Papildyta:
Gimtadieniai dažni.
Sveikinu Zundyte!
Zundyt
, su gimtadieniu!
Linkiu daug gerų, džiaugsmingų žmonių šalia tavęs!
Visoms linkėjimai iš tropikų. Į vakarą pravėso iki 30 laipsnių...
Tep tep, buvo truputėėėėlį per kaaaaaršta...
20200610_193822.jpg 244,63KB
0 Parsiųsta kartų
Lietava, reiktų valyti, o geriausia su miteks lašiukais, jie dar ir gydo truputį, nuima niežulį, skausmą, uždegimą(tos erkutės sulkelia uždegimą) tie juoduliai, tai jų išmatos, nuo lašiukų jos nudvės pper mėn. didžioji dalis , po nmėn. reiktų lašus pakartoti. O to mitekso įlašini į ausį įmasažuoji kad giliau papultų ir po kokios valandos išvalai, pamatysi, kiek ten gėrio. Sveikite, o kaip lupa?
Laba,
man ir žiauriai karšta tikpstų kaip Mika
.Kas man pritars?
Tikrai ne aš.
Man labiausiai patiktų arktinė vasara, su ilga, bet nekaršta diena. Nesakau, kad 5-11 laipsnių ir lietus buvo gerai. Bet kai lauke 32-33, namie 25-28, ir didžiąją dalį paros jautiesi neįgali, tai nu nafig...
Gielux, ačiū už rūpestį, pas mus viskas neblogai. Turių bėdų su vienu iš moksleivių, o daugiau viskas puikiai.
Lietava, reiktų valyti, o geriausia su miteks lašiukais, jie dar ir gydo truputį, nuima niežulį, skausmą, uždegimą(tos erkutės sulkelia uždegimą) tie juoduliai, tai jų išmatos, nuo lašiukų jos nudvės pper mėn. didžioji dalis , po nmėn. reiktų lašus pakartoti. O to mitekso įlašini į ausį įmasažuoji kad giliau papultų ir po kokios valandos išvalai, pamatysi, kiek ten gėrio. Sveikite, o kaip lupa?
Laba,
man ir žiauriai karšta tikpstų kaip Mika
turiu lygtais ir tų lašų👍 bet po vakar valymo, šiandien ausis dar švari, žiūrėsim, kaip toliau.
lūpa gerėja!🥳 tik tas gūzas šone - ne😐