as vis tiek simpatijas PA jaučiu
kažkaip man jie tokie žemiški, arti klientų. Visada gali paskambinti/paklausti ir pan
Labai tikiuosi,kad ju sąlygos ir komanda nesikeis
QUOTE(Bluntė @ 2016 12 20, 13:37)
kažkaip man jie tokie žemiški, arti klientų. Visada gali paskambinti/paklausti ir pan
man irgi PA patinka labaiiiii
QUOTE(egluti @ 2016 12 20, 11:41)
O kaip su eswd prekių atsiėmimu... pirmą kartą perku, gal kažko nesuprantu. penktadienį prekės išvažiavo į Lietuvą ir vis dar statusas Išvyko į Lietuvą...
Prekėms išvykus iš DE penktadienį, pirmadienį - antradienį gaunu visad pranešimą, kad jos LT centriniame sandėlyje. Šiandien taip pat gavau pranešimą, kad penktadienį išvykusios prekės į LT jau centriniame sandėlyje
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 12 20, 10:24)
Cocooncenter http://www.cocooncen...ds/filorga.html per akcijas arba Eurovaistineje
Beje turiu pas mus Eurovaistineje pirktą naktinį Sleep and Peel. Naudojau vieną pakuotę, nusipirkau naują, bet dar neispakavusi supratau, kad man netinka, gal gam reikia už sutartinę kainą?
http://www.eurovaist...peel-50-ml.html
Beje turiu pas mus Eurovaistineje pirktą naktinį Sleep and Peel. Naudojau vieną pakuotę, nusipirkau naują, bet dar neispakavusi supratau, kad man netinka, gal gam reikia už sutartinę kainą?
http://www.eurovaist...peel-50-ml.html
man labai patinka šitas sleep and peel
paimčiau, bet turui naują apypilnę ir su sveikatos draudimu vaistinėse apsiperku nemokamai
QUOTE(Žalia Rūta @ 2016 12 20, 11:38)
Vilniuj ESWD atsiemimo taskas nepatogus.
aš kai su mašina, tai man nepatogių taškų nėra
QUOTE(egluti @ 2016 12 20, 12:17)
Atsakymo negavau, tik po 3min atėjo laiškas iš sistemos, kad jau Lietuvoje... tai garantija, kad jau senai Lietuvoje

Pasikartosiu, iš ESWD laiškai ateina pirmadienį-antradienį. Šiandien dar tik antradienio pirma pusė.
Perkant iš PA, sistema ta pati, išvyksta penktadienį, pranešimus gaunu antradienį
Papildyta:
QUOTE(egluti @ 2016 12 20, 12:34)
tik kažin kada būtų pastebėję
o dabar atrašė, kad visas siuntas buvome atžymėję iš penktadienio... nu geriau atsiprašytų nei uodegą raitytų
o dabar atrašė, kad visas siuntas buvome atžymėję iš penktadienio... nu geriau atsiprašytų nei uodegą raitytų
tai atžymėjo normaliai, į el paštą skirtingu metu pranešimai ateina. Nesuprantu, ko jūs iš pirmos siuntos taip širstat.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 12 20, 13:48)
Pasikartosiu, iš ESWD laiškai ateina pirmadienį-antradienį. Šiandien dar tik antradienio pirma pusė.
Perkant iš PA, sistema ta pati, išvyksta penktadienį, pranešimus gaunu antradienį
Sveikos, Amazon.co.uk rašo "No tracking information. The carrier has not provided tracking details for this shipment at this time"
jokio siuntos numeriuko, nieko. Carrier: ASENDIA
Yra kam taip buvę?
jokio siuntos numeriuko, nieko. Carrier: ASENDIA
Yra kam taip buvę?
Gal kas pirksit iš cocosa ir prijungtų mane su viena batų pora?
QUOTE(egluti @ 2016 12 20, 12:17)
Ačiū, tą jau spėjau ir padaryti
kažkoks prakeiksmas tikrai su tais siuntiniais... mytoysas nieko jau 4 dienas neatrašo dėl neįdėtos prekės
Papildyta:
Atsakymo negavau, tik po 3min atėjo laiškas iš sistemos, kad jau Lietuvoje... tai garantija, kad jau senai Lietuvoje

kažkoks prakeiksmas tikrai su tais siuntiniais... mytoysas nieko jau 4 dienas neatrašo dėl neįdėtos prekės
Papildyta:
Jei jus laukiat siuntos is DE, tai masina tik siandien issikrove LT (taip paaiskino, kai skambina ryte). Todel manau, kad normalu jog tik dabar gavom zinutes, kad prekes LT
gal tikrai per anksti piktintis pradėjau
bet sutapimas neblogas, tik spėjau parašyti jiems ir už kelių min gavau patvirtinimą apie prekių gavimą
QUOTE(egluti @ 2016 12 20, 14:15)
gal tikrai per anksti piktintis pradėjau
bet sutapimas neblogas, tik spėjau parašyti jiems ir už kelių min gavau patvirtinimą apie prekių gavimą 
O jus pazymejot, kur/kaip atsiimsite?
QUOTE(Bluntė @ 2016 12 20, 13:37)
va va, nenoriu kad keist7si kas nors. visada padeda siuntinius nunest i auto, ir siaip ziauriai paslaugus ir faini.