Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(Vamzdis @ 2017 02 06, 18:17)
Grazuoliai batukai - 31.95 $[/size][/color]

Neberodykit man batu doh.gif biggrin.gif dar ir situ noreciau, nors ka tik dvejus AT pasiemiau rolleyes.gif Svarbiausia abeji idealiai tiko! Ir visa kita labai tiko ir patiko - crew megztukas, paltukas wub.gif ir dovanele irgi wub.gif ACIU!!!
Atsakyti

Ačiū už siuntelę. Kol ji keliavo, mano pupa ėmė ir išaugo rūbelius :( Gal kam reikia

Carters 12M. Pagal mane pasiaurinti.

357G171_Default.jpg 13 eur

253G931_Default.jpg 10 eur

118G841_Default.jpg 12 eur

Atsakyti

mano vyras su 44eur nesioja 10us uggus

Kaip ir sakiau viduje pamatavus apie 29,5 cm, us 11 - eu 44,5 d.

Aciu labai  :4u:  

Atsakyti
Bandau is dvieju pastu issiusti uzsakyma,niekaip neissiuncia,pastrige kazkas,kokiu budu galeciau dar atsiusti? ;)
Atsakyti
Anntylor - tik 7 $ truksta iki free shipo, labai laukiu 4u.gif

Megztukas - 15 $
Aksesuarai - nuo nurodytu kainu dar minusuojasi 60 proc krepselyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 06 vasario 2017 - 21:39
QUOTE(Storma @ 2017 02 06, 21:47)
<p>Na bet neapgavo,pinigu nenuskaiciavo?Tiesiog neatejo uzsakymas?Mane butent tai domina,kad butu patikima parduotuve. Juk buna ir is kitur neatsiuncia ar anuliuoja? Jei neatsius,kitur vel ieskosiu ;)</p>

Neapgavo .. Tik kol laukiau iš jų, kiti geri pasiūlymai pasibaigė smile.gif tiesiog pasidalinau savo patirtimi. Šiaip, parduotuvė turbūt patikima, bet matyt kaip ir visur retkarčiais nesklandumų pasitaiko smile.gif aš matyt ant jų ir užtaikiau smile.gif
Atsakyti

Mergaites,issiunciau uzsakyma a.z. zinute per cia Vamzdziui ir Katei kopija,nes nu niekaip is pasto neissisiuncia 😥

Atsakyti
QUOTE(Storma @ 2017 02 06, 21:31)
Bandau is dvieju pastu issiusti uzsakyma,niekaip neissiuncia,pastrige kazkas,kokiu budu galeciau dar atsiusti? ;)

Gavom jusu pageidavima, uzsakysim
Atsakyti
Dar karta paklausiu. Kodel negavau pakvietimo atsiimti 12.28 dienos siuntinuko? Viskas apmokėta
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2017 02 06, 19:57)
Turime Saksfifthavenue 20 proc nuolaidos koduka, baigia galioti siandien, yra isimciu. Galioja ir kosmetikai, tikrinau, tikrai galioja Clinique, Mac, Burberry kosmetikai, jei kazkas aktualu, rinkites, siuskite, tikrinsiu ir pirksime apie 23 val musu laiku

Pirksiu uz pusvalandzio 23 val 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ambrute @ 2017 02 06, 22:10)
Dar karta paklausiu. Kodel negavau pakvietimo atsiimti 12.28 dienos siuntinuko? Viskas apmokėta

Tokius klausimus rasykit i pastuka, nes temoj nusimeta ir gali likti nepastebeti 4u.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo annesears: 06 vasario 2017 - 23:13
QUOTE(ambrute @ 2017 02 06, 22:10)

Parasykit zuika23, rasau ir as, pasimete gal kazkur zinute
Atsakyti