Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Liemene buvo 1, kazkam pasiseke tongue.gif ir dar kaip lojalioms, kazkokios isimties tvarka clearance nuolaida pritaike. Belieka dabar, kad atsiustu
Papildyta:
QUOTE(Adietka @ 2017 03 02, 21:09)
Ar dar yra ? smile.gif

Taip
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2017 03 02, 22:11)
Liemene buvo 1, kazkam pasiseke tongue.gif ir dar kaip lojalioms, kazkokios isimties tvarka clearance nuolaida pritaike. Belieka dabar, kad atsiustu
Papildyta:

Taip

Ajomajo....nu dabar kalk padeka didelem raudonom raidem..tas kazkas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2017 03 02, 22:11)
Papildyta:

Taip

Nu tu bleka muka, man siaip loterijose nesiseka, nu bet turi but pirmas kartas, kai pasiseX biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vinija @ 2017 03 02, 22:14)
Ajomajo....nu dabar kalk padeka didelem raudonom raidem..tas kazkas... biggrin.gif

CHA CHA CHA

Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2017 03 02, 22:17)
Nu tu bleka muka, man siaip loterijose nesiseka, nu bet turi but pirmas kartas, kai pasiseX biggrin.gif

A man tai jau padekos nereik ane? biggrin.gif pasiseke matai...rado pati nusiunte..jokios nelojalios konkurencijos... biggrin.gif
Atsakyti
Hautelook / Nordstromrack - labai nedaug truksta iki free shipo, prisijunkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2017 03 02, 22:19)
A man tai jau padekos nereik ane? biggrin.gif pasiseke matai...rado pati nusiunte..jokios nelojalios konkurencijos... biggrin.gif

Aš iš dėkingumo net kalbos dovaną praradau biggrin.gif Kai pas Temidę eilėj stovėsiu, tai tamstą praleisiu prieš save į priekį mirksiukas.gif
Nu ir žinoma, rekomendacijos A+++ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2017 03 02, 22:36)
Aš iš dėkingumo net kalbos dovaną praradau biggrin.gif  Kai pas Temidę eilėj stovėsiu, tai tamstą praleisiu prieš save į priekį mirksiukas.gif
Nu ir žinoma, rekomendacijos A+++ biggrin.gif

Jo jo nes as irgi M nesioju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2017 03 02, 22:51)
Jo jo nes as irgi M nesioju biggrin.gif

Ai, nesismulkinkim, ką benešioji- ten pramušiu 1 vietą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2017 03 02, 21:31)
Hautelook / Nordstromrack - labai nedaug truksta iki free shipo, prisijunkite 4u.gif

issiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel dreams @ 2017 03 02, 21:55)
issiunciau smile.gif

Truksta vistiek, dar laukiame 4u.gif
Atsakyti
gal butu norinciu pirkti is cia?

taip pat labai laukiu
swarovski - outlet iki 50% off
ae
lordandtaylor
macys
Atsakyti
Dezutes beldziasi i duris, tad prasymas nesusimokejusias - susimoket:)
Atsakyti