Įkraunama...
Įkraunama...

tuoktis ar gyventi kartu?

Rozine ir zydra kaip merg ar berniukiska spalva isitvirtino 1940. 

Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2017 01 09, 13:53)
<p>Rozine ir zydra kaip merg ar berniukiska spalva isitvirtino 1940. </p>

O po 1990 zydra tapo geju spalva... nezinau kokia berniuku spalva dabar.

Bet sakysim yra moteriski darbai ir vyriski darbai. Kambariu tvarkymas yra moteru ir pasyviu geju darbas. Kodel?
Tam yra rimtos priezastys. Vyrai sugeba labiau koncentruotis i viena objekta ir sugeba nekreipti demesio i aplinka. Moterims svarbi ir aplinka, todel jos labiau suinteresuotos, kad aplinka butu tvarkinga ir svari.
Atsakyti

Ot ir ne

Todel, kad per amzius tai buvo moterims numestas vaidmuo. 

Atsakyti

Bet sakysim yra moteriski darbai ir vyriski darbai. Kambariu tvarkymas yra moteru ir pasyviu geju darbas. 

Mano vyras tvarko namus. Ar tai reiskia, kad jis gejus??? :D :D :D

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 01 09, 14:32)
<p>Mano vyras tvarko namus. Ar tai reiskia, kad jis gejus??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif</p>

Nemanau, kad gejus, jei gyvena su moterim.
Mano mintis buvo, kad moterims VIDUTINISKAI yra poreikis gyventi tvarkingiau.
Taciau namus galima tvarkyti, ne del poreikio, o prievarta. Pav. jei vyras po zmonos padu.

Juk ir meskos dviraciu vaziuoja. Ne del poreikio, o matyt bijo gauti bizuno, ir tikisi gauti saldumynu.
Taip ir vyrai tvarko kambarius matyt. Tikisi kazko gaut, bijo buti aprekti
Atsakyti
Jei skirstyt darbus i vyriskus ir moteriskus tai as totali lesbiete , o MB visiskas gejus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 09, 15:44)

Taciau namus galima tvarkyti, ne del poreikio, o prievarta. Pav. jei vyras po zmonos padu.

arba pavyzdziui gerbia moteri ir zino, kad ji nera jam nemokama tarnaite. Bet ai, cia tau to nesurast.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 01 09, 16:44)
Mano mintis buvo, kad moterims VIDUTINISKAI yra poreikis gyventi tvarkingiau.

Dažniausiai taip teigiantys vyrai pasiunta vos tik jų moteris nustoja tvarkytis ir jų šiukšles rinkt biggrin.gif Atsiranda tas poreikis kartu su reikalavimu, kad jį patenkintų kitas žmogus. Nes pačiam tai tingisi smile.gif

Rutininiai darbai retai kada neša žmogui vidinį pasitenkinimą. Ir tikrai nedaugeliui žmonių namų tvarkymas yra esminis poreikis gyvenime. Poreikis tvarkingai gyventi nepriklauso nuo lyties, tačiau auklėjimo pasekoje vyrai (vaikinai) neretai mano, kad tvarkingi namai atsiranda savaime arba kad juos tokiais padaryti privalo mama (draugė, žmona). Nes taip nuo vaikystės yra išmokyti. O ne todėl, kad jiems patiktų tvarte gyvent. Tuo tarpu tie, kurių mamytės neaptarnavo arba tie, kurie augdami kažkokiu būdu tai sugebėjo susivokti, kad darbai neatsilieka patys savaime, tie nemato jokios bėdos susitvarkyti tos aplinkos, kurioje gyvena. Ir niekam nieko po padu nereikia kišt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 10 sausio 2017 - 09:07