Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(Zakinta @ 2017 03 22, 20:04)
Nesu i valykla, tik viena (J.Crew gingham) Paulini sugadino..

Man Paulini sugadino du švarkus, ilgas aiškinimosi procesas su jais vyko, kreipiausi į vartotojų teises. Daugiau pas juos nieko nenešiu valyti, o ir kitiems nerekomenduoju.
Atsakyti
Vaikiški gražūs: ax.gif

$14.99
http://www.reebok.co...ler/AR0765.html

$18.49
http://www.reebok.co...ler/AR3462.html

Atsakyti
QUOTE(Haus @ 2017 03 23, 15:08)

Man atrodo kodukas jau nebegalioja, taip uzsimaniau ir as vienu grazuoliu unsure.gif
Atsakyti
Pareklamuokit kas kokių gražių, o ypač, patogių nike Air Max esat pirkusios? bigsmile.gif

Sugalvojau, kad man jų dabar labai reiktų biggrin.gif , bet kai teko kai kuriuos modelius kažkada matuotis, tai pasirodė ne visi smagūs apsiavus, sunkoki

Papildyta:
QUOTE(Vamzdis @ 2017 03 23, 15:17)
Man atrodo kodukas jau nebegalioja, taip uzsimaniau ir as vienu grazuoliu unsure.gif

blink.gif

Eina švilpt, tai vėl likau be kedų cry.gif
Papildyta:
QUOTE(Vamzdis @ 2017 03 23, 15:17)

Galioja dar bigsmile.gif

Greitai jungiamės!!!!!
Atsakyti
noriu dukrai uzsakyti batus, is 6pm geriausia? 36 dydi nesioja, kur rasti dydziu lentele? ir is kiek reiketu dauginti su visais siuntimais, aciu?
Atsakyti
03.17 Klaipėdos siuntinukas šį vakarą jau bus pas mane, tačiau sąrašiuke daugiau kaip pusė nesusimokėjusių hmm.gif
Kol kas turiu ne visų mergaičių kontaktus, todėl negaliu surašyti pakvietimų atsiėmimui, kas susimokėjote rašykite į až, susitarsime dėl atsiėmimo 4u.gif
Atsakyti

Prisijunkite prie polo pleaseee,30proc off su koduku Friends 4u.gif
Atsakyti
Gal ir Vilnius si vakara jau dalins?

QUOTE(vilmux79 @ 2017 03 23, 15:32)
03.17 Klaipėdos siuntinukas šį vakarą jau bus pas mane, tačiau sąrašiuke daugiau kaip pusė nesusimokėjusių hmm.gif
Kol kas turiu ne visų mergaičių kontaktus, todėl negaliu surašyti pakvietimų atsiėmimui, kas susimokėjote rašykite į až, susitarsime dėl atsiėmimo 4u.gif

Atsakyti

Yoox 25proc off,kainos galutines krepsiuke,off minusuojasi automatiskai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Zakinta @ 2017 03 23, 13:02)
Gal ir Vilnius si vakara jau dalins?

Taip. Žinutės jau surašytos, dalinamės mirksiukas.gif laukiu visų visų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2017 03 23, 16:17)

galioja outlet prekems - minusuoja 50%
Atsakyti
mk kuprine - 149.97$
Atsakyti