Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Labos, sėdžiu genetikos centre, laukiu daktarės. Tuoj bus žinių!!!!
Kam tempia pilvus ir kietėja bandykit diržus jau dėtis. Tikrai daug lengviau. Ir nugarai apkrova mažesnė.
O mamukės tikrai fainuolės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 02 07, 09:09)
Kam tempia pilvus ir kietėja bandykit diržus jau dėtis. Tikrai daug lengviau. Ir nugarai apkrova mažesnė.
O mamukės tikrai fainuolės  bigsmile.gif

Labas rytas !Laukiam naujienų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Veronija @ 2017 02 07, 06:57)
Sveikos merginos, vakar vakare pasiziurejau prisijungusias i grupe,visos labai grazios mamytes 
thumbup.gif
O as siandien vaziuoju i Kauna i TA labai laukiu  wub.gif Grizusi parasysiu kaip man sekesi  ax.gif

Sėkmingos apžiuros 4u.gif Laukiam ataskaitos!
Papildyta:
QUOTE(raudonoji @ 2017 02 06, 15:17)
O ant piknik lazdeliu radau, kad viena lazdele 20% kalcio normos biggrin.gif tai vakare issiverdu giliu kavos su pienu ir su tom lazdelem kertu biggrin.gif

Kur perkate LT gilių kavą? Draugės iš LT užsiprašiau, kad parskraidintų man tai klausė kur.Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 07, 10:19)

Kur  perkate LT gilių kavą? Draugės iš LT užsiprašiau, kad parskraidintų man tai klausė kur.Ačiū!

mes gavom Kaledoms dovanu puslitrini stiklainiuka, ten gali buti, kad buvo mugeje pirkta arba gal vyro pamotes sesers gaminta net namuose smile.gif Nes toks stiklainiukas apsiutas ir kaip gile padarytas smile.gif kai grys vyras is komandiruotes duosiu darba, kad paskambetu ir paklausinetu smile.gif

o paieskojau internete, tai radau, kad yra "Ruta" gamybos po 100g. Livinn sveiko maisto parduotuvese
https://www.livinn.lt/giliu_kava_100_g

patingejau sekmadieni i gariunus dzinsu pirktis, tai vakar pamacius, kad salciai laukia teko i H&M lekti biggrin.gif Geriausias bajeris kai matavimosi kabinoje bandziau dzinsu saga atsegti, nu ir galvoju, kas cia per brokas, susiuta kartu kaire ir desine dzinsu puse, jau norejau net traukti zirklutes ir pradeti tuos siulus karpyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2017 02 07, 11:22)
mes gavom Kaledoms dovanu puslitrini stiklainiuka, ten gali buti, kad buvo mugeje pirkta arba gal vyro pamotes sesers gaminta net namuose smile.gif Nes toks stiklainiukas apsiutas ir kaip gile padarytas smile.gif kai grys vyras is komandiruotes duosiu darba, kad paskambetu ir paklausinetu smile.gif

o paieskojau internete, tai radau, kad yra "Ruta" gamybos po 100g. Livinn sveiko maisto parduotuvese
patingejau sekmadieni i gariunus dzinsu pirktis, tai vakar pamacius, kad salciai laukia teko i H&M lekti biggrin.gif Geriausias bajeris kai matavimosi kabinoje bandziau dzinsu saga atsegti, nu ir galvoju, kas cia per brokas, susiuta kartu kaire ir desine dzinsu puse, jau norejau net traukti zirklutes ir pradeti tuos siulus karpyti  lotuliukas.gif

Dizaunus drabužiu pakeisi nėščiųjų savam stiliuke biggrin.gif
Ačiū už nuorodą, aš galvojau visur tos kavos yra pirkt,kad ir maximoj biggrin.gif Naminė giliu kava iš vis pasaka!
Atsakyti

Panos kaip jusu pilvukai kai stovite? ar kieti? mano kaip akmuo stovint, sedint ir kietokas  :( susipergyvenau... atsigulus lygu minkstesnis...

Atsakyti

Panos kaip jusu pilvukai kai stovite? ar kieti? mano kaip akmuo stovint, sedint ir kietokas  :( susipergyvenau... atsigulus lygu minkstesnis...

