Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

http://www.part.lt/i...d74a05a491.jpeg

vartotojo įkelta nuotrauka
NAUJAS fossil AUTOMATINIS 68DOL 4u.gif

NEBLOGOS RL STRIUKIU KAINOS

http://www.lordandta...acket-with-hood

http://www.lordandta...ilted-down-coat 55 DOL SU KODU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SADNESS: 24 kovo 2017 - 08:16
QUOTE(anira12 @ 2017 03 24, 00:38)
Laba
Gal kas jau spėjo panešiot šiuos batukus?

Turiu, ankšta kojai  (matyt pėda perplati verysad.gif atorodo,kad maži  ) Kaip manot, jei bandyt pranešiot,ar lengvai pasiduotų ?  Ar geriau nesikankint?  unsure.gif  Dabar tai man tokia kietoka ta oda atrodo...  hmm.gif 
Paskelbiau,kad parduočiau,o pačiai žiauriai gaila...  biggrin.gif

Aš vakar į darbą su jais ėjau- ryte pasidžiaugiau,kad neklapsi ir dirželių jokių nereikia, bet kulnus labai nutrynė ir dažo jie.
Atsakyti
Reebok nuolaidos neturit?
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 03 24, 08:40)
Reebok nuolaidos neturit?

Turime

Reebok - papildoma 50 proc nuolaida Outlet skyrelio prekems su koduku

Nuoroda i Outlet skyreli

Juodi kedukai - 32.49 $
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 24 kovo 2017 - 09:35
Ar wilsonsleather yra papildomi tax?
Atsakyti
QUOTE(Lauragana @ 2017 03 24, 09:51)
Ar wilsonsleather yra papildomi tax?

Drabuziams nera, aksesuarams yra

Atsakyti
QUOTE(jolitti @ 2017 03 24, 06:53)
koko dydi turit?  jej 7-pirkciau
o siaip del prasitampimo, tai jej tikrai i ploti mazi tai tureti pasitampyt,tik aisku forma jus nebebus ta...jej i ilgi tai be shansu

Nea, dydis rašo,kad 40, bet man su 39 dydžio koja mažai vietos
Į ilgį gerai man atrodo, į plotį nekas...

QUOTE(NERA @ 2017 03 24, 08:14)
Aš vakar į darbą su jais ėjau- ryte pasidžiaugiau,kad neklapsi ir dirželių jokių nereikia, bet kulnus labai nutrynė ir dažo jie.

Aha, ir man atrodė apsiavus,kad kulnus kažkaip nemaloniai spaudžia, bet galvojau,kad dėl to,kad mažoki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2017 03 23, 23:38)
Laba

Turiu, ankšta kojai  (matyt pėda perplati verysad.gif atorodo,kad maži  ) Kaip manot, jei bandyt pranešiot,ar lengvai pasiduotų ?  Ar geriau nesikankint?  unsure.gif  Dabar tai man tokia kietoka ta oda atrodo...  hmm.gif 

Nezinau 😀 vakar uzsidejau ir isejus i lauka grizau persiauti. Tirpsta kojos, nors kai matavausi lyg viskas ok buvo. Mano peda plati, bet lyg graziai isimontuoja i ta bata, lengvai apspaudzia. Bet kadangi buvau isejus iki masinos teks duot jiems antra sansa ir dar panesiot. Su 24.5 cm turiu 38 dydi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 24 kovo 2017 - 10:13
QUOTE(ellinga @ 2017 03 24, 11:10)
Nezinau 😀 vakar uzsidejau ir isejus i lauka grizau persiauti. Tirpsta kojos, nors kai matavausi lyg viskas ok buvo. Mano peda plati, bet lyg graziai isimontuoja i ta bata, lengvai apspaudzia. Bet kadangi buvau isejus iki masinos teks duot jiems antra sansa ir dar panesiot. Su 24.5 cm turiu 38 dydi

Aš tokių neprisijaukinau. Koja mano siaura, labai patogiai "įsitaiso" bate. Nu bet smukčiojo vaikštant nors tu ką daryk. O vietos bate tikrai laisvos nebuvo... 38 dydį turėjau su 24.7cm.
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2017 03 24, 01:38)
Laba

Nuneškit į batų taisyklą pratemt (tempia ir į ilgį ir į plotį) 4u.gif gal padės ...
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2017 03 24, 10:10)

QUOTE(Kamile_xx @ 2017 03 24, 10:27)
Aš tokių neprisijaukinau. Koja mano siaura, labai patogiai "įsitaiso" bate. Nu bet smukčiojo vaikštant nors tu ką daryk. O vietos bate tikrai laisvos nebuvo... 38 dydį turėjau su 24.7cm.

Nu žodžiu... biggrin.gif Gal jau negailėt... biggrin.gif jei kas pirks biggrin.gif Bet tai kad gražūs wub.gif biggrin.gif

Apie pratampymą pas meistrus nepagalvojau doh.gif Išeitis nail.gif ,nereikės kankintis pačiai smile.gif

Ačiū visoms už atsiliepimus. 4u.gif Bet vis tiek dar galvoju mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamzdis @ 2017 03 24, 09:11)
Turime

Reebok - papildoma 50 proc nuolaida Outlet skyrelio prekems su koduku

Nuoroda i Outlet skyreli

Gal kas turit patirties su infantų/todlerių dydžiais? Man reikia 20 europinio, tai kurį čia dydį imt?
http://www.reebok.co...ler/AR0764.html
Pagal jų lentelę, tai iš viso tokių dydžių nerodo, kokius jie čia siūlo rinktis. Galvočiau apie 5tą dydį... Gal kas turit patirties, kokio dydžio batus perkat mažiukams?
Atsakyti