Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Grikis - šilumos akumuliatorius. :)

Man iš vokiečių reikėtų ir to ir ano, obetkadangi yra keblumų su atsiėmimu ir persiuntimu, tai palauksiu progos ir užsakysiu tiesiai uošvių adresu.

Šitam etape su urinary maistu reikalų neturiu. Tik su gastro.

Atsakyti

Daug katinuko

20191230-220022.jpg

Atsakyti

Kas nors dirbat, ania?  :D 

20191230-220819.jpg

Atsakyti

Dirbam, dirbam, tik va, kad nesidirba :D

20191230-205524.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 31 gruodžio 2019 - 11:06

Man irgi nesidirba, gromuliuoju sakinį po sakinio ir į laikrodį dairausi :) Ai dar viešbutį pavasarinėms atostogoms renkuosi :D

Atsakyti

Gerai, kad šiandien galima 15h darba pabaigti, tai bent nereiks subinvalandžio sedėti, nes nuotaika nedarbinė, privalomus einamus darbus pasidariau, o kiti kažkaip neįsivažiuoja.
O kur atostogos nusimato?

Ai dar su naujoku apie jo mašiną kalbam, kokių problemų turi jo infinity. Tai kai pasakė, kad su universaliom padangom važinėja ant 21" ratlankių tai nebeturiu apie ką aš su juo kalbėti :D net nebeklausiau gamintojo, nes garantuotai bus koks pigus kinietis ir bus iš tų žmonių tipo, kur džipui pinigų yra, bet normaliom padangom ne (skundžiasi, kad mašiną į šoną traukia, nors suvedimas darytas, ant stendo tikrinta)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 31 gruodžio 2019 - 11:15

Tai ir mes va pietums užsisakėme picos, palesime ir skirstysimės :)

Galvoju gegužės mėn į Tunisą  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tipo dirbu. Bet turbūt labiau imituoju darbą. Katės šalia saldžiai miegodamos visiškai nemotyvuoja manęs. :D

Atsakyti

Aš darbuojuos, skubinu sikimšti kiek galima daugiau darbų dar į šiuos metus  :) 

Atsakyti

bus iš tų žmonių tipo, kur džipui pinigų yra, bet normaliom padangom ne (skundžiasi, kad mašiną į šoną traukia, nors suvedimas darytas, ant stendo tikrinta)

žinai dar kas toj vietoj pikta / liūdna - juk žaidžia ne tik savo saugumu... pames tokios bandūros š**kną ir įvažiuos į sąžiningą pilietį / bobutę / stotelę ir t.t.t  :mad2:​ 

Atsakyti
Su artėjančiais 4u.gif 4u.gif Te šios šventės neišvargina mūsų taip sunkiai smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Erendira, o atostogoms gal ir Rūt prisijungs?

Aš va pradeginau dalį sukaupto laiko per pietus, pazyliojau po žvėryną, nupirkau Bugi Specific maisto. Dabar reik žiūrėt ar dar ės jį, nes princesė pilkoji yra princesė išrankioji :) 

Bandau bandyti dirbti. Ai gal einu arbatos pirma pasidarysiu, tada vėl bandysiu bandyti :D

Atsakyti