazaja puse. Pirmadieni eisim vel su viltim, kad bus geriau viskas matyt..
Ai ir dar slapina patikrino, baltymo nera, krausjospudis mano i didziaja puse, bet irgi dar normos ribose.
Siaip lb gera gydytoja pasitaike, tokia tikra kaip as sakau, viska sviesiai tiesiai ir gan grieztai, neleidzia vaizduotei isisiautet. Patinka man tokios
Geros žinios! Gerai, kad gydytoja tokia. Mažais žingsneliais į priekį ir teisingai, jokios fantazijos!
QUOTE(Sabrina2 @ 2017 01 26, 15:38)
Sveikos visos!
seniai rasiau , visokiu reikaleliu buvo... siandien buvau pasimatyme
, kudikelis rodesi visu grazumu, laukiam berniuko
, svoris 350 gr., mum jau 20 sav +4 d. Gydytoja rekomendavo zuvu taukus ir labai saugotis, nesusirgti. Tiek ziniu is manes!! Visoms linkejiimaii!! mirksiukas:
Mėlyniausi sveikinimai su pasimatymu 🎈🎈🎈
Papildyta:
QUOTE(Rubiniuke @ 2017 01 26, 15:16)
Sveikos mamytės! Jungiuosi į būsimų birželinukų būrelį ;) Laukiamės sūnelio, 21sav. Namuose mažojo broliuko labai laukia vyresnysis brolis su sese 
Sveika prisijungusi
Papildyta:
QUOTE(rimgaude @ 2017 01 26, 13:34)
Labukas 
Su puikiom žiniom
QUOTE(Tommute @ 2017 01 26, 12:30)
Aišku
Šiaip mamos ritmas turi šiokia tokia įtaką sakyčiau.Reikia pačiai tinkamą ritmą turėti.Aš su pirmąją eidavau vėlai miegoti kokia 12 -1 val.Tai kai gimė irgi užmigdavo panašiai.Tai su antru nėštumu sakiau sau neblūdysiu tiek.Tai dabar einam miegoti 22val daugmaž. 
Ojei kokį miegalių užsiauginčiau jei tai būtų tiesa 😂
QUOTE(Veronija @ 2017 01 26, 13:33)
Epidura tikrai zadu imti...
Kaip apie mane pasakojimas 😂 prieš 16 metų po 4 valandų nieko nevykimo, baisingu skausmų, šalčio ir pykinimo gydytoja pasiūlė šitą stebuklą. Likusios 8 valandos buvo kaip normali diena , net nusnūdau. Antrą kartą kai jau pajutau kad scenarijus kartojasi paprašiau pati, kad suleist. Mažoji gimė su dainom ir šypsena.
Labukas, o man neteko epiduru pasinaudoti, nes nebuvo kada
kai jau is vis "batai buvo" tai suleido nuospos, nes jau nieko kito ir nebuvo galima padaryti, nes veiksmas vyko kaip veiksmo filme, nebuvo kada 
Mane tai erzina naktinis ejimas i wc, nu taip nusibodo, nes miegu tfu tfu tfu puikiai, bet atsikeliu is negalejimo kenteti kaip noriu i wc, nors jau vakare stengiuosi nieko daug nebegerti. Bet ir su mazaja buvo tas pats, tai teks jau kenteti.
As laukiu nesulaukiu skano, bet jis tik kita ketvirtadieni, siandiena tik pamatavo, paziurejo kraujospudi ir israse tyrimus, brrr teks gliukoze gerti, nu bet vel gi neisvengiama...
Mane tai erzina naktinis ejimas i wc, nu taip nusibodo, nes miegu tfu tfu tfu puikiai, bet atsikeliu is negalejimo kenteti kaip noriu i wc, nors jau vakare stengiuosi nieko daug nebegerti. Bet ir su mazaja buvo tas pats, tai teks jau kenteti.
As laukiu nesulaukiu skano, bet jis tik kita ketvirtadieni, siandiena tik pamatavo, paziurejo kraujospudi ir israse tyrimus, brrr teks gliukoze gerti, nu bet vel gi neisvengiama...
QUOTE(kirstukas29 @ 2017 01 26, 17:33)
O kodėl gliukozę?
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 01 26, 17:42)
O kodėl gliukozę?
mano prosenelei buvo cukralige, bet korteleje pazymeje, kad mociutei, kad padaryti tyrima del sventos ramybes. Taip ir su dukra buvo, bet prisiminimai ne kokie, brrr
QUOTE(kirstukas29 @ 2017 01 26, 17:33)
...brrr teks gliukoze gerti, nu bet vel gi neisvengiama...
Man sakė irgi reiks kažkurią savaitę. Bet dėl amžiaus...
Mane irgi vargina ejimas nakti i WC, praeita nakti keliausi du kartus, kiek pamenu su pirmu nestumu sito kelimosi nepavyks isvengti
net ir ribojant vakare skyscius keliuosi nakti i wc
QUOTE(Veronija @ 2017 01 26, 21:01)
Mane irgi vargina ejimas nakti i WC, praeita nakti keliausi du kartus, kiek pamenu su pirmu nestumu sito kelimosi nepavyks isvengti
net ir ribojant vakare skyscius keliuosi nakti i wc 
Oi ir aš keliuosi po 2kartus visada,tokia mūsų nestukiu dalia😊
Mane labiau neramina užpakalio skausmas,pusdieni dar normaliai o paskui jau šakės,skauda sėdėti judėti, eiti, o Darbas sėdimas, su pirmu tas skausmas tik gale nestumo.😱
Judesiuku stiprių taip pat nejauciu,bet man dar tik eina 18sav.,kai dauguma jau cia perkope viduri jau kuris laikas.
Karmelaina, kur dingusi?😏
Labukas
Kaip fainai,daugelis is jusu pasimatymuose buvot
man dar visa menesi laukti
(((
Bet vakar buvau pas seimos gydytoja-sirdeles bent paklausem,labai malonus jausmas
del klubo skausmo leido gerti 8 paracetamolio tabletes per diena
mazdaug nieko nepakeisiu....buna dienu kai paeiti negaliu
tikiuosi Lietuvos medikai ka nors patars.
Mankstintis pradejau,lankau joga karta i savaite,gal reiketu dazniau... nesinoretu kankintis visa nestuma.
Kaip fainai,daugelis is jusu pasimatymuose buvot
Bet vakar buvau pas seimos gydytoja-sirdeles bent paklausem,labai malonus jausmas
Mankstintis pradejau,lankau joga karta i savaite,gal reiketu dazniau... nesinoretu kankintis visa nestuma.