Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Azu friends.gif heart.gif

Ačiū, Lapyna. Tau sveikatos. 4u.gif

Papildyta:
Aš tai šiandien višai linkšma buvau. Tik kai turi labai daug šavigarboš, tai tenka miegoti va taip:

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 31 rugpjūčio 2020 - 21:08

Nuotaikai pakelti keliu vėliausią Bugi meno kūrinį

20200831-201454.jpg

Atsakyti
Oho, Bugi kinietiškais heroglifais rašyti pradėjo. Matyt atliko mašinytės švaros kontrolę ir įrašė įspėjimą-nusiplauti.

Vargšiukas Toras....

-Šito drabužėlio nesireng, palik man gulėti.

-O šitas man.

Geros mokslo metų pradžios visiems karčią mokslo šaknį graužiantiems.
Atsakyti

Azu, labai užjaučiu. :4u:  Išliūdėk, susitaikyk, laikykis. Torui jau nebeskauda, o likusiems teks užsigydyti skaudulius.

Bugi menas mane nuoširdžiai pralinksmino, ačiū! :D 

Na ir visas/ visus (ne tik moksleivius ir jų tėvus) sveikinu su Mokslo ir žinių diena. :book:  Vien pagalvokit, kiek mes išmokom per pastarąjį pusmetį:

- kad nuotolinis mokymas gali būti visuotinis (apie išbaigtumą ir rezultatus nediskutuoju - to dar reikia mokytis),

- kad darbas iš namų gali kelti didesnį stresą nei ofisinis (nors kai kuriems jis tikrai pasiteisino kaip produktyvesnis),

- kad civilizuotoje ir nemusulmoniškoje šalyje visi gali vaikščioti prisidengę veidą,

- kad draugiškas apkabinimas ar mandagus rankos paspaudimas gali būti laikoma netaktišku elgesiu,

- žmonės įgudo pajausti 1-1,5 metro atstumą be matavimo priemonių,

- medikai išmoko nustatyti diagnozę iš žvagždžių (t.y. telefonu),

- nemedikai išmoko plautis rankas ne prasčiau už medikus.

Ko išmokys mus šie naujieji mokslo metai, galima tik spėlioti. Tikėkimės, tos žinios bus daugiausia pozityvios ir naudingos ateity. :B 

Atsakyti

Labos :4u: 

Azu, labai labai gaila ir liūdna... Laikykis, išliūdėk, kaip sako Lapyna  :4u: 

Evoros pūkės rūpinasi pašiltinti rudeninius apdarus  :rolleyes: 

Oi Šponkiau, koks talentas atsiskleidė :hihihi:

Lapyn, tikiuosi, sulaukei pagalbos/ ar čia tau iš lempos pridiagnozavo? Aš buvau visai ne prieš biškiuką atsipeikėti kai stojo karantinas, bet kažkaip jau norėtųsi pradėti mokytis, kap su situacija gyventi, o ne nuolat (ir nelabai sėkmingai, kaip paaiškėja) su ja kovoti - tiesiog įprasi be cypimo ir streso prie rankų mazgojimo ir kaukių nešiojimo... 

ai, apie 1,5-2 metrų atstumą - pažvengėm su latvių r estų kolegomis,kad jiems tai neaišku, kad reikia taip arti prieiti  :D 

Gielux, išleidai didžiąją į naujus vandenis?  :D  Smagu, kad įstojo ir nereikia ieškoti sprendimų :super:

Planuoju šią savaitę nuvežti Runcelį į technikinę, lėtėja mano kukulis, nebeišsiprausia gražiai...ir suprantu, kad nepaisant visko kokybiškas tas jo gyvenimas, bet pagaunu save, kad laikas ne jo naudai... 

Ir išvis, blin, kas taip brutaliai išjungė vasarą? :huh2:​ 

Atsakyti

Erendir, man viskas neblogai. Tiesiog po dantų kanalų atlapojimo apsirūpinau uždegimais kitose srityse (man tai dažna praktika), tai teko ieškotis pagalbos. :rolleyes:  Bet vietiniai medikai čiupinėja pacientus nesikuklindami, gydausi kryptingai.

