Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Patrika @ 2017 03 31, 11:54)
Mergaites, nu jus man paaiskinkit tundrai, ka reiskia tie US dydziai, kas per nesamones, prie batu duodas Size chart, kuriame 4,5 gali but ir 20 europinis ir 4,5- 36 europinis, tai kaip dabar zinot, kuris??? ir abeji i Kids size surasyti
mad.gif
https://www.nordstro.....=SILVER LUREX

ar cia kad nurodytas dydis jau po 10...tai reik suprast,kad jau 36 bus?

ieškokit Jessica Simpson dydžių lentelės, o ne šalia esančią bendrą, nes gali neatitikti 4u.gif.
Atsakyti
Laba,

ar whitefox jau pirkot? Prisijungciau ax.gif ..
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2017 03 31, 15:27)
Laba,

ar whitefox jau pirkot? Prisijungciau  ax.gif ..

neužsakyta dar smile.gif
Atsakyti
Prisijunkite, trūksta $9 iki freeship mirksiukas.gif

www.loft.com/ruffle-neck-mixed-media-top/424592?skuId=22543431&defaultColor=4899&prodId=424592

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2017 03 31, 10:54)
Mergaites, nu jus man paaiskinkit tundrai, ka reiskia tie US dydziai, kas per nesamones, prie batu duodas Size chart, kuriame 4,5 gali but ir 20 europinis ir 4,5- 36 europinis, tai kaip dabar zinot, kuris??? ir abeji i Kids size surasyti
mad.gif
https://www.nordstro.....=SILVER LUREX

ar cia kad nurodytas dydis jau po 10...tai reik suprast,kad jau 36 bus?

Jeigu yra todler ir litle kid, tai bus lėliukams ir mažiems vaikučiams. Manau, kad jų koja iki 36 EU tikrai nedaauga. Nu, bet aš kadangi į tokius jau nežiūriu, tai galiu ir apsirikti.
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2017 03 31, 15:27)
Laba,

ar whitefox jau pirkot? Prisijungciau  ax.gif ..

Dar ne, prisijunkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangiuks @ 2017 03 31, 14:41)
Dar ne, prisijunkite  mirksiukas.gif

Tuoj prisijungsiu. Pradesiu nuo sale'iniu, paziuresiu, kas cia per du reikalas biggrin.gif . Siaip grazus, tik tokie jau oversize . Bet ne karve kainuoja, pameginsiu biggrin.gif biggrin.gif
Rapoja, o jus jau gal turit kazkuriuos? Ar patiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrytės mama: 31 kovo 2017 - 16:00
QUOTE(adrytės mama @ 2017 03 31, 16:59)
Tuoj prisijungsiu. Pradesiu nuo sale'iniu, paziuresiu, kas cia per du reikalas  biggrin.gif . Siaip grazus, tik tokie jau oversize . Bet ne karve kainuoja, pameginsiu  biggrin.gif  biggrin.gif
Rapoja, o jus jau gal turit kazkuriuos? Ar patiko?

šiom dienom turiu gauti,kol kas neturiu smile.gif bet dar vienus nusiunčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 03 31, 16:06)
šiom dienom turiu gauti,kol kas neturiu smile.gif bet dar vienus nusiunčiau  wub.gif

As galvoju, ar neuzdengs tie akiniai daugiau kaip puse veido biggrin.gif . Mane sie uzkabino
My Webpage

O kokius jus jau papirkot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrytės mama: 31 kovo 2017 - 16:24
QUOTE(adrytės mama @ 2017 03 31, 17:22)
As galvoju, ar neuzdengs tie akiniai daugiau kaip puse veido  biggrin.gif . Mane sie uzkabino
My Webpage

O kokius jus jau papirkot? ax.gif

Bet gi labai super, kai taip uždengia wub.gif biggrin.gif Apsauga nuo saulės ir akims, ir veiduo tuo pačiu wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
Trūksta $33 iki freeship: www.nordstromrack.com www.hautelook.com

www.nordstromrack.com/shop/product/1968022?color=PERI-MINT

Papildyta:
www.bhcosmetics.com

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2017 03 31, 10:34)

Kas tas per brandas? Gyvai teko ciupinet?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2017 03 31, 16:58)
Kas tas per brandas? Gyvai teko ciupinet?

Bent jau as nezinau nieko apie sia firma rolleyes.gif . Na bet jau labai faini biggrin.gif
Atsakyti