Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(Storma @ 2017 04 05, 15:55)
Imu kolegei, del dydzio aiskinames, small nuo medium kuo skiriasi, ismatavimai skirtingose puslapiuose skirtingi, kazkaip keistai. Norim tos normalaus dydzio, kaip masiskai pirkom is macys ana pavasari smile.gif

Cia small, bet ne extra small, vidurinis dydis, ne itin maza. Ten buvo medium, si siek tiek mazesne
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2017 04 05, 16:13)
Cia small, bet ne extra small, vidurinis dydis, ne itin maza. Ten buvo medium, si siek tiek mazesne

As savo uzsakyma ziuriu, pas mane buvo Small, bet kai pradejau ziurineti tuos ismatavimus,kazkaip susibalamutinome. smile.gif Rezervuokit man pilka porai valandu, grisiu namo, pamatuosiu savo, ir duosiu zinoti. Nes kolege nori ne itin dideles ir nelabai mazos,tai manau kaip mano, bus pats tas. smile.gif
Atsakyti

turime si ekstra, pirkta uz 18.79, kas noretumet perimti skaiciukus?
raudona xs

LAUREN RALPH LAUREN Silk-Blend V-Neck Sweater
Atsakyti
QUOTE(Storma @ 2017 04 05, 16:25)
As savo uzsakyma ziuriu, pas mane buvo Small, bet kai pradejau ziurineti tuos ismatavimus,kazkaip susibalamutinome.  smile.gif Rezervuokit man pilka porai valandu, grisiu namo, pamatuosiu savo, ir duosiu zinoti. Nes kolege nori ne itin dideles ir nelabai mazos,tai manau kaip mano, bus pats tas. smile.gif

va cia lyginu, macys medium dydzio tokie pat ismatavimai, kaip nordstromracke small, kur pagave esat. blink.gif

https://www.macys.co...8~xcm_pos~zPos2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Storma: 05 balandžio 2017 - 15:43
Ugg ispardavimas

http://m.6pm.com/sea.../sort/price/asc
Atsakyti
Jcrew striukytes berniukui neturiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vamzdis: 05 balandžio 2017 - 15:57
QUOTE(Storma @ 2017 04 05, 16:39)
va cia lyginu, macys medium dydzio tokie pat ismatavimai, kaip nordstromracke small, kur pagave esat.  blink.gif

https://www.macys.co...8~xcm_pos~zPos2

Permerciau ir as ju ismatavimus keliuose psl, tai panasu, kad vienur tas pats dydis vadinamas medium, kitur small, bet visur parduoda ta pacia kuprine, didesnes nera sio modelio. Ismatavimai • 10"W X 11.75"H X 4.5"D is oficialaus kors psl.
Mes siuntem jas dabar kelias i lt butent is racko, bet dar negautos. Dydis buvo vidutinis, ty nei per didele, nei per
Maza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 05 balandžio 2017 - 15:54
Labiausiai laukiu:

Jcrew - minus 40 proc

Jcrewfactory - minus 25 proc

Taip pat renkasi:

Nordstromrack
Lastcall
Macys
Walgreens
Gymboree
Carters
Loft
Zulily
Fragrancenet
Sierratradingpost
Atsakyti

Permerciau ir as ju ismatavimus keliuose psl, tai panasu, kad vienur tas pats dydis vadinamas medium, kitur small, bet visur parduoda ta pacia kuprine, didesnes nera sio modelio. Ismatavimai • 10"W X 11.75"H X 4.5"D is oficialaus kors psl.
Mes siuntem jas dabar kelias i lt butent is racko, bet dar negautos. Dydis buvo vidutinis, ty nei per didele, nei per
Maza.

Ok,paimkit pilka man tada ;)

Atsakyti
Turime krepsely:

Balti kedukai - 7.5 ir 8 dydis
Timberlandai - 13.5 ir 3 dydis
MK auliniai mergaitei - 2 dydis
MJ rankine - cement spalvyte
Laikrodziai:
Fossil vyr
Timberland vyr
Timberland kitas

Atsakyti
QUOTE(Storma @ 2017 04 05, 11:55)
Imu kolegei, del dydzio aiskinames, small nuo medium kuo skiriasi, ismatavimai skirtingose puslapiuose skirtingi, kazkaip keistai. Norim tos normalaus dydzio, kaip masiskai pirkom is macys ana pavasari smile.gif

Anksciau is vis nebuvo medium dydzio. Tik small ir extra small. Paskui atsirado medium ir pasidare tokiu pat ismatavimu. Naujasni modeliai jau skiriasi kazkiek. Bet small tikrai labai normalus dydis bet kuriuo atveju. As net nenoreciau didesnes.
Atsakyti
Gal jau beldziasi ir ryt bus pradetos 03.31 dezuciu dalybos? wub.gif
Atsakyti