Beje, man irgi patinka mintis apie tai, kaip karantinas sutrumpino įprastinį estų 5 metrų atstumą iki 2. :hihihi:

O vasarą tai jau galėtų ir išjungti. :protest: Užkniso tie nesibaigiantys 32 laipsniai. Net naktim normaliai neatvėsta. Noriu rudens - to tikro ankstyvo vėsaus rudens, kuris normaliai turėtų būti tarp vasaros ir šlapkričio. O ne karščių iki spalio vidurio, o paskui staiga 5 laipsnių su lietum. :sad:

Atsakyti

Erendira, ir aš Kugį užrašiau į technikinę :( Pavemaloja, daugiau gulinėjantis, eisena suprastėjusi. aišku kai dūksta, tai jau visos mergos nuo jo bėga. Bet nesam optimistai, kad jis gyvens labai ilgai. 

Atsakyti

Ai, Lapyn, aš tai rinkčiausi tuos karščius, bo tie +5 su lietum ar taip, ar taip neišvengiami... :rolleyes:

Mes kelis pastaruosius metus spalio pradžiai lėkėme kur šilčiau užbaigti vasaros, ir man taip dabar to trūksta...

Ir dar, vaiko labai pasiilgau, tuoj bus metai, kai nesimatėme, ir dar nematyt, kada galėsime pasimatyti (kiek daug "matymų" :hihihi:

Ketvirtadienį vakare Runcios technikinė įvyks  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 01 rugsėjo 2020 - 13:20
Su rugsėjo 1-ąja visas ir visus :4

Pas dukrą mokykloje prieš savaitę susirgo vienas mokinys (tai dar gerai, kad ne per mokslo metus). Tai šiandien nebuvo jokios šventės. Tam tikru nustatytu laiku atėjo į klasę, išklausė infomaciją ir parėjo namo. O ji taip norėjo, kad šventė būtų. Paskutinė rugsėjo 1 mokykloje. O pamokos bus savaitė mokykloje, savaitė nuotoliniu ir taip visus metus...

Nenoriu aš to rudens, nu neenoooriuu! Lapyna, davai keičiamės, aš išskėstom rankom priimčiau tuos tavo 32 laipsnius biggrin.gif

Bugi natiurmortas tai prajuokino, liuks!

Azu, linkiu išliūdėti ir paleisti Torą 4u.gif O kaip Vincukas, neieško savo draugo?
Dėl darbo tai skaudu ir apmaudu unsure.gif Linkiu rasti geresnį 4u.gif

Night su taip laukta laisve! Kokie planai toliau?

Tika gražuolė auga wub.gif
O Milka tai paaugo, tokia paaugliukė ištįsusi wub.gif
Atsakyti

Sveikos,

Azu, labai labai labai liūdna,

Su rugsėjo pirmaja, kas mokinukus turite, keisti bus metai bet

Nors aš nesu šilumos mėgėja, bet dar norėčiau vasaros, gal ne su 32, bet kokie 25 būtų lafa

Su tais kašarų lėtėjimais, mano Bučkis pradėjo 17-tus lyg ir nepasikeitė, jis visalaik lėtas, bet jau vis prasismelkia liūdnos mintys, kad laikas bėga.

Tiesa Vilkra, suorganzavo dryžuotų dalyvavoimą Antro šanso mugėje Vilniujje, važoiuos Lapė ir dar viena mergina, -globėja, už vairuotoją ir kompanjonę

Gal turite kas kokių rankdarbių kuriuos būtų galima paaukoti Dryžuotai laimei"? Kažką, kas atitiktų "Antro šanso" idėją

Atsakyti

Sveikos

Visų pirma, Azu, stipriai stipriai apkabinu ir užjaučiu  :4u:  

Visas su žinių ir mokslo diena  :4u: 

Sveikatos katuliam  :4u: 

Erendira, niekur dar neišleidau jiem probangiai nuo 14 d viskas prasideda. Šiandien su maže sakėm, gal tu vis tik į Londę varyk  :B  bo sėdi , tiksliau guli namie ir mus varinėja  :B  tipo ji laaabai po visko pavargus. O tas "viskas" tai dviejų mokyklų išleistuvės :B ba ji dar ir su savo ex klasiokais pabaliavot sugebėjo  :D 

Daredi, taviškė nori į mokyklą  :huh2: ogo, maniškė žiauriai nebenorėjo nieko paskutiniais metais.

Night, smagu dėl sunkiojo etapo pabaigos  :4u: 

Bugi - "talantas"  :B  :D 

Atsakyti

Gielux, išvarytų į Londę, tikrai pavargtų.. nebent mama visą išlaikymą parūpintų  :rolleyes: 

Bet va, kaip su parvarymu...  :B 

Šiaip gerai vaiką pašonėje turėt, bet gerai, kai vaikas išmoksta pats susitvarkyt... Šian mano vaikas švenčia gimtadienį Edinburge  :wub:​ 

Atsakyti