Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ar patikėsite, kad čia šios dienos foto? Iš serijos kelelis per tundrą. :ax: d560174bc25a.jpg707376ce2323.jpg

Atsakyti

Rine - su gimtadieniu sveikinu  :4u:  :4u: šypsenų, juoko ir saulėtų dienų sieloje  :4u:  :4u: 

Ačiū Zundyte! Kokia faina! Vartotojai patenkinti baldu!

Apsistojau tarp Magnunos užrodytos laipynės arba superkatės laipynės. Kaina kaip ir ta pati, tik vokiškosios galima nuimti skalbt, o superkatė jei kas nutiktų detales pakeistų. Abi gražios ir tvirtos, tik va nesugalvoju kuri geriau. doh.gif

vat būtent dėl to, kad nuimami visi paklotėliai ir buvo man didelis pliusas tos karstyklės  :rolleyes:  šiandien kaip tik skalbiau  :) 

Lisitėja - oho kiek sniego  :blink: 

Atsakyti

vartotojo įkelta nuotrauka

taip taip. jas aš padovanojau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ot va taip....

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 03 05, 08:06)
<p>Šponkuti, pas mus MB yra tas, kuris kompus tvarko. smile.gif Ir pyksta... Kažkada ir aš gaudžiausi, bet kai susimetėm gyventi kartu, apleidau tą reikalą, nes jis gaudėsi daug geriau, ir savo iniciatyva pats viską darė. Tai dabar jei mano tėvai paprašo ką pakrapštyti pas juos, tai baigiasi kaip TB su tavim: galiausiai vis tiek vyro pagalbos šaukiuosi... blush2.gif </p><p>Vyras seniau ir darbe savo kompą pasireguliuodavo, dar ir kolegoms padėdavo. Bet viskas baigėsi tuo, kad žmonės ėmė jį išnaudoti. Nes jį prisikviesti paprasčiau, nei oficialų įstaigos kompiuterastą. O aš, sako, ir savo darbo turiu... doh.gif  Tai dabar visus siunčia pas tą, kam už kompų priežiūrą alga mokama. smile.gif</p>

Užjaučiu vyrą, dėl bendradarbių. Mano dalia irgi tokia buvo... Paskui supykau, pasakiau valdžiai, kad dirbti trukdo, gavau priedą ir nebepykau dėl tokių prašymų. O paskui išvis gaudavau algą už tai biggrin.gif
Dar tėvams sutinku, reikia sutvarkyti. Bet kai pradeda tėvai tempti giminaičių kompus... tėvų kaimynai pamatę stovint kieme mašiną atlekia su kompu glėby ir buteliu... :och:

QUOTE(V-Rinė @ 2017 03 05, 11:28)
<p>Sveikos. Ačiū už sveikinimus ☺😅 ačiū ačiū. Nieks to gimtadienio nelaukė bet pats begėdis atėjo..... ta proga vakar Emiliją uš Laisvės alėjos pažiūrėjom ..☺   Vidam eisi į valst tarnybą ? Aš gruodį irgi intensyviai mokiausi. Pask užleidau...bet reikia išsilaikyti. Nes planuoja galbūt etatą kuriame dirbu nnn metų padaryti vt.... o šiaip šiuo metu visi konkursai į vt sustabdyti . Iki valst sektoriaus reorganizacijos su masiniais atkeidimais. Tik būtiniausius konkursus leidžia.  Kolegė mano nesenai išsilaikė. Tai mokėsi iš tų dvejų svetainių  ...sakė nėra sunku...man tik procentus reikia perprast svarbiausia nes ten tai man tamsus miškas..  </p>

Su gimtadieniu! linkiu smagių kačių ir daug laimės!

Aš irgi ruošiuosi tą testą išsilaikyti. O kur dvi svetainės mokymuisi? viena mokama oficiali, o kitoji? bigsmile.gif

QUOTE(Magnuna @ 2017 03 05, 19:33)
</p></div></blockquote><p>vat būtent dėl to, kad nuimami visi paklotėliai ir buvo man didelis pliusas tos karstyklės  rolleyes.gif  šiandien kaip tik skalbiau  smile.gif 

Jau užsakiau! Ačiū labai labai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kokia faina veislyno savininkė! Skambina man vakar, klausia ar maistą užsakiau. Sakau, dar ne. O ji - ojei kaip gerai! Katulė po sterilizacijos neėda įprastinio, tik kačiukų maistą. Tai kol nusistovės jos skonis, palaukit, sako. Nu kaip faina! wub.gif Labai rūpinasi. Žodžiu giriu veislyną Sigur, kaip tik galiu! biggrin.gif
Atsakyti

O mes su MB nusprendėm, kad pas jo tevus daugiau ir blogiausiu atveju nevešim jokių gyvūnų. Nebėra mūsų gelbėtos pilkės :( Negera ten aura gyvūnams.  Ir nedaro kaip jiems sakai. Jau pora šunų, katė.. 

Atsakyti

Šponkuti :console: , žinoma, jei tokia situacija, tai ir nebevežkit.Ir aura nei prie ko, matyt atsainus  požiūris į gyvūnus.Tokie yra nepataisomi, deja.

Gilės gražumas :wub:

Viskas, ridenuosi lovos link.Ramios nakties visiems. b010.gif

Atsakyti

ne iš piktos valios jie, bet vis apie ką nors nepagalvoja ir įvyksta nelaimė. tiek šuo, tiek katė galėjo būti gyvi.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Oi kokia sveikintoja biggrin.gif , o jau puokštės gražumas, su praėjusiu V-Rine 4u.gif 4u.gif

Šiokią tokią fotosesiją pavyko padaryt man biggrin.gif
Ūsai ir antakiai

miegam

nemiegam

Ir dar būtų toks prašymas ax.gif , pagal galimybes gal galite finansiškai pagelbėti. Toliau yra gaudomos ir sterilizuojamos katytės, ten kur nebuvo užbaigta. Be to yra sergančių. Tad gal galite pagelbėti. Bus labai labai didelis ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir jeigu dar kas nepasirinkę kam skirti 2 proc., gal galim padėt apsispręst smