Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(Kate25 @ 2017 01 23, 21:18)
Nea, viskas parduota

Supratau .
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 01 23, 20:53)
Merginos, o kaip kokybė AT rūbelių su tais blizgaliukais?  unsure.gif http://www.anntaylor...p;prodId=423364  nekrenta tie blizgaliukai?

Tokio neturiu, kitokius turim, bet su blizgaliukas, akutėm ir pan. Mums super - skalbiam skalbiankėj, džiovinam džiovyklėj, kol kas nieks neiškrito:)
Kokybė gera, patinka, tik beveik viskas didinta.

Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2017 01 23, 17:30)
Tokio neturiu, kitokius turim, bet su blizgaliukas, akutėm  ir pan. Mums super - skalbiam skalbiankėj, džiovinam džiovyklėj, kol kas nieks neiškrito:)
Kokybė gera, patinka, tik beveik viskas didinta.

galvoju gal su kokiu -60 pabandysiu unsure.gif visus tuos su blizgiukais iš crew praleidau, o merginos tik siunčiasi, akis man bado tie grožiai, tai pati dabar išsižiojus varna seilę varvinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 01 23, 20:53)
Merginos, o kaip kokybė AT rūbelių su tais blizgaliukais?  unsure.gif http://www.anntaylor...p;prodId=423364  nekrenta tie blizgaliukai?

Turiu daug AT su akutėm. Tiek sijonų, tiek megztukų. Dėvisi gerai. Skalbti neteko, nes dažniausiai apsivelku 1-2 kartus ir daiktą pamirštu. Konkrečiai šitas megztinis žiauriai peša plaukus, tai tik susisukus kuodą dėvėtI jį galėjau ir plius ta apykaklė kažkokia sunki, tokį keistą "kritimą" jam duoda... Nepirkčiau, jei galėčiau rinktis.
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 01 23, 21:35)
galvoju gal su kokiu -60 pabandysiu  unsure.gif visus tuos su blizgiukais iš crew praleidau, o merginos tik siunčiasi, akis man bado tie grožiai, tai pati dabar išsižiojus varna seilę varvinu  biggrin.gif

Arba kai savaitėm nepasiima, gali pranešiot biggrin.gif
O šiaip su - 60 tikrai verta pabandyt smile.gif
Atsakyti
Dar vieni MK ilgaauliai mergytems:
MK batai

Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2017 01 23, 17:38)
Turiu daug AT su akutėm. Tiek sijonų, tiek megztukų. Dėvisi gerai. Skalbti neteko, nes dažniausiai apsivelku 1-2 kartus ir daiktą pamirštu. Konkrečiai šitas megztinis žiauriai peša plaukus, tai tik susisukus kuodą dėvėtI jį galėjau ir plius ta apykaklė kažkokia sunki, tokį keistą "kritimą" jam duoda... Nepirkčiau, jei galėčiau rinktis.

o koks tavo dydis? Gal tuos pamirštus man atsiųsk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2017 01 23, 21:41)
o koks tavo dydis? Gal tuos pamirštus man atsiųsk  biggrin.gif

AT perku xs, s. Bet susagstomų megztinių visada M, nes mano krūtinė 92 cm, o man nėra nieko šlykščiau už sagutes besiskečiančias. blink.gif
Tarp neatsiimtų nesimato akučių. Jei būtų, galėtum imti panešiot biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2017 01 23, 17:47)
AT perku xs, s.  Bet susagstomų megztinių visada M, nes mano krūtinė 92 cm, o man nėra nieko šlykščiau už sagutes besiskečiančias. blink.gif
Tarp neatsiimtų nesimato akučių. Jei būtų, galėtum imti panešiot biggrin.gif  biggrin.gif

man coliukei, jei kokį užsilikusį xxs pamatysi, tai siųsk biggrin.gif priglausiu biggrin.gif

kam šlykštu, o kam gražu pažiūrėt iš šono devil.gif
Atsakyti
Kuri noretumet kaune esancios Disney frozen Elsos? turime ekstra parduoti
Atsakyti
Labai laukiu jcrew, berods paskutine gerojo 40-60 proc nuolaidos koduko galiojimo diena
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2017 01 23, 22:08)
Kuri noretumet kaune esancios Disney frozen Elsos? turime ekstra parduoti

Rodom kas per elsa..
Atsakyti