Ačiū, Lapyna. Tau sveikatos.

Papildyta:
Aš tai šiandien višai linkšma buvau. Tik kai turi labai daug šavigarboš, tai tenka miegoti va taip:

Azu, labai užjaučiu. Išliūdėk, susitaikyk, laikykis. Torui jau nebeskauda, o likusiems teks užsigydyti skaudulius.
Bugi menas mane nuoširdžiai pralinksmino, ačiū!
Na ir visas/ visus (ne tik moksleivius ir jų tėvus) sveikinu su Mokslo ir žinių diena. Vien pagalvokit, kiek mes išmokom per pastarąjį pusmetį:
- kad nuotolinis mokymas gali būti visuotinis (apie išbaigtumą ir rezultatus nediskutuoju - to dar reikia mokytis),
- kad darbas iš namų gali kelti didesnį stresą nei ofisinis (nors kai kuriems jis tikrai pasiteisino kaip produktyvesnis),
- kad civilizuotoje ir nemusulmoniškoje šalyje visi gali vaikščioti prisidengę veidą,
- kad draugiškas apkabinimas ar mandagus rankos paspaudimas gali būti laikoma netaktišku elgesiu,
- žmonės įgudo pajausti 1-1,5 metro atstumą be matavimo priemonių,
- medikai išmoko nustatyti diagnozę iš žvagždžių (t.y. telefonu),
- nemedikai išmoko plautis rankas ne prasčiau už medikus.
Ko išmokys mus šie naujieji mokslo metai, galima tik spėlioti. Tikėkimės, tos žinios bus daugiausia pozityvios ir naudingos ateity.
Labos
Azu, labai labai gaila ir liūdna... Laikykis, išliūdėk, kaip sako Lapyna
Evoros pūkės rūpinasi pašiltinti rudeninius apdarus
Oi Šponkiau, koks talentas atsiskleidė
Lapyn, tikiuosi, sulaukei pagalbos/ ar čia tau iš lempos pridiagnozavo? Aš buvau visai ne prieš biškiuką atsipeikėti kai stojo karantinas, bet kažkaip jau norėtųsi pradėti mokytis, kap su situacija gyventi, o ne nuolat (ir nelabai sėkmingai, kaip paaiškėja) su ja kovoti - tiesiog įprasi be cypimo ir streso prie rankų mazgojimo ir kaukių nešiojimo...
ai, apie 1,5-2 metrų atstumą - pažvengėm su latvių r estų kolegomis,kad jiems tai neaišku, kad reikia taip arti prieiti
Gielux, išleidai didžiąją į naujus vandenis? Smagu, kad įstojo ir nereikia ieškoti sprendimų
Planuoju šią savaitę nuvežti Runcelį į technikinę, lėtėja mano kukulis, nebeišsiprausia gražiai...ir suprantu, kad nepaisant visko kokybiškas tas jo gyvenimas, bet pagaunu save, kad laikas ne jo naudai...
Ir išvis, blin, kas taip brutaliai išjungė vasarą?
Erendir, man viskas neblogai. Tiesiog po dantų kanalų atlapojimo apsirūpinau uždegimais kitose srityse (man tai dažna praktika), tai teko ieškotis pagalbos. Bet vietiniai medikai čiupinėja pacientus nesikuklindami, gydausi kryptingai.
Beje, man irgi patinka mintis apie tai, kaip karantinas sutrumpino įprastinį estų 5 metrų atstumą iki 2.
O vasarą tai jau galėtų ir išjungti. Užkniso tie nesibaigiantys 32 laipsniai. Net naktim normaliai neatvėsta. Noriu rudens - to tikro ankstyvo vėsaus rudens, kuris normaliai turėtų būti tarp vasaros ir šlapkričio. O ne karščių iki spalio vidurio, o paskui staiga 5 laipsnių su lietum.
Ai, Lapyn, aš tai rinkčiausi tuos karščius, bo tie +5 su lietum ar taip, ar taip neišvengiami...
Mes kelis pastaruosius metus spalio pradžiai lėkėme kur šilčiau užbaigti vasaros, ir man taip dabar to trūksta...
Ir dar, vaiko labai pasiilgau, tuoj bus metai, kai nesimatėme, ir dar nematyt, kada galėsime pasimatyti (kiek daug "matymų" )
Ketvirtadienį vakare Runcios technikinė įvyks
Sveikos,
Azu, labai labai labai liūdna,
Su rugsėjo pirmaja, kas mokinukus turite, keisti bus metai bet
Nors aš nesu šilumos mėgėja, bet dar norėčiau vasaros, gal ne su 32, bet kokie 25 būtų lafa
Su tais kašarų lėtėjimais, mano Bučkis pradėjo 17-tus lyg ir nepasikeitė, jis visalaik lėtas, bet jau vis prasismelkia liūdnos mintys, kad laikas bėga.
Tiesa Vilkra, suorganzavo dryžuotų dalyvavoimą Antro šanso mugėje Vilniujje, važoiuos Lapė ir dar viena mergina, -globėja, už vairuotoją ir kompanjonę
Gal turite kas kokių rankdarbių kuriuos būtų galima paaukoti Dryžuotai laimei"? Kažką, kas atitiktų "Antro šanso" idėją
Sveikos
Visų pirma, Azu, stipriai stipriai apkabinu ir užjaučiu
Visas su žinių ir mokslo diena
Sveikatos katuliam
Erendira, niekur dar neišleidau jiem probangiai nuo 14 d viskas prasideda. Šiandien su maže sakėm, gal tu vis tik į Londę varyk bo sėdi , tiksliau guli namie ir mus varinėja
tipo ji laaabai po visko pavargus. O tas "viskas" tai dviejų mokyklų išleistuvės
ba ji dar ir su savo ex klasiokais pabaliavot sugebėjo
Daredi, taviškė nori į mokyklą ogo, maniškė žiauriai nebenorėjo nieko paskutiniais metais.
Night, smagu dėl sunkiojo etapo pabaigos
Bugi - "talantas"