Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Viltara @ 2017 03 24, 07:44)
merginos,  help.gif

kaip suprasti šių batukų dydžius, pagal size chart nesąmonė visiška, dabar oldnavy dar -30% duoda, kaip suprantu ax.gif  bet kaip suprasti dydžius...?

(30% OFF YOUR ORDER DISCOUNT APPLIED AT CHECKOUT ENDS 3/25 DETAILS)

4u.gif
batukų nuoroda:
http://oldnavy.gap.c...p...4&cid=38246

Ten labai aiskiai surasyta size chart. Matau duoti pedos ilgio duomenys (FOOT LENGHT) . Jums belieka zinoti reikiamo dydzio pedos ilgi ir paspaudus ant CM varijanto ( nes pirma rodo inch varijanta), issirinkt tinkama dydi.
Atsakyti
ATIDARYTA COACH OUTLET

www.coachoutlet.com/store/default/the-march-24-event.html?LOC=LG

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2017 03 24, 18:38)
Ten labai aiskiai surasyta size chart. Matau duoti pedos ilgio duomenys (FOOT LENGHT) . Jums belieka zinoti reikiamo dydzio pedos ilgi ir paspaudus ant CM varijanto ( nes pirma rodo inch varijanta), issirinkt tinkama dydi.

aciu, ziuresim, as kazkaip susibalamutinau, kad kur dydziai parasyta 2Y, 3Y - supratau dabar, kad cia youth ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltara: 24 kovo 2017 - 18:03
Trūksta $26 iki freeship. 30% off HAPPYSPRING www.jcrew.com
Atsakyti
www.wilsonsleather.com

www.landsend.com

Atsakyti
QUOTE(Viltara @ 2017 03 24, 10:02)
aciu, ziuresim, as kazkaip susibalamutinau, kad kur dydziai parasyta 2Y, 3Y - supratau dabar, kad cia youth  ax.gif

Taip, youth Y reiskia. Mano beveik 10-ies metu mergina nesioja 5-5.5Y ( jep, mano abu vaikai turi "lastus" bigsmile.gif ) dydi orientacijai smile.gif
Atsakyti
Junkites prie www.columbia.com turiu papildoma ( vienkartine) -15% nuolaida 4u.gif Nezinau ar galioja viskam, bet pameginau 1 sale preke, galioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 24 kovo 2017 - 21:40
www.uniqlo.com truksta 10.40$ iki free ship
Atsakyti
Trūksta $29 iki papildomos 40% nuolaidos www.joesnewbalanceoutlet.com

Trūksta $19 iki freeship www.allheart.com

Yra papildoma 15% nuolaida, junkitės, trūksta $23 iki freeship
www.babiators.com

Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2017 03 24, 20:53)
Taip, youth Y reiskia. Mano beveik 10-ies metu mergina nesioja 5-5.5Y ( jep, mano abu vaikai turi "lastus"  bigsmile.gif ) dydi orientacijai smile.gif

Mano šešiametis tokį dėvi. Vat pas jį tai ląstai biggrin.gif daržo šeimininkėlei jo batai geri biggrin.gif

Uniqlo vakar nebesusirinko ania?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2017 03 24, 23:02)
www.uniqlo.com truksta 10.40$ iki free ship

Kokia miela į darbą wub.gif Ir kokia dėkinga, ryte kai dar vėsu su megztuku, o kai jau dieną šilta, nusiimi wub.gif

www.uniqlo.com/us/en/women-ponte-sleeveless-dress-192973.html?dwvar_192973_color=COL30&cgid=women-sale#start=66&cgid=women-sale

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 03 24, 23:09)
Mano šešiametis tokį dėvi. Vat pas jį tai ląstai biggrin.gif daržo šeimininkėlei jo batai geri biggrin.gif

Uniqlo vakar nebesusirinko ania?

Tai bus paprasčiau, greit tėtuko avalynė tiks biggrin.gif mirksiukas.gif

Uniqlo trūksta 10.40$ iki freeship 4u.gif
Atsakyti