Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Vilnietės, gal kuri galit Colombą kokiais konservukais palepint :) Įtaisiau jai baltą daiktą...kad sujaukintų, bailiukė šiek tiek....bet ji bjaurus vaikas niekaip sausiukų nenori graužti.....Ačiū :4u: 

818fb3132b4e24a16e4ad1d805d47862694.jpg

O vakar neilgai saulute džiaugiaus...vakarekaip iš kibiro lijo...ir visą naktį kapsėjo...saukutės ir dabar nėra....

Atsakyti

Diinkut, galiu  :4u: 

Magnun, gal man iš MB įrankių dėžę pasiskolint? tokiam reikalui, manau duotų :hihihi:

Atsakyti

Erendira, skolyk visą traktorių, jaučiu kitaip nė kaip. Šiandien jau šilčiau turėjo būt, tik įdomu kur??

Gufytis seniai metytas. Grikelis kaip visad geros nuotaikos katinėlis. Nepergyvenantys katukai :D

Atsakyti

Erendira, skolyk visą traktorių, jaučiu kitaip nė kaip. Šiandien jau šilčiau turėjo būt, tik įdomu kur??

Gufytis seniai metytas. Grikelis kaip visad geros nuotaikos katinėlis. Nepergyvenantys katukai :D

Jo, įtariu, be buldozerio nieko nebus... :hmm:  :D 

Kažkiek guodžia tik, kad darbo savaitė trumpesnė :)

Atsakyti

Ir tas baltas daiktas...  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

Ekskavatoriaus ir buldozerio tai vasarai išjudint. Bet gerų labai orų nežada.

Atsakyti

Erode, a kodė tu naujokas? :hmm:  Kaip pas tave sostų karai?

Atsakyti

Šarka

20180704_182450.jpg

Pepė

20180704_182657.jpg

Amūras

20180704_183706.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 04 liepos 2018 - 19:58

Prisidedu prie vasaros gražinimo akcijos, galiu savo meistrus atsiųsti.Prie sunkiosios technikos pravers.

Oi, koks baltas padaras

:wub:Erendiros dzinbudistai  :wub:

Erode, o kodėl tu naujokė? :hmm: 

Atsakyti

Erode spėju prisijungė prie SM su facebook

Pražydo jau kelios saulėgrąžos. Pridygo kur lesyklėlė buvo, tai leidom augti

20180704_203404.jpg

Atsakyti

Teip i buvo, kažką paspaudžiau, žiū, aš jau naujokas ir Jurga Vardu.

O tai tau, atsijungiau, vėl pasijungiau ir dabar aš jau kaip žmogas su nikučiu savo.

Nu, mano katai gerai gyvena, tik nežinau, kaip sukūdint Mauricijų.

Tašė jį vaiko, tada jis primyža.

Tada Kingas duoda jai į kelnes  - dulka net. Tašė jo bijo ir bėga. Bet visumoj - Kingas kūdas, o Mauris storėja. Help! Gal turit minčių kaip šert?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 04 liepos 2018 - 22:15

Erode - Grikiui padeda Hills Metabolic maistelis  :4u:  ir aišku normavimas  :) 

Vasarikė pagaliau įsijugė  :)  bent jau panašu į tai  :D​ 

Atsakyti
Labukas.

QUOTE(diinka @ 2018 07 04, 14:16)
Įtaisiau jai baltą daiktą...kad </p><p></p><p>O vakar neilgai saulute džiaugiaus...vakarekaip iš kibiro lijo...ir visą naktį kapsėjo...saukutės ir dabar nėra....</p>

Oi šis baltas daiktas į mūsų globotą Snaigę panašus biggrin.gif (ji visom lentynom,spintelėm,karnizais prasilėkdavo,o ant durų varčios supdavosi doh.gif )

Diinka
atrodo lyg kitam mieste gyventum,vakar diena apniukusi,bet šilta,popiet visai įsigiedrijo ir lietaus nei lašo....

Šponkiuko šeimyna fainuolė wub.gif Saulėgrąžų pernai sode turėjom pasisėjusių,bet žvirbliukai labai jau aktyviai jas atakavo brandinant sėklas.

Atsakyti