Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Rudsak, XK, 89 €
Atsakyti
[quote=agise,2017 01 26, 12:13]

Teisingai Fairfax nesusiega, tai vienintelis minusas jos, maniškis buvo pripratęs 1-oj 2-oj klasėse susiegęs nešioti, tai teko atprast smile.gif dabar viskas gerai, ne krist nekrenta, tos rankenos lenktos, netiesios, tai ir nekrenta. Bet bent pirmoj kl. , manau, reiktu, kad susisegtų tas priekis.
Atsakyti
QUOTE(ciu @ 2017 01 26, 14:10)

CIA RUD BY RUDSAK
Atsakyti
Mergaites, 01.20 d. Dar pedsaku nesimato?
Ir del OPALESCENSE whitening dantu pastos ka domina Vilniuje: kad nereiketu tersti temos, rasykite i AZ
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2017 01 26, 14:38)
Teisingai Fairfax nesusiega, tai vienintelis minusas jos, maniškis buvo pripratęs 1-oj 2-oj klasėse susiegęs nešioti, tai teko atprast  smile.gif  dabar viskas gerai, ne krist nekrenta, tos rankenos lenktos, netiesios, tai ir nekrenta. Bet bent pirmoj kl. , manau, reiktu, kad susisegtų tas priekis.

Ot dilema, man vistiek ta Fairfax atrodo geresnė, nes turi tokį iškilimą ties sprandu, o jis kiek suprantu neleidžia vaikui kūprintis doh.gif O Jūs esate labiau už Fairfax, ar aš klystu? ax.gif
Atsakyti

Mergaites Laukiu Jcrew 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolea @ 2017 01 26, 12:32)
Vitacost siuo metu papildomos nuolaidos nera?

nera
Atsakyti

Gal kas noretu,rasyti i pastuka

SUSINA
Cowl Neck Cashmere Sweater
$27.98

turiu 3vnt
L dydis,juoda spalva

https://www.nordstro...ter?color=BLACK
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2017 01 26, 16:11)
Ot dilema, man vistiek ta Fairfax atrodo geresnė, nes turi tokį iškilimą ties sprandu, o jis kiek suprantu neleidžia vaikui kūprintis doh.gif O Jūs esate labiau už Fairfax, ar aš klystu? ax.gif

Mūsų visai šeimai labiau Fairfax patiko smile.gif Vaikui sakė, joje skyriai patogesni, ar tai jų daugiau.
Atsakyti
[quote=Melajja,2017 01 26, 14:38]
[quote=agise,2017 01 26, 12:13]
Teisingai Fairfax nesusiega, tai vienintelis minusas jos, maniškis buvo pripratęs 1-oj 2-oj klasėse susiegęs nešioti, tai teko atprast smile.gif dabar viskas gerai, ne krist nekrenta, tos rankenos lenktos, netiesios, tai ir nekrenta. Bet bent pirmoj kl. , manau, reiktu, kad susisegtų tas priekis.
[/quote]

O jos tuscios sunkios ar ne? Nes kitu nuejau paziuret tai apie kilograma sveria tuscios...o kur dar knygos ir t.t.
Atsakyti
kuri dar noretumet juodo kasmyro L - dar 1 turime kasike
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2017 01 26, 18:15)
O jos tuscios sunkios ar ne? Nes kitu nuejau paziuret tai apie kilograma sveria tuscios...o kur dar knygos ir t.t.

lengvos, Lager ~puse kg.
Atsakyti
yoox - 15 proc off kodukas YOOX15 ir free ship
Papildyta:
Boots nordstromracke
Papildyta:
crocs - 50% off clearance perkant 2 poras ir daugiau
Papildyta:
40dydi turime siu basuciu kasike, kuri noretumet?
Papildyta:
Siu grazuoliu 7 turim, kam?

https://www.nordstro...520?color=BLACK
Atsakyti