Whitefoxboutique - Australijos parduotuvė.Didelis ačiū Taurei,kad apsiima iš čia pirkti
Galutinę sumą mato banke, kadangi skiriasi jų valiuta, o ne ta suma, kurią rodo jų puslapis.Daugiau jei kas neaišku klauskit komandos
QUOTE(Leonelle @ 2017 04 06, 16:54)
Kada pirksit Uniclo ?
Kai tik susirinks freeship, iki jo dar trūksta $17.60
Prisdėkite prie ANN TAYLOR, tikrai daug nuostabių prekių su 50 proc nuolaida
Junkitės prie akinukų.Ir dar įkeliu pasidžiaugt ir pasigrožėt
QUOTE(rapoja @ 2017 04 06, 17:59)
Whitefoxboutique - Australijos parduotuvė.Didelis ačiū Taurei,kad apsiima iš čia pirkti
Galutinę sumą mato banke, kadangi skiriasi jų valiuta, o ne ta suma, kurią rodo jų puslapis.Daugiau jei kas neaišku klauskit komandos 
Aš irgi labai noriu padėkoti merginoms, kad apsiėmė iš čia pirkti ir suteikia galimybę mums prekes net iš Australijos pirkti.
QUOTE(6Combo9 @ 2017 04 06, 18:51)
Aš irgi labai noriu padėkoti merginoms, kad apsiėmė iš čia pirkti ir suteikia galimybę mums prekes net iš Australijos pirkti.
Akinukus aš irgi turėčiau rytoj gauti, laukiu, nesulaukiu jau. Pamenu, kai užrodžiau šią pardę, maniau nesusirinks užsakymas, tad džiugu, kad kilo toks susidomėjimas.
ir rapoja baik kelt čia tų akinių foto, aš nualpsiu tuoj nuo grožio. 
Ir tau dar kartą dėkui,kad užrodei šią parduotuvę
Tai - pirmyn
QUOTE(6Combo9 @ 2017 04 06, 18:51)
Akinukus aš irgi turėčiau rytoj gauti, laukiu, nesulaukiu jau. Pamenu, kai užrodžiau šią pardę, maniau nesusirinks užsakymas, tad džiugu, kad kilo toks susidomėjimas.
ir rapoja baik kelt čia tų akinių foto, aš nualpsiu tuoj nuo grožio. 
Jums ačiū
QUOTE(rapoja @ 2017 04 06, 19:59)
Ir tau dar kartą dėkui,kad užrodei šią parduotuvę
Gana greit tada chebrytė susirinko
Tai - pirmyn
Imk dar
O-bet-tačiau pati juk ir kalta
Aš renkuosi,žiūrinėju,lyginu ir tuo pačiu dalinuosi+gundau mergaites,kad kompanija susidarytų
Kurį laiką nebegundysiu,nes jau nupirko
Iki kito karto kol dar vienų užsinorėsiu

Tai - pirmyn
Nėra už ką, būsim visom gražios su mondrais akiniais.
QUOTE(6Combo9 @ 2017 04 06, 19:03)
Nėra už ką, būsim visom gražios su mondrais akiniais.
Aš bijau dar vienus imt, kai negavus , dar gal forma netiks, nors ji man tokia universali, atrodo, daugeliui veidų tūrėtų tikti, tai labai tikiuosi, kad ir tiks. 
aš trečius pasiėmiau
QUOTE(rapoja @ 2017 04 06, 20:13)
aš trečius pasiėmiau
antri bus tokios pat formos kaip pirmi,tai viskas ok,turi tikt.O va šiandien po labai ilgų svarstymų pasiėmiau muse gold/pink (ir dėl spalvos reikėjo galvą pasukt
).Dar vieni imt tokios pat formos buvo kažkaip gal nlb,nors ui gundo JIE dar mane 
Nu geras.
QUOTE(6Combo9 @ 2017 04 06, 19:26)
Nu geras.
Man žiauriai gražūs tie my girl permatomi, aš laaabai ilgai svarsčiau ar juos imt, ar imt tuos kur pirkau, tai žiūrėsim.
Aš radau savo labai išnorėtus high key, geresne kaina nei čia, tai čiupsiu. 
Tie išnorėti irgi superiniai