Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Bijuna @ 2017 04 21, 11:23)
Kiek aš esu pirkusi iš Venus, tai dydžiai atitiko pagal jų size lentelę. Kokybė.... turiu palaidinukę, kurios nesu užsidėjusi smile.gif Bet turiu ir tokią, kurią pernai nešiojau visą vasarą, tiesiog neišlindau iš jos nes labai patiko. Suknelės  tai visos tiko ir patiko. Kaina... norėtųsi kad būtų kiek pigiau, tikrai dažniau pirkčiau jei didesnių nuolaidų būtų, bet yra kaip yra biggrin.gif 
Gal kiek padėjau  mirksiukas.gif

Oi, kad dabar jau toooookių gerulių kainų yra, kad ohoho bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Puikus pasiūlymas:

www.guess.com

vartotojo įkelta nuotrauka

Prisijunkite:

www.uniqlo-usa.com

-35% THANKU35

www.ashleystewart.com

Junkitės:

www.stevemadden.com

Dovanos MAMYTEI:

www.macys.com/social/mothers-day-gift-guide/

Atsakyti
QUOTE(Biurute_1 @ 2017 04 21, 10:13)
tik kartą esu pirkusi S dydžio palaidinę, ji pasitaikė labai didinta, atitiko L, ir labiau aukštesniam ūgiui ax.gif

4u.gif

QUOTE(Bijuna @ 2017 04 21, 10:23)
Kiek aš esu pirkusi iš Venus, tai dydžiai atitiko pagal jų size lentelę. Kokybė.... turiu palaidinukę, kurios nesu užsidėjusi smile.gif Bet turiu ir tokią, kurią pernai nešiojau visą vasarą, tiesiog neišlindau iš jos nes labai patiko. Suknelės  tai visos tiko ir patiko. Kaina... norėtųsi kad būtų kiek pigiau, tikrai dažniau pirkčiau jei didesnių nuolaidų būtų, bet yra kaip yra biggrin.gif 
Gal kiek padėjau  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Gal yra pradetas rinkti www.fragrancenet.com uzsakymas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LuxXxury @ 2017 04 21, 14:00)
Gal yra pradetas rinkti www.fragrancenet.com uzsakymas? smile.gif

Kol kas ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, iki 04/30 galima išnaudoti gymbukus. Kaip ir žinote, norint panaudoti 25 gymbukus, reikia atsiųsti krepšelį už $50 ir t.t.

Gymbukai:

Karkade 175
Ina 75
Jurgiteja 25
Simene 25
ingulite 100
ievusiukas 25
nesmerk 25
Ciuke 150
liepa_f 25
Atsakyti
QUOTE(vita2 @ 2017 04 21, 08:44)
Merginos, pakomentuokit prašau Venus (pvz. bliuskučių) dydžius ir kokybę. Būsiu labai dėkinga.

Aš tai sakau ir sakysiu,kad kiekviena skirtingai suvokiame kaip tas drabužis turi nugulti ant kiekvienos mūsų biggrin.gif Ir pagal tai orientuokimės perkant rūbą-norim apsitempt,norim,kad būtų normaliai ar norime laisvo.Ir visai nesvarbu iš venus,jcrew,loft ar kt.Labai retai būna,kad drabužiai tiesiog šiaip labai neatitinka dydžio. Venus dydžiai man atitiko,kokybė patiko.
Atsakyti
Prisijunkite:

www.sephora.com

Puiki proga pirkti:

www.oshkosh.com

Atsakyti
Gal zinot kodel per Hola i guesfactory galiu ieiti, o i guess.com ne? hmm.gif Beje kas naudojat Hola ar ir jum taip letai dirba?
Atsakyti
Didelis aciu, mergaites, uz visus gerius tiek vaikams tiek sau. O ta suknute ale dzinsine, kuria kazkada uzrodet is nordstromrack wub.gif bigsmile.gif jau isivaizduoju kaip atsilus orams su ja lekiosiu uzsidejusi kedukus biggrin.gif

Zodziu viskas super. Bet pasiulysiu sia maikute, gal kuri noresite. Pirkau is urbanoutfitters, dydis S, spalva balta. Bet tokiu maikiu panasiu turiu ne viena ir dar balta, tai perleisciau kazkam smile.gif
BALTA BAIS MADINGA MAIKUTE biggrin.gif
Atsakyti
Labas, gal parinktumėte Old Navy su -30 off?
Atsakyti
Trūksta $72.02 iki freeship www.jcrew.com

Trūksta TIK $4 iki freeship
www.venus.com

Trūksta $31.01 iki freeship. www.vitacost.com

Trūksta 1 prekės iki freeship www.6pm.com

Junkitės pasidalinti ship: www.zulily.com

Trūksta $31 iki freeship www.armaniexchange.com

Papildyta:
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2017 04 21, 15:38)
Didelis aciu, mergaites, uz visus gerius tiek vaikams tiek sau. O ta suknute ale dzinsine, kuria kazkada uzrodet is nordstromrack  wub.gif  bigsmile.gif  jau isivaizduoju kaip atsilus orams su ja lekiosiu uzsidejusi kedukus  biggrin.gif

Oi, kaip smagu bigsmile.gif O ta suknutė ir man akyse su baltais kedukais wub.gif Vaje, greičiau tie orai pagaliau sušiltų bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(šviesi lapė @ 2017 04 21, 15:59)
Labas, gal parinktumėte Old Navy su -30 off?

Renkamas mirksiukas.gif Siųskite savo norus taure212@gmail.com mirksiukas.gif
Atsakyti