Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(Storma @ 2017 03 06, 16:32)
As su 42 dydziu US visus batus imu 11 dydi smile.gif

tai as su 41 d irgi imu 10 d, bet butent siu sandalu noretusi ilgesniu smile.gif
Atsakyti
Gal kas parduodat sandalu 8 dydi?

QUOTE(Vamzdis @ 2017 03 06, 15:07)
Turime laisvus jau uzsakytus 10 dydzio juodos spalvos odinius sandalus uz 9.90 $, norincios perimti skaiciukus rasykite i pastuka 4u.gif

Sandalai

Atsakyti

Sveiki,

o Kaunas dar be 02.24 siuntų?  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 06 kovo 2017 - 16:09
QUOTE(-Delta- @ 2017 03 04, 20:24)
Merginos, gal kuri pirkote šią AX suknelę:vartotojo įkelta nuotrauka

domintų atsiliepimai 4u.gif

Atreinu padekot, mergaitem uz pirkinius bigsmile.gif
MK espadriliniai kedukai is Lastcall, kur masiskai pirkom, ziauriai faini bigsmile.gif treningiukas is nyandcompany irgi liuks bigsmile.gif vyrui TH trauzai irgi tinka rolleyes.gif
Su AT, zebrinio su zvyneliais, megztuko ilgiu ir vel nieko nesuprantu - nu trumpas nors tu ka blink.gif matyt, man reikia is Tall skyriaus rinktis.
O vat AX suknele, kurios labiausiai laukiau, tai labai patinka wub.gif pagal mane, dydi atitinka. Nesioju iprastai S dydi, pirkau 4 dydi, RL irgi perku 4 dydi. Nezinau dar su kuo palygint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zakinta @ 2017 03 06, 15:58)
Gal kas parduodat sandalu 8 dydi?

Pagavome jums, parasiau
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2017 03 06, 16:08)
<p>Sveiki,</p>
<p>o Kaunas dar be 02.24 siuntų?  smile.gif</p>

Galite skambintis, tel turbut turite.
Zinutes raso dabar, turejo sveikatos problemu.
Atsakyti
AE Clearance dzinsu kaina 19,99 $:

Moteru
Vyru

Pamaciusi grazaus daikto superine kaina pas viena mergaite, uzsakiau 2 vnt papildomai, kuri noretumete perimti L dydzio raudono paltuko skaiciukus?

Paltukas L dydis - 22.67 $

Norincios rasykite i pastuka 4u.gif Kaip mielai deveciau toki mazesnio dydzio wub.gif wub.gif wub.gif gaila, mazesni brangus

Dar vienas L dydzio 43.21 $

Paltukas

6pm:
TH batai wub.gif
MK batai
MK batai

Kokia skani vasariska pinigine, turiu krepsely, gal kuri noresit:

Furla - jade spalvyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 06 kovo 2017 - 17:50
UGG batukai

Yoox - pazymetu prekiu kainos sumazeja 25 proc krepselyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 06 kovo 2017 - 18:03
Columbia Sportswear Watertight II Omni-Tech® Jacket - Waterproof (For Men - 29.99
Atsakyti
Kaip dydžiai Columbia striukių? Tinka aukštiems?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2017 03 06, 13:23)
Tokius, tik kitos spalvos gyvai pas mus čiupinėjau, nu kieti žiauriai  doh.gif neįsivaizduoju, kokios ištvermingos pėdos turi būti tokiems batams  blink.gif

Turiu as tokius, tik kitos spalvos. Patogus, tik tikrai netiks placiai kojai - mano siaura ir taip dar spaudzia sonus, bet oda, prasitemps kazkiek, manau.
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2017 03 06, 17:08)
<p>Sveiki,</p>
<p>o Kaunas dar be 02.24 siuntų?  smile.gif</p>

Tai kad žinutės visoms surašytos. Jums taip pat. Kad tik būtų norinčių imti, nes kol kas - mirtina tyla:))
Atsakyti
Koookio grozio marskinukai wub.gif wub.gif wub.gif Mane veikia pavasaris, noriu VISKOOO biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tommy marskiniai
Atsakyti