Trūksta $19.08 iki freeship. Daugumai prekių 20% off BEQUICK www.saksoff5th.com
QUOTE(miminko @ 2017 04 27, 08:32)
Rekomenduoju siuos kedukus - superiniai. Pirkau sau 6 dydi su 39 ddzio peda. Tobulai

QUOTE(armeda @ 2017 04 27, 16:44)
Rekomenduoju siuos kedukus - superiniai. Pirkau sau 6 dydi su 39 ddzio peda. Tobulai 

Spalvytė dėkinga - prie daug ko derės

Junkites prie www.Macys.com -30% koduaks FRIEND
QUOTE(pe_leda @ 2017 04 27, 14:18)
Junkitės prie YOOX
Kolegės mane šimtakoju vadina ir klausinėja, kam man tiek batų reikia... Bet gi viskas čia iš pavydo... Nes batai - tai laimė
Prisijunkit, kad niekas mano laimės nenugvelbtų iš panosės, a?

Kolegės mane šimtakoju vadina ir klausinėja, kam man tiek batų reikia... Bet gi viskas čia iš pavydo... Nes batai - tai laimė

Prisijunkit, kad niekas mano laimės nenugvelbtų iš panosės, a?

Sveiki,
parodykit, prašom, ką pirkote ir pakomentuokit, su kiek cm pėda kokį dydį kokio modelio pirkot. Pavyzdžiui, man labai nesiseka pataikyti batų dydžius, nes reikia nuo 37 iki 38, tai kiek pirkau nesimatavus, tai gal kokia 1 pora nešiojama iš 6.
QUOTE(Gricė @ 2017 04 27, 17:27)
Sveiki,
parodykit, prašom, ką pirkote ir pakomentuokit, su kiek cm pėda kokį dydį kokio modelio pirkot. Pavyzdžiui, man labai nesiseka pataikyti batų dydžius, nes reikia nuo 37 iki 38, tai kiek pirkau nesimatavus, tai gal kokia 1 pora nešiojama iš 6.
Iš Yoox batų turbūt daugiausiai pirkus esu. Aviu 37 europinį, pėda plati, keltis aukštoka. Iš Yoox visad imu 7 dydį. Iš kitų parduotuvių - 6,5. Iš paauglių (pvz. Puma kedus ar Convers'us) - 5 dydį.
Pvz šių batų turiu 7 dydį - gal vos vos laisvoki, bet žiauriai smagūs - prie odinių kelnių - leeeedas...
https://www.yoox.com...p...&sizeName=8
O dar ryškiai raudonus zomšos aukštakulnius... O dar lakinius bordo aukštakulnius... O dar odinius ilgaaulius Boemos firmos... Ir dar... ir dar...

Junkites iki nemokamo siuntimo www.yoox.com

www.Aeropostale.com -30% EXTRA30, truksta 11.24$ iki free ship
QUOTE(Dangiuks @ 2017 04 27, 21:01)
ryt galima bus jungtis prie sios nuolaidos?

QUOTE(Agnyte_1987 @ 2017 04 27, 22:15)
Jeigu dar bus, žinoma taip

Trūksta $19.08 iki freeship. Daugumai prekių 20% off BEQUICK www.saksoff5th.com