Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Mergaites,gal kuriai pabodo toks M d, mielai perpirkciau ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Rekomenduokit prasau newalance begiojimui moteriskus. Per daug man ten tu batu. Sunku apsispresti
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2017 03 09, 12:14)
Rekomenduokit prasau newalance begiojimui moteriskus. Per daug man ten tu batu. Sunku apsispresti

Ir man labai įdomu, gal kuri turi ir neatsidžiaugia, mergaitės, labai laukiam rekomendacijų bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, kuri pirmesnė, tai pasiseks, yra vienas laisvas kombinezoniukas, pirktas už tą gerulę kainą bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif Dydis 4T. Spalva: Super Blue Dot Print/Collegiate Navy. Kaina jau su visais mokesčiais 43.34 eur. (nebent reikės siųsti į kitą miestą, tai dar siuntimo kaina prisidės)

Sveiki, kur pirkote? Ieskau mergaitei 3T. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miminko @ 2017 03 09, 09:46)
Na, ne sortukai, o kaip triusikeliai, i baseina ieskau smile.gif  hmm.gif  blush-anim-cl.gif

As sunui i baseina pirkau aptemptus sortukus is sportiniu prekiu parduotuves.
Atsakyti
Prisijunkite:

www.lordandtaylor.com

Prisijunkite:

www.ulta.com/ulta/promotion/buy-more-save-more/detail/0000153453

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangiuks: 09 kovo 2017 - 11:55
QUOTE(alinka @ 2017 03 09, 11:14)

QUOTE(Dangiuks @ 2017 03 09, 11:29)
Ir man labai įdomu, gal kuri turi ir neatsidžiaugia, mergaitės, labai laukiam rekomendacijų  bigsmile.gif

Ziurint kokias distancijas ir kokia danga begiojat. Turiu 775 modeli, tik spalvos nerandu jau savos. Mano distancijos nebuvo ilgos max 7 km, tai man jie tobuli batai. Dabar po gimdymo kai leis gydytoja vel reikes juos issitraukt, laukiu jau bigsmile.gif Kaip ir visu begimui skirtu batu, situ irgi rekomenduoju imti didesni dydi, kad butu patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2017 03 09, 12:35)
Mergaitės, kuri pirmesnė, tai pasiseks, yra vienas laisvas kombinezoniukas, pirktas už tą gerulę kainą  bigsmile.gif  wub.gif  bigsmile.gif  Dydis 4T. Spalva: Super Blue Dot Print/Collegiate Navy. Kaina jau su visais mokesčiais 43.34 eur. (nebent reikės siųsti į kitą miestą, tai dar siuntimo kaina prisidės)

Sveiki, kur pirkote? Ieskau mergaitei 3T. Aciu 4u.gif

www.campmor.com

Įeiti galime per šią nuorodą:

www.proxysite.com
Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2017 03 09, 12:53)
Ziurint kokias distancijas ir kokia danga begiojat. Turiu 775 modeli, tik spalvos nerandu jau savos. Mano distancijos nebuvo ilgos max 7 km, tai man jie tobuli batai. Dabar po gimdymo kai leis gydytoja vel reikes juos issitraukt, laukiu jau  bigsmile.gif Kaip ir visu begimui skirtu batu, situ irgi rekomenduoju imti didesni dydi, kad butu patogiau  4u.gif

Dėkoju wub.gif
Atsakyti
Tiems, kam neliko nordstromrack, yra amazone bigsmile.gif

www.amazon.com/dp/B017A6725W/ref=twister_dp_update?_encoding=UTF8&psc=1

Atsakyti
QUOTE(miminko @ 2017 03 09, 09:31)
H&M - paskubekit, nes pasiulymas tuoj baigsis  ax.gif
[b][url=https://www.hautelook.com/events/159901]Pretty in Pastels Handbags on

SALE prekem taiko ax.gif biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 03 09, 13:37)
SALE  prekem taiko  ax.gif  biggrin.gif ?

Deja ne, Sale prekems nuolaida netaikoma ir pasiulymas berods baigesi ... unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(Ukmė @ 2017 03 09, 12:51)
As sunui i baseina pirkau aptemptus sortukus is sportiniu prekiu parduotuves.

Gavom pareita vasara dovanu LEGO firmos maudymosi kelnaites - nu lb superines, galvojau, gal is USA kazka panasaus atsisiusciau smile.gif Aciu uz minti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miminko: 09 kovo 2017 - 12:46
QUOTE(Dangiuks @ 2017 03 09, 13:24)

ech gaila 5 dydžio neliko....
Atsakyti