Sparciai renkasi naujas Ann Taylor krepsiukas - laukiu noru, megztukai iki 20 $:
Megztukai
Kate, gal is vitacost planuojat uzsakinet?
[quote=kristinkaa,2017 01 31, 17:25]
O gal kas jau gavot tokį megztuką? Šiaip labai fainas
tik keistas man jo ilgis.
Tikrai trumpokas, man su 162 cm, XS R tai patempus kaip ant manekenes ilgis gaunas, o jei pasimuisčius tai ir šonai ties liemeniu pasimato, kas man jau nelabai patinka, bet kaip nors, nes tikrai fainas, puošnus, medžiaga labai gera. Gal ką po apačia viltis, kažkas iš šilko turėtų vienspalvio tikt.

Tikrai trumpokas, man su 162 cm, XS R tai patempus kaip ant manekenes ilgis gaunas, o jei pasimuisčius tai ir šonai ties liemeniu pasimato, kas man jau nelabai patinka, bet kaip nors, nes tikrai fainas, puošnus, medžiaga labai gera. Gal ką po apačia viltis, kažkas iš šilko turėtų vienspalvio tikt.
QUOTE(citrinukas_zx @ 2017 01 31, 15:13)
Kate, gal is vitacost planuojat uzsakinet?
Turime viena maziuka, uzsakytume, kai tik susirinktu suma free shipui gauti, galite siusti

[quote=Melajja,2017 01 31, 16:54]
tik keistas man jo ilgis.
[/quote]
aa na tada viskas aišku - užtrumpintas modeliukas
Arba ant suknelės dėtis, arba kaip sakot, kažką po apačia vilktis

[/quote]
aa na tada viskas aišku - užtrumpintas modeliukas

6PM koduko kokio neturit?

QUOTE(Melajja @ 2017 01 31, 16:13)
Nea. 6pm kodukai paskutiniu metu buna viesi kas kelias savaites, nieko kito nebuna. Siuo metu koduko nera
Kam dar sio grazuolio kol dydziu yra? 19.88 $
Mezgtukas
KAUNIEČIŲ DĖMESIUI!!!!!
Kadangi kai kas skunėsi, kad negali man prisiskambinti, nes rodo, kad telefonas išjungtas, o aš šio reiškinio paaiškinti negaliu, nes kiti man skambina ir prisiskambina, informuoju, kad esu namie ir Jūsų laukiu, tad galite atvažiuoti daiktų.
Kadangi kai kas skunėsi, kad negali man prisiskambinti, nes rodo, kad telefonas išjungtas, o aš šio reiškinio paaiškinti negaliu, nes kiti man skambina ir prisiskambina, informuoju, kad esu namie ir Jūsų laukiu, tad galite atvažiuoti daiktų.
QUOTE(kristinkaa @ 2017 01 31, 15:25)
tik keistas man jo ilgis. Man jis kazkur iki bambos - gal čia koks petite
ūgis mano 173cm Ant manekienkos, tai nors biškį dengia klubus
norisi ir man, kad taip atrodytų, kaip ant manekienkos

As buvau gavus, isemus is maiselio irgi pasirode trumpokas ir kad lis lauk visi turtai, tai issiunciau atgal:))) reiskia ne man vienai taip pasirode. Ne is petite serijos jis. Dar paskui paziurejau foto, ir manekenei jis ne ilgas
Gal dar kam laikroduko? Turiu krepselyje
MK laikrodis
Labai laukiu:
Joesnewbalance
Polo - 40 proc kodukas
Carters
Gymboree
Colourpop
Hautelook / Nordstromrack
Armaniexchange
Anntaylor
Levi - 30 proc nuolaida
Jcrewfactory - 20 proc nuolaidos kodukas
GAP / ON
Columbia
Macys
MK laikrodis
Labai laukiu:
Joesnewbalance
Polo - 40 proc kodukas
Carters
Gymboree
Colourpop
Hautelook / Nordstromrack
Armaniexchange
Anntaylor
Levi - 30 proc nuolaida
Jcrewfactory - 20 proc nuolaidos kodukas
GAP / ON
Columbia
Macys
Gal kas patartų kaip French Connection batų dydžiai-ar atitinka? Su 26 cm pėda 40(usa 9) tiktų? Ir kaip kokybė šios firmos? Ačiū atsakiusioms