3.24d siuntimo skaiciukai baigti!
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 03 25, 17:23)
Kaip idomiai , man carters vieni is prasciausiu vaiku drabuziu, ypac bodziai tragedija

Zinau kad ne I tema bet gal kartais kas turi viena likusi Swarovski Bella auskara aukso spalva su skaidria akute, pameciau ir negaliu kaip reikia

QUOTE(sauleleee_ @ 2017 03 26, 10:17)
Kaip idomiai , man carters vieni is prasciausiu vaiku drabuziu, ypac bodziai tragedija
jau po pirmo plovimo visi nusibumbuliavo ,kad net geda deti vaikui toki.. ir kiti rubeliai nepatiko, netgi labai

Nu kas jau kas .. bet bodžiai Carters tai vieni geriausių. Abu mano vaikai su jais augo

Ir šiaip, kiek turėjom kostiumėlių, bliuskučių ir maikučių, tai niekam priekaištų dėl kokybės neturiu. Ir tikrai ne iš vieno rūbo sprendžiant .... tiek mergaičų, tiek berniukų skyriaus

Mergaites AT free shipas ! Nusiunciau uzsakyma ;)
Labas rytas,
Sekmadienio pasiulymai (pasiulymai galioja ryte musu laiku, dienos begyje jie gali kisti):
Jcrew - papildoma 30 - 50 proc nuolaida pazymetoms prekems su koduku HAPPYSPRING
Jcrewfactory - papildoma 40 proc nuolaida sale skyrelio prekems su koduku. Kitoms prekems turime papildomos 20 proc nuolaidos koduka
Anntaylor - papildoma 50 proc nuolaida
Loft - papildoma 40 proc nuolaida sale skyrelio prekems
Landsend - papildoma 30 proc nuolaida su koduku
Wilsonsleather - papildoma 60 proc nuolaida krepselyje
Polo
GAP - papildoma 40 proc nuolaida su koduku viskam be isimciu
Oldnavy - papildoma 30 proc nuolaida krepselyje, krepselio kainos galutines
Banana Republic
Joesnewbalanceoutlet - papildoma 40 proc nuolaida prekiu krepseliui virs 100 $ yra isimciu
Yoox - pazymetu prekiu kainos sumazeja 15 proc krepselyje,nuolaida gali pasikeisti
Michaelkors - free shipas, nereikia laukti kompanijos
Armaniexchange - prekiu kainos sumazintos 60 proc
Bluefly - nuolaidos iki 80 proc ir free shipas
Gymboree - papildoma 25 $ nuolaida krepseliui uz 100 $ su viesu koduku
Crazy8 - prekiu kainuos iki 12.99
Carters - nuolaidos iki 50 proc ir papildoma 20 proc nuolaida su koduku, kodukas negalioja clearance ir doorbusters
Theperfumespot - papildoma 20 proc nuolaida su koduku, populiarieji Arden dezodorantai geromis kainomis
Colourpop - lupdaziai, kurie "nenusivalgo"
Tanforless - soliariumo kremukai geromis kainomis
Levi - papildoma 30 $ nuolaida prekiu krepseliui uz 100 $,negalioja Discount excludes:
Products ending in $0.97
Levi's® MLB Collection
Levis® Vintage Collection
Levis® Rolling Stone Collection
Levis® Made & Crafted
Levis® Skateboarding Collection
Levi's® Commuter
Levi's® Non-Promoted Wellthread Styles
Levi's® Made in the USA
Pins & Patches
Women's: 505, 524, Mid-Rise Skinny, 515, 525, 53
American Eagle - dzinsu akcija vienus perki, kiti uz puse kainos
Uniqlo - free shipas nuo 75 $
Lordandtaylor - papildoma 20 proc nuolaida su koduku LTDAYS daugumai prekiu. Ar galioja jusu prekems, reiketu pasitikrinti krepselyje
Laukiame pageidavimu is siu ir visu kitu parduotuviu

Papildyta:
Mergaites labai reikia kompanijos is situ parduotuviu

6pm- reikia bent vieno uzsakymo
Dillards reikia dar bent vieno uzsakymo shipui pasidalinti
Hautelook
Amazon
Vitacost
Urbandecay
Levis
Walgreens
Polo
QUOTE(liutuke0819 @ 2017 03 26, 10:46)
Zinau kad ne I tema bet gal kartais kas turi viena likusi Swarovski Bella auskara aukso spalva su skaidria akute, pameciau ir negaliu kaip reikia 

Annesears ieskojo lyg siam auskarui poros.
Merginos, gal kuriai MK fainuolių
http://www.dillards....akers/506610246

Gal kažkuri parsisiuntėte Uggs mergaitiškus snikerius auksinius ar sidabrinius ir netinka, perpirkčiau. Reikalingas 4 ir 6 big kids dydžiai:
https://www.amazon.c...r/dp/B01BLWJLSW
QUOTE(Murinka @ 2017 03 26, 10:54)
Nu kas jau kas .. bet bodžiai Carters tai vieni geriausių. Abu mano vaikai su jais augo
tai visus dėvėtus sėkmingai pardaviau, nes nebuvo nei nusibumbulavę, nei nutampyti, nors dėvėti kasdien .. o ne šiaip išeigai.
Ir šiaip, kiek turėjom kostiumėlių, bliuskučių ir maikučių, tai niekam priekaištų dėl kokybės neturiu. Ir tikrai ne iš vieno rūbo sprendžiant .... tiek mergaičų, tiek berniukų skyriaus

mano vaiko nesioti kasdien po to dar tiko kitam berniukui. Realiai kaip nauji. Jokiu nusiburbuliavimu nera buve nei ant vienu

Flysiniai rubai nusinesiojo, tai normalu. Nera nei vienos firmos flyso, kur man butu nesusinesiojes. Bet kalbu apie nesiojima kasdien. O visa kita is carters man l.patinka. Bodziai ypac. Ir dovanu pirkau ne viena ruba. Visi patenkinti.
QUOTE(regal @ 2017 03 26, 13:28)
Gal kažkuri parsisiuntėte Uggs mergaitiškus snikerius auksinius ar sidabrinius ir netinka, perpirkčiau. Reikalingas 4 ir 6 big kids dydžiai:
koki dydi atitinka 6 big kids? 36?
is kur labiau apsimoka sakyti, is amazon ar 6 pm?