Aš, tiesą sakant, pirmą kartą matau pilnos sudeties chebrą
Aš, tiesą sakant, pirmą kartą matau pilnos sudeties chebrą
</p>Mėta jau kelinta diena atsiskyrusi būna dušo kabinoje. Nesuprantu, ar jai kas negerai, ar mes ją daknisom sėdėjimu namuose
Erode, oho kokio gražumo Musė!🥰
O čia linkėjimus visiems siunčia ryžas, kol kas nelabai protingas katinukas😀
Nežinau, ar jis praustis nemoka, ar kas, bet juodulius nuo nosies turiu aš nuvalyt visokius🙄 O gal kas negerai su maistu, kad vis išskyros nosyje kaupiasi? Nežinau, ar čia susiję gali būti🤨

Sveikos
Aist, vyrui daug gerų gražių linkėjimų gimtadienio proga, tau taip pat prie to pačio, nes tiek metų puoselėjai
Colombos faina matyt visus
Lietava, mano Bela pastoviai bubiuota, na bet ji ilganosė, o šiap koks kraikas?
Grožiai visi
na ir princas charming
nors jei pievoj sutikčiau
Prisimianiau kai kadais apie Aist valdas vaikščiojom, visą pievą princų užklydom
Daredi, man rodos teks Mėtutei copypaist Spurgos laišką
Princas tai tikras kieminis princas
Juma kaip maloningai mamkai leido pasidžiaugti savo ODIGA, nuo peties nuleista.
Niight, kaip gyveni? Kaip problema su užsakovais? Kaip plėšrus mėsėdis žvėris?
Lietavos mažojo ryžiuko nuotraukos atrodo lyg iš profesionalaus veislyno.
O Diiiinkos chebrą reiks per šventes studijuoti.
Evangelic , IPA jo vardas. Na, kol kas dar Ipukas😀 Jaunuolis tik atrodo rimtas, šiaip kai vaikas nelenda prie jo, duodasi kaip turi būt. Naktį ypatingai. Drambliakačiu aš jį vadinu, nes dunda tai kaip kaimenė visa dramblių.
Ir ačiū dėl pagyrimų dėl foto - turiu stiprų pomėgį fotografijai☺
Gielux , visai nepagalvojau, kad čia kraikas gali būt kaltas🤨 Bandom visokius, kokius įmanoma dabar gaut😀 Tai kažkokį iš Lidlo pamiksuotą su Favorit pilam dėžėn, kad greičiau abu pabaigt. Dulka, smirda ir visi kiti reikalai. Zverlit laukia savo eilės.
Ponaitis šiaip mėgėjas prigult savo dėžėj😎 Prisimena vaikystę lauke, matyt.
Na, bet, aš jų vietoje, ko gero, elgčiausi taip pat.
Kadangi nepadirbu dėl belekokio nerimo darbo dienomis, reikia bandyt tą daryt laisvomis. Sako, vad. panikos ataka tęsias iki valandos, bet toks jausmas, kad man pusdienį, o paskui jaučiuos pavargus, kaip plytas krovus, nors nieko neveikiau. Nerandu jėgos nei tvarkytis, nei šukuotis.
Tai taip ir gyvenu.
Mano skundai šioje temoje nuolatiniai jau...
Žvėriukas mane ir šiandien kalbina nuo sosto. Vis paklausia "mrrr"?
Princas nuotraukoje atrodo su charakteriu.
Ryziukas superinis ❤️
Aist vyra su gimadiena ![]()
Nukelk man saulę nuo obels šakų....
Lai ji uz rankos atsives...
Pavasari nedraaaasuuu...

Night, dėl nerimo tave suprantu, tiek, kad pas mane gerokai geresnė situacija, galiu dirbti, bet tas nuolatinis nerimas taip išvargina. Kai mintis kažkur sukoncentruoji, tada ok, bet tik vėl leidi galvai ką nori daryti, taip op ir jau matau kaip kojos juda. Kraiką gal ir naudočiau, bet daugiau nei su vienu katinu, jau brangiai gaunasi. O ir mums nėra problemos dėl kvapo, mes numatėm, kir bus katinų wc, ir ten atvestas rekuperatoriaus ištraukimas. Žodžiu kvapas iš katinų wc spintelės yra ištraukiamas ir kadangi mano nėra lepūs wc švarumui, galiu sau leisti ir porą dienų nesutvarkyti.
O aš vis dar kankinuosi su nosim. Buvo šiek tiek geriau, bet nuo vakar vėl spaudžia, skauda akis, kaktą.
Vakar galvojau bus bėdos. Nors užbarikadavau kiemą, kad Kugis neišeitų, tai nesutrukdė kaimynų katinui ateiti. Pamatė Kugis, ėjo skersas link katino. O tas susigūžė, ir neranda kaip išeiti. Teko kelti ant vartų, kad galėtų nušokti. Tai Kugis visą likusi laiką kieme leido netoli vartų, laukė įsibrovelio