Na, mano tai sukietėja, tai atsileidžia, nesvarbu, ar sėdžiu , ar guliu. Šįryt vos atsibudus jau buvo sukietėjęs... :( Gerai, kad nors praeitą savaitę, kai dariaus ultragarsą, tai man patikrino kaklelį, sakė ilgis geras (nors yra nuoperuotas šiek tiek)... Tai ko čia man jis kietėja, visai neaišku :(

Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2017 02 07, 11:22)

patingejau sekmadieni i gariunus dzinsu pirktis, tai vakar pamacius, kad salciai laukia teko i H&M lekti biggrin.gif Geriausias bajeris kai matavimosi kabinoje bandziau dzinsu saga atsegti, nu ir galvoju, kas cia per brokas, susiuta kartu kaire ir desine dzinsu puse, jau norejau net traukti zirklutes ir pradeti tuos siulus karpyti  lotuliukas.gif

As is Hm nusipirkus džinsus,labai patenkinta.
Hmmmm,aš net neragavus tokios kavos😱

Pilvuką man ir tempia ir pakieteja,žvalgausi diržo,nors su pirmu man buvo nepatogu su juo.
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

Aš per darbus nelabai dažnai parašau, bet vis paskaitau kaip kam sekasi mirksiukas.gif
Vakar buvom nuėję į echo privačiai, nes jau nebepriklauso, labai norėjom vis gi lytį sužinot bigsmile.gif Tai galima mane jau spalvinti rožine spalva, turėsim trečią dukrytę wub.gif Kad ir kaip to brolio čia mes norėjom, bet mus vien mergaitės renkasi biggrin.gif
Dar kas labai fainai, kad diena dienon atitiko echo duomenys su mm, tiek kiek laiko yra tiek ir rodė rolleyes.gif
Į FB grupę ir aš noriu, jau išsiunčiau až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amberytė: 07 vasario 2017 - 11:54
Priminėt man su ta gilių kava vaikystę biggrin.gif Su drauge dar buvom nedidelės ir išgirdom, kad galima iš gilių išsivirti kavą, tai prisirinkusios prikritusių gilių, jas kažkaip stambiai susismulkinom, pylėm vandeniu ir gėrėm bigsmile.gif Fui, buvo labai neskanu, tai kažkaip ir dabar jos nesinori nė paragauti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Amberytė @ 2017 02 07, 11:53)
Sveikos  nestuke.gif

Aš per darbus nelabai dažnai parašau, bet vis paskaitau kaip kam sekasi  mirksiukas.gif
Vakar buvom nuėję į echo privačiai, nes jau nebepriklauso, labai norėjom vis gi lytį sužinot  bigsmile.gif Tai galima mane jau spalvinti rožine spalva, turėsim trečią dukrytę  wub.gif  Kad ir kaip to brolio čia mes norėjom, bet mus vien mergaitės renkasi  biggrin.gif
Dar kas labai fainai, kad diena dienon atitiko echo duomenys su mm, tiek kiek laiko yra tiek ir rodė  rolleyes.gif 
Į FB grupę ir aš noriu, jau išsiunčiau až  4u.gif

Vau, sveikinu su mergyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kam sekasi, tai sekasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 07, 12:35)
Ačiū už nuorodą, aš galvojau visur tos kavos yra pirkt,kad ir maximoj  biggrin.gif Naminė giliu kava iš vis pasaka!

na manau cia specifinis produktas ir bet kur kazin ar bus smile.gif Nebent jau super dideleje maximoje ieskoti, bet as abejociau smile.gif Arba laukti kaziuko muges ir ieskoti smile.gif Mano vyras tai kaifuoja nuo giliu kavos, o pas mus gal menesi namuose stovejo, kol sakau tai gal pabandom ta kava issivirti smile.gif paragavau ir mane uzkabino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 02 07, 10:09)
O mamukės tikrai fainuolės  bigsmile.gif

Laikom kumščius!

Aš irgi pasidžiaugiau visais mamukais, smagu susipažinti. Ir kiek mačiau fainu vaikučių laukiančių brolių ir sesių. bigsmile.gif

Amberyte, rožiniai sveikinimai wub.gif Ir kaip džiugu, kad viskas atitinka, ramuma dabar mirksiukas.gif wub.gif

Aš turiu vienus HM džinsus, boyfriend tipo, tokie apdribę, bet jau patogūs, kiek paskui pirkau ir kelnių ir džinsų, visi keliaudavo atgal, nes nebegaliu pakęsti kai bent kiek spaudžia, nesvarbu kurią kūno dalį blink.gif

Ir dar sėdžiu trečia diena su gerklės skausmeliu ir sloga. Gydausi visaip kaip, tai šiąnakt jau geriau miegojau, ty jau miegojau, tai ir jaučiuosi geriau.

Atsakyti
Na ką... Naujienos pas mus mėlynos bigsmile.gif
Atitinka viskas dieną dienon,viskas vietoj ir tiek kiek reikia. Auga pacanas.
Atsakyti