Lisitėja, taip gražios darcenikės, bet apačią nukomposteruoja uodeguotieji. Kadangi Hipę jau teko vešti pas vet., nes vėmė ir t...ė, tai pereisiu prie fikusų. Aišku didžiąją pasiliksiu. Vą šitą

Gerai,kad išsityrėte.Vis bus ramiau.
Pamanykite, ragana pavadino.
Va,mano Setuką vetkėje bailiu vadina,sako, oi koks didelis šuo ir toks bailys.Ir nieko.
O iš tikro kirpteli per širdį.Ką kalbėti apie šunį, jeigu mano širdis kažkur paduose baladojasi.
Kaip migrena, ar jau praėjo?
Šitokia graži diena, nesirkite
Night, mano akimis gavai daug info, pvz., kad katės inkstai funkcionuoja o ne "košė" kaip išsireiškė ankstesnis eskulapas , kad pasirinksi tinkamą maitinimą, nes inkstų parametrai vietoje, galisusiai tai, kad šiuo metu nieko kritiško katei nėra. Sutinku, kad nelwngvu būdu, bet kuriam laikui turėtų būt ramiau.
87770017_338282160425299_4177532655220293632_n.jpg 91,17KB
0 Parsiųsta kartų
87783423_573712729887476_4852005235528302592_n.jpg 283,25KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos.
Zundytės trijile.
Špūlės akys kaip tolimieji žibintai geltonai šviečia.
Matilda šiaip jau labai man graži katė.
Šponkiukas moka viską auginti. Pas ją ten džiunglės kaip minimum. Ir sausumoje ir vandenyje. Labai Šponkius turi ranką puoselėjant augmeniją ir gyvūniją.
O Zoja jeigu atėjo ėsti, tai reiškiasi gerai jaučiasi. Tu šaunuolė. Mūsų Zosė tai nebeateina čia. Iš viso galvoju, gal nuolat pas mus Petras ateidavo, o Zoska netyčia tik tą vieną naktį užsuko ir buvo pagauta.
Dėl Pusnės tai labai suprantu Night jausmus. Kadangi veterinarų klausimu Ainu elgiasi panašiai, tai labai reikia pasverti naudos - žalos santykį, vežant tyrimams tokias švelniai tariant nedraugoviškas medicinai personas.
Bet vis tiktai šaunuolė Night, dabar, jei kas, bent nekaltinsi savęs, kad kažko, ko galėjai, dėl Pusnės nepadarei.
Žaidimai:

Ir poilsis:

O čia šiaip, kad jau kalbėjote krikščuoniškomis temomis. (Šiandien buvom pasveikinti vyro buvusią asistentę vestuvių proga.)