Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Norėčiau pilko L

QUOTE(Vamzdis @ 2016 12 30, 13:26)
Uzsakyta.

Megztuku turiu laisvu:

Pilku: XL, L ir S
Military green: XL

Atsakyti
Anntaylor - 20 $ truksta iki free shipo, laukiu kompanijos.

Legingsai - 25 $

Papildyta:
QUOTE(angelgabi @ 2016 12 30, 14:40)
Norėčiau pilko L

Rasykit i pastuka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 30 gruodžio 2016 - 15:01
QUOTE(nattti @ 2016 12 30, 16:27)
Nezinau,kaip maziukams,bet mano 9 metu dukra neislenda is ju biggrin.gif  turim ugg ir kazkaip nebuvo columbia tai paemiau is landsend,tai mes patenkinti,niekur nekliuna ji,kojyte silta,neperslampa, ji net dazniau deda juos nei uggus ax.gif zodziu super batukai 4u.gif  ir kaina lb gera dabar ju 4u.gif

o kaip dydziai tu batu? su kokia peda koki perkate, as mastau sunui paiimti? tik nzn are 3 ar 4 imti kitiem metams, dabar peda 22 cm kazkur
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 12 30, 16:17)
o kaip dydziai tu batu? su kokia peda koki perkate, as mastau sunui paiimti? tik nzn are 3 ar 4 imti kitiem metams, dabar peda 22 cm kazkur

nesioja 34dd,tai situ batuku US 3 turim
Atsakyti
Laukiu kompanijos is Loft ir 6pm - truksta iki free shipo

Tuoj dedu Landsend

Gal atsirastu norinciu prisijungti prie sios parduotuves shipukui pasidalinti - UGG su nulaida ribota laika, paskutine pasiulymo diena

Turiu krepselyje populiariuju piniginiu jei gerai pamenu dar pigiau, nei slaveme pries tai, gal kuri noretumet?

MBMJ - 51.98 $
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 30 gruodžio 2016 - 15:44
QUOTE(nattti @ 2016 12 30, 15:27)
Nezinau,kaip maziukams,bet mano 9 metu dukra neislenda is ju biggrin.gif  turim ugg ir kazkaip nebuvo columbia tai paemiau is landsend,tai mes patenkinti,niekur nekliuna ji,kojyte silta,neperslampa, ji net dazniau deda juos nei uggus ax.gif zodziu super batukai 4u.gif  ir kaina lb gera dabar ju 4u.gif

matyt kiekvienam skirtingai. Bet mano poziuriu tai Lendsend ir columbia nera ka lyginti, tiek lengvumu, tiek patogumu (ta pati pasakyciau ne tik apie batus bet apie kombinezonus, turejom ir abieju firmu, bet daugiau nekeisim columbia i nieka smile.gif) man tie lendsendai gremezdiski pasirode, kai mano kudute pana, tai jai tie batai visai netiko. as is columbia rope batu negaliu dukros istraukti, nesideda dabar nei ecco, nei ugg.... unsure.gif
Atsakyti
Turime laisvus:

Diesel megztukas

Military green - S, M, L ir XL dydzius
Pilka - - S, M, L ir XL dydzius

Norincios rasykite i pastuka
Atsakyti
4u.gif
Ir apyrankės, ir aktyvumo matuokliai
http://www.swarovski...g_Jewelry_.html
rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal renkate užsakymus iš columbia.com ?
būtų gerai rasti komaniją shipui pasidalinti smile.gif Gal kas bandėte, ar labai didinti dydžiai? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Santuri2 @ 2016 12 30, 19:59)
Sveiki,
gal renkate užsakymus iš columbia.com ?
būtų gerai rasti komaniją shipui pasidalinti smile.gif Gal kas bandėte, ar labai didinti dydžiai? Ačiū

taip renkam, pirksime
Papildyta:
jcrewfactory - 40% off clearance - labai mazai truksta iki free ship
Atsakyti
mergaites, kazin siu tusinuku, kai baigiasi rasalas, galima pakeisti serdeles? hmm.gif

https://www.ruelala....99884/30107356/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriziukas: 30 gruodžio 2016 - 20:53
ar dar speciau su jcrewfactory?
Atsakyti