Oshkosk kaip su dydžiais? jei turiu standartinį (link kūdesnių) 8m bičiuką, kokį dydį imti?
QUOTE(JMD @ 2017 03 28, 14:11)
O gal gali kuris nors mergaitis idet kaip atrodo 140 cm vaikas su ta landsend'o kurpine? Mano pirmokas tokio pat ugio kol kas. Su S gali but juokingas, L gal per didele, bus iki keliu.... 

Mano antrokas su medium landsend eina 140 dabar jis. Normali kuprine ant jo, bet jis eina su ja nuo pirmos klases

Jus geriau prasykite, gal kas L turi nufotkinti, as jum galiu nuforkinti vakare medium tik parasykite e-mail issyk imesiu

QUOTE(obuoline @ 2017 03 28, 15:05)
Oshkosk kaip su dydžiais? jei turiu standartinį (link kūdesnių) 8m bičiuką, kokį dydį imti?
Maniškis link kūdesnių irgi

QUOTE(Dangiuks @ 2017 03 28, 15:23)
Maniškis link kūdesnių irgi
Poryt jam 10m, tai Oshkosh 10 dydis dar kai kurie rūbeliai ir didoki, bet gali eiti. Ypatingai patinka džinsai skinny. Nėra labai aptempti, bet itin stilingai atrodo ir labai gerai nešiojasi, tai džinsų 12R dydį jam perku, dar ilgi, bet atsilenkia ir liuks 

ačiū

Pagalbos
norėčiau šių sporbatukų https://www.amazon.c...ds ugg sneakers
bet ar nežinot kaip su ugg dydžiais, jei dėviu 38, tai ar nebus 5 big kids mažas?

bet ar nežinot kaip su ugg dydžiais, jei dėviu 38, tai ar nebus 5 big kids mažas?
Prisijunkite, trūksta $11.01 iki freeship www.joesnewbalanceoutlet.com

Trūksta $14 iki freeship www.hm.com/us
www.bhcosmetics.com trūksta $31.02 iki freeship
Trūksta $27.02 iki freeship www.theperfumespot.com
www.vitacost.com trūksta $13.33 iki freeship
Papildyta:
Šalia prekės kainos yra dydžių lentelė (size cart), bijau ką patarti, nes mano UGG patirtis tik su žieminukais, o su sporbatukais gal kitaip bus
Trūksta $14 iki freeship www.hm.com/us
www.bhcosmetics.com trūksta $31.02 iki freeship
Trūksta $27.02 iki freeship www.theperfumespot.com
www.vitacost.com trūksta $13.33 iki freeship
Papildyta:
QUOTE(rutukas11 @ 2017 03 28, 16:10)
Pagalbos

Šalia prekės kainos yra dydžių lentelė (size cart), bijau ką patarti, nes mano UGG patirtis tik su žieminukais, o su sporbatukais gal kitaip bus

Junkitės iki freeship, 40% off sale styles code NEWCLOTHES www.jcrew.com
Renkama iki freeship www.lasenza.com
Iki freeship www.swansonvitamins.com
Renkama iki freeship www.lasenza.com
Iki freeship www.swansonvitamins.com
QUOTE(JMD @ 2017 03 28, 13:11)
O gal gali kuris nors mergaitis idet kaip atrodo 140 cm vaikas su ta landsend'o kurpine? Mano pirmokas tokio pat ugio kol kas. Su S gali but juokingas, L gal per didele, bus iki keliu.... 

Įmetu parodyti, kaip 164 cm atrodo su M dydžio kuprine.
Neina normaliai įdėti nuotraukos.

QUOTE(rutukas11 @ 2017 03 28, 16:10)
Pagalbos

38 bus tikrai maži, tokius atsisiunčiau 6 big kids, kuris atitinka 38