Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

Turime laisvu jau pas mane Michael kors Emma Large saffiano leather tote, pirkta uz 106$ (jau iskaiciavus taksus). Turime juodu ir melynu. Issiusciau i lt penktadieni
Laukiam pageidavimu
vartotojo įkelta nuotrauka

Loft sios bliuzeles skaiciukus gal kuri noretumet perimti? Loft Seamed blouse, dydis M, prekes kodukas 410870, pirkta uz 26.99$. Aciu

Ir Tamsiai melyna Calvin Klein "Packable" striuke, Vilniuje, dydis XS - tiks nesiojancioms S, kaip tik pavasario orui, kaina 50eur

Sudetis 90 proc pukai, 10 proc plunksnos. Matmenukai: isorine rankove 61 cm, vidine rankove 48 cm, po pazastim 48 cm, visas ilgis be apykakles 59 cm.

Papildyta:
Gal kuri noretumet perimti skaiciukus siu timberlandu, pagautu nordstromracke superine kaina - uz 45$, dydis 10.5. Modelis - Timberland Adventure 2.0 Cupsole 7-Eye Chukka, rudi.
Stai tokie
Nuoroda

Papildyta:
Rimmel Moisture Renew Lipstick Rose Blush, 8eur

Nuoroda

Nyx Professional Makeup Brush Model Mb10 - Lip brush, kaina 7eur

Nuoroda

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 29 kovo 2017 - 06:08
Meginos, kas pirkot RL tas sidabrines liemenes, jauciu jau visos gavot biggrin.gif Gal yra norinciu XS dydi keisti i mano S, nu didoka ji man, o taip gaila unsure.gif Gal ivyks stebuklas ir neteks pardavineti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos Merginos, gal kuri norite perimti skaičiukus šių per Kate pirktų loafer'ių.

Rašykite až.

9 dydis, 54 USD - 15 off.

http://www.yoox.com/...p...=&sizeName=
Atsakyti

Mergaites labaiiii laukiu kompanijos 4u.gif

Jcrew

Gymboree

Hautelook

Joesnewbalanceoutlet

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nattti: 29 kovo 2017 - 08:58

Labas rytas,

Treciadienio pasiulymai (pasiulymai galioja ryte musu laiku, dienos begyje jie gali kisti):

Jcrew - papildoma 40 - 50 proc nuolaida sale prekems su koduku

Jcrewfactory - prekiu kainos sumazintos 50 proc ir papildomai turime 20 proc nuolaidos koduka

Anntaylor - papildoma 40 proc nuolaida sale

Loft - papildoma 40 proc nuolaida pazymetoms ir sale skyrelio prekems

Landsend - papildoma 30 proc nuolaida su koduku

Wilsonsleather - papildoma 50 proc nuolaida krepselyje

Polo - sale skyrelio papildymas naujomis prekemis

GAP - papildoma 40 proc nuolaida su koduku viskam be isimciu

Oldnavy - papildoma 30 proc nuolaida krepselyje, krepselio kainos galutines

Banana Republic - kai kuriu prekiu kainos sumazeja 40 proc krepselyje ir papildoma 10 proc nuolaida su koduku ir musu kortele

Joesnewbalanceoutlet - papildoma 30 proc nuolaida prekiu krepseliui virs 50 $

Yoox - pazymetu prekiu kainos sumazeja 25 proc krepselyje

Michaelkors - free shipas, nereikia laukti kompanijos

Armaniexchange - prekiu kainos sumazintos 60 proc

Bluefly - nuolaidos iki 85 proc ir free shipas

Gymboree - nuolaidos iki 70 proc gymbuku rinkimo metas,junkitessssss

Crazy8 - nuolaidos iki 70 proc

Carters - nuolaidos iki 50 proc ir papildoma 20 proc nuolaida su koduku, kodukas negalioja clearance ir doorbusters

Theperfumespot - papildoma 20 proc nuolaida su koduku, populiarieji Arden dezodorantai geromis kainomis

Colourpop - lupdaziai, kurie "nenusivalgo"

Tanforless - soliariumo kremukai geromis kainomis

Levi - papildoma 30 $ nuolaida prekiu krepseliui uz 100 $, yra isimciu

American Eagle - dzinsu akcija vienus perki, kiti uz puse kainos

Uniqlo - free shipas nuo 75 $

Macys - papildoma 40 proc nuolaida, perkant 3 ir daugiau pazymetu batu poras su koduku GREAT

Lordandtaylor - papildoma 20 proc nuolaida su koduku LTDAYS daugumai prekiu. Ar galioja jusu prekems, reiketu pasitikrinti krepselyje

Laukiame pageidavimu is siu ir visu kitu parduotuviu 4u.gif

Atsakyti
O Jcrewfactory vakar pirkot negavau patvirtinimo??????
Atsakyti
Nusidejau...paveluotai susimokejau uz 17 d. siuntele 4u.gif Ka tokiu atveju daryti? Susisiekti asmeniskai su Zuika? Gal kas zino ar ji siomis dienomis dalina bei gali telefono numeri parasyti?
Dekoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lietrasa @ 2017 03 29, 10:53)
Nusidejau...paveluotai susimokejau uz 17 d. siuntele  4u.gif  Ka tokiu atveju daryti? Susisiekti asmeniskai su Zuika? Gal kas zino ar ji siomis dienomis dalina bei gali telefono numeri parasyti?
Dekoju  ax.gif

Kai patvirtinsiu, ji jums parasys
Atsakyti
QUOTE(vilnele136 @ 2017 03 28, 21:22)
Kaip ìdomiai su tom suknutėm. Užsakiau sau ir draugei abu M dydžius. Sau pilką , draugei rožinę. Blem...pamačiau gailetis pradėjau kad mano pilka, ta rożinė lb graži.  Ar nepulsiu draugės suknės matuotis...pyst ir mažinta. Man pilka kaip tik, rožině kaip sasiska per storąją isispraudusi. Pamatavau pridejusi ir vizualiai matosi, kad pilka didesnė. Esu laiminga, kad pirkau pilką. O draugei nežinau ar tiks. Jos  klubai kaip mano 102.

o kaip jos gyvai? vertos demesio, ar tik tokios tampyt po soda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jacke @ 2017 03 29, 12:11)
o kaip jos gyvai? vertos demesio, ar tik tokios tampyt po soda?  ax.gif

Po sodą čia jau per gerai. Normali suknute.prie aukstakulnių gal ir nelabai , bet esmej kaip uz tokią kainą tikrai fainos. Tikėjausi prastesnės kokybės, galvojau bus plonos, tysalas toks , po sodą tiks😁. Ale aš savo kaime ir i miestelį išeisiu.Lengva tokia, bet nera plona, permatoma
Atsakyti

Labai laukiu anntaylor kompanijos 4u.gif

Atsakyti
Gal kuri norite AE dzinsiuku?

https://www.ae.com/w...896?cm=sUS-cUSD

labai dailus, man ilgio su 172 cm truksta ax.gif. Manau geriausia ugiui iki 170 cm. Dydis 0 R (klubams +- 90 cm)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 29 kovo 2017 - 12:05