naujas žaislas...

Li sitėja , pasirašau po kiekvienu Erendiros žodžiu,manau,ir tu pritari! Mano Kolumbas jau 3,5 metų geria vaistus ir gyvena,laksto,ėda,kakoja,drauges pavaiko po namus,jų kailius dantimis pašukuoja,tai ir džiaugiuosi kiekviena diena!Tikrai netikėjau,tada po echoskopijos,kad jam taip vaistai suveiks,nes gydytojas siūlė iš karto užmigdyt,pakitimai širdyje labai toli pažengę,neištaisomi,aš pasirinkau vaistus išbandyt ir neprašoviau -katinas iki šiol gerai jaučiasi,žinau kriterijus,kada jau vaistų fone bus blogai,tada atsisveikinsim,o kol kas gyvenam ir džiaugiamės! Aiš ku,Moliuko situacija sudėtingesnė,bet...kol jis elgiasi taip ,kaip dabar,tai džiaukitės kiekviena diena,ir nesigraužk,kad elgiesi kažkaip ne taip - elgiesi taip,kaip liepia širdis!Be to gi katės turi devynis gyvenimus,visko gali įvykti,Apkabinu!
Nežinančioms apie ką, tai čia Hertos Burbės (https://www.facebook.com/herta.burbe) kurta reklama
Šponkiuk,
Tu ir kantri su tais mažiais.
Aš gavau tokį naglą, aktyvų. Gydytoja apžiūroje neperspėjo matydama plikus plotus, namus grybeliu užnešė...Praėjo 2 dienos kol susiprotėjau - vis pas gydytojus apžiūroj buvo. Rami buvau, kol pamačiau, kad negerai.
Keksas pasigavo grybą ir pas mane ant rankos į įdrėskimą pakliuvo..
Vat ir galvoju - auksinė Diinka visus priglausdama ir kitos, besirūpinančios ir padedančios prieglaudoms.
Man sočiai jau to vaikų darželio nuo vieno...