Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erode,su gimtadieniu tave💐🍹

Kad laimė,meilė ir gera sveikata tave lydėtų.

Atsakyti

Erode - su gimimo diena  :happybday:  :cook:  kad prabėgančios dienos atmintyje nusėstų maloniais prisiminimais, atbėgančios dienos šildytų kaūko naujo ir įdomaus nuojauta  :4u:​ 

Atsakyti
Diinka, su praėjusiu, Erode su atėjusiu gimtadieniu 4u.gif Viso ko, jums mielosios, geriausio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ar jau atidarėte maudynių sezoną? Aist mačiau, jau mėgavosi smile.gif Aš tai dar ne. Man vis atrodo, kad dar vanduo šaltas.

Skaitau visada ir matau viską. Kažką vis norėjau pakomentuoti, ale to nepadariau, o dabar jau nebepamenu ax.gif
Bet kačiokus visus giriu wub.gif Visi jie pas mus faini.
Ai, mažėliai tai nerealūs. FAnta su Ipuku wub.gif

Mėta namuose irgi guli iškritusi ant grindų ar dar kur po stalu. Tik kad vėsiau būtų.
Atsakyti

Aš maudymosi sezono neatidariau, tik side šlangos sezoną atidariau  :D pas mus sode vis dar veikia antžemino vandens išvedžiojimo sistema, vandenėlis vamzdžiuose saulėje įšyla ir gerą minutę šiltas bėga, man kaip tik užtenka pasimėgauti ir atsivėsinti. Į šaltus ežerus aš dar ni ni :mmm: 

Beje, merginos, pakalbėjom apie Diinkines ir nutilom, gal gi organizuojamės? Diinka ar jamsi? 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Diinka ir Erode su gimtadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif

Magnunos katinų išdribęs sekmadienis vacation1.gif biggrin.gif

Mano vaikai jau seniai atidarė maudymosi sezoną biggrin.gif Vyras irgi biggrin.gif O man Lietuvoje vanduo per šaltas..retai, kada maudausi ax.gif Kadangi šiemet atostogos užsienyje nuplaukė, tai matyt, liksiu nesimaudžiusi ax.gif biggrin.gif

Guliu sau, skaičiuoju, kiek obuoliukų rudenį turėsim...

vartotojo įkelta nuotrauka

Girdžiu balsą - Fanta, nesivoliok ant žemių...

Hmmm...va taip nesivolioti?...

Gerai, jau gerai...einu ant žolytės ax.gif

Dabar patenkinta? rolleyes.gif

Atsakyti

Erode, su gimtadieniu! Visokio gėrio daug daug  :4u:  :wub: 

Fanta tikra fainuolė  :wub: 

Atsakyti

Oi ta Fanta  :wub:  aš kai pamatau jog Kivuka parašė iškart šypsotis pradedu tikėdamasi Fantos nuotraukų  :D 

Atsakyti

NeduokDie mamka sušals, vistik ne 30 laipsnių lauke. Reik gerai kelius apkloti

20200622-182030.jpg

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2020 06 22, 18:24)
NeduokDie mamka sušals, vistik ne 30 laipsnių lauke.

O jetuliau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Gimtadieniú lietus, žiūriu.

Erode, linkiu kad džiugintú ir asmeniniai santykiai taip, kaip džiugina kačiokai.  :4u: 

Princesė prie lango rimtai kovoja su kažkokiu bimbalu. Sunki kova, net atsiduso. Tingiu eit žiūrėt, tikiuosi, neįkàs į nosį.

Gal naujienà pasakysiu, darbe vėl apsiverkiau. Gėda, kad nesusitvardžiau.

Atsakyti

Sveikos,

Ertode su gimtadieniu, viso ko labiausia reikia, lai džoigina kiekviena diena

Merginos dėl dinkinių, jūs tik apsispręskite ir informuokite- praktiškai visi savaitgaliai laisvi,  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2020 06 22, 19:01)
<p>Oi ta Fanta  wub.gif  aš kai pamatau jog Kivuka parašė iškart šypsotis pradedu tikėdamasi Fantos nuotraukų  biggrin.gif </p>

Ir aš panašiai bigsmile.gif

QUOTE(Magnuna @ 2020 06 22, 19:24)
<p>NeduokDie mamka sušals, vistik ne 30 laipsnių lauke. Reik gerai kelius apkloti</p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p></p><p></p>

Nesušalai, ane? Bet tai kokio gerumo veidelis biggrin.gif
Atsakyti