Labas gražus rytas Vilniuj

Labos,
vis dar krebždu pogrindyje, bet noriu pasidalyti žiniomis apie Pedriuką.
Jau pasakojausi, kad nutiko jam prieš porą savaičių pūslės uždegimas. Be kristalų, pH 6. Pasiremontavome antibiotikais 10 d., papildai pūslei, C/D stress maistas viskas ok, per tuos darbus neišgaudžiau šlapimo, nepatikrinau, bet viskas atrodė ok.
Šią savaitę Pedras vėl ėmė mažiau ir dažniau sisioti, šiandien šiaip ne taip ištaikiau šlapimą - uždegimo nėra.
pakilęs pH. Bandysim verstis urinary papildais, raminamaisiais papildais ir spec. maistu. Klinikoje sako - stresas... va jums ir narsuolis Pedras... Įtariu, kad Šniūrkiai paskutiniai mano globotiniai
Grįžtu ir aš į draugiškus katiniškus namus.. Balionai sveikatos Pedrui.. Fotogafuojančios- nuotraukos visų puikios.. , Atostogaujančioms jau pavydžiu.. ai- va pasigirsiu- mane vakar jau išbėrė.. Ir temperatūros nebeturiu- pagaliau pasveikau. Riukei irgi geriau. Kaip sakoma -atkočiojom ją... žodžiu- viskas tik į gerą
Sveikos iš pat ryto
Smagios žinios iš ryto.Riukei reikalai pagerėjo
Kas čia per bėrimas? Net keli mano pažįstami taip išberti,sako gal nuo saulė, galo nuo vandens.
Gražūs raudoni drakonai, tik va,vėjuotus orus atneša.Vėjas pas mus didelis.Kaimuke elektros nebuvo, gal dvi valandas tvarkė.
Ir šalta, pūkiai abu namie guli.
Sveikos iš pat ryto
Smagios žinios iš ryto.Riukei reikalai pagerėjo
Kas čia per bėrimas? Net keli mano pažįstami taip išberti,sako gal nuo saulė, galo nuo vandens.
Gražūs raudoni drakonai, tik va,vėjuotus orus atneša.Vėjas pas mus didelis.Kaimuke elektros nebuvo, gal dvi valandas tvarkė.
Ir šalta, pūkiai abu namie guli.
Ar tavo pažįstami prieš išbėrimą sirgo panašiai kaip peršalimas, gripas? Tuomet tai ta pati zaraza..