Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas gražus rytas Vilniuj

DSC_0896r.jpg

Atsakyti

Labos, 

vis dar krebždu pogrindyje, bet noriu pasidalyti žiniomis apie Pedriuką.

Jau pasakojausi, kad nutiko jam prieš porą savaičių pūslės uždegimas. Be kristalų, pH 6. Pasiremontavome antibiotikais 10 d., papildai pūslei, C/D stress maistas viskas ok, per tuos darbus neišgaudžiau šlapimo, nepatikrinau, bet viskas atrodė ok. 

Šią savaitę Pedras vėl ėmė mažiau ir dažniau sisioti, šiandien šiaip ne taip ištaikiau šlapimą - uždegimo nėra.  :hmm:  pakilęs pH. Bandysim verstis urinary papildais, raminamaisiais papildais ir spec. maistu. Klinikoje sako - stresas... va jums ir narsuolis Pedras... Įtariu, kad Šniūrkiai paskutiniai mano globotiniai  :unsure: 

Atsakyti

Gražus Vilniaus rytas - lsba labai gražus  :4u:  :4u: 

Erendira - ojei, Pedriukui - daug antistresinių balionėlių  :4u:  :4u:  :4u:  tai ir būna su tais narsuoliais-drąsuoliais, didvyrius vaizduoja o iš tiesų viduj įsitempę būna.  :4u:​ 

Atsakyti
Labas visoms. 4u.gif

Sergančioms,sergantiems sveikatos ir linkėjimai pasveikti 4u.gif

Šponkiuk gražūs dangaus vaizdai wub.gif P.S Kaip matau dar tvoros darbai nebaigti ...

Apversti balionėliai super susižiūrėjo bigsmile.gif

Palangės dalybos thumb_yello.gif
Atsakyti

Erendira, vaje, vargšas Pedriukas... Mielas rainas kvailas katinėlis... Taip myli tuos kleckus, kad pačiam stogą nurauna...

Atsakyti
Sveikutės
Savaitgalis jau ant nosies yahoo.gif

Pedriukas toks draugiškas, toks kompaneiskas, o pasirodo stresuoja katinėlis blink.gif

Palangės dalybos liuksiškos biggrin.gif Hipės išraiškos nemirtingos būna. Gielux gerai apibūdino biggrin.gif

Šponkiuko Vilniaus vaizdų jau buvau pasiilgusi. Dažniau įdėk jei gali mirksiukas.gif
Atsakyti

Perdriukas pasirodo jautrus tete, svarbu, kad jam geriau.

Šiandien ir aš puoliau dangų fotkint, jau tokie drakonai skraidė :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/f094034006e4d99cf6eff2897650d43e679.jpg]f094034006e4d99cf6eff2897650d43e679.jpg[/URL]

Atsakyti

Grįžtu ir aš į draugiškus katiniškus namus.. Balionai sveikatos Pedrui.. Fotogafuojančios- nuotraukos visų puikios.. , Atostogaujančioms jau pavydžiu.. ai- va pasigirsiu- mane vakar jau išbėrė.. Ir temperatūros nebeturiu- pagaliau pasveikau. Riukei irgi geriau. Kaip sakoma -atkočiojom ją... žodžiu- viskas tik į gerą

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u: Smagios žinios iš ryto.Riukei reikalai pagerėjo :D Kas čia per bėrimas? Net keli mano pažįstami taip išberti,sako gal nuo saulė, galo nuo vandens.

Gražūs raudoni drakonai, tik va,vėjuotus orus atneša.Vėjas pas mus didelis.Kaimuke elektros nebuvo, gal dvi valandas tvarkė.

Ir šalta, pūkiai abu namie guli.

Atsakyti

O stalas mioooooo

[URL=http://www.part.lt/perziura/969b2911149923ca352ff08896e07526551.jpg]969b2911149923ca352ff08896e07526551.jpg[/URL]

Kas už tai, kad kaimą išsiųs į kaimą? Aga, du už . Priimta

[URL=http://www.part.lt/perziura/a03129d050cab6f2d2a1bf6fbcc87193829.jpg]a03129d050cab6f2d2a1bf6fbcc87193829.jpg[/URL]

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u: Smagios žinios iš ryto.Riukei reikalai pagerėjo :D Kas čia per bėrimas? Net keli mano pažįstami taip išberti,sako gal nuo saulė, galo nuo vandens.

Gražūs raudoni drakonai, tik va,vėjuotus orus atneša.Vėjas pas mus didelis.Kaimuke elektros nebuvo, gal dvi valandas tvarkė.

Ir šalta, pūkiai abu namie guli.

Ar tavo pažįstami prieš išbėrimą sirgo panašiai kaip peršalimas, gripas? Tuomet tai ta pati zaraza..

Atsakyti

Taip, tikrai požymiai gripiniai, o paskui išlindo toks bėrimas, kaip dilgelinė.Ir šiaip daug serga žmonių, kas persukti, kam ausis skauda

.Nu,Bela visai suraganėjusi,šitaip kolegę išvadinti :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 birželio 2018 - 19:44