QUOTE(aridax @ 2017 02 28, 13:47)
Knygos "Per geras, kad būtų tikras" nebeturiu

Paulo Coelho - Demonas ir panelė Prym , 3 euraiPaulo Coelho - Prie Pjedros upės - ten sėdėjau verkdama, 3 euraiPaulo Coelho - Valkirijos - 5 euraiPaulo Coelho - Portobelo ragana - 5 euraiPaulo Coelho - Veronika ryžtasi mirti - 2 euraiPaulo Coelho - Penktasis kalnas - 3 euraiPaulo Coelho - Zahiras - 4 euraiPaulo Coelho - Brida - 5 eurai
John Irving - Sidro namų taisyklės 5 euraiJohn Irving - Našlė vieneriems metams 5 euraiJohn Irving - Vidutinio svorio santuoka 4 eurai
Jodi Picoult - Tobulas paveikslas 3euraiJodi Picoult - Mano sesers globėjas 3 euraiHerbjorg Wassmo - Dinos knyga 2euraiHerbjorg Wassmo - Bėgimas nuo Franko - 4 euraiJohn Grisham - Fordo apygarda 3 euraiJurga Ivanauskaitė - Ragana ir lietus 4euraiKlas Ostergren - Gangsteriai - 3 euraiDalia Smagurauskaitė - Toskana. Florencija. Pažadėtoji žemė. - 6eurai
Julija Latynina - Iziubrio medžioklė, origarchu saga ( 1 ir 2 dalis) po 3eurusEdmundas Malūkas - Moters kerštas 2 eurai PARDUOTAJames Meek - Meilės aktas - 3 euraiIldiko von Kurthy - Laisva! - 2euraiJames Meek - Meilės aktas - 4 euraiJūratė Jadkonytė Petraitienė - laimingos mamos dienoraštis - 3 euraiJurga Baltrukonytė - Džordana Butkutė prarastas rojus. 2euraiVilis Normanas, Raimondas J. Nabus - Nostradamo kapas - 3 eurai
Edmund Katan - Moterys ir jų meilužiai - 2 euraiHelen Fielding - Bridžitos Džouns dienoraštis - 2 euraiElizabeth Gilbert - Pasižadėję 4eurai (Valgyk, melskis ir mylėk tęsinys)Clare Morrall - Kitų kalba - 4 euraiFrederic Beigbeder - Meilė trunka trejus metus - 3 euraiGaby Hauptmann - Ieškau vyro impotento bendram gyvenimui - 3 euraiGaby Hauptmann - Eržilų paradas - 3 eurai
[b]Ieškau pirkti arba keisčiau į turimas:
Mitch Albom "Dievas skambina vienąkart"[
Viktoras Uspaskich - Mano ligos ir priešai - mano geriausi mokytojai
Robertas Šarknickas - Šarkos sielos šauksmas/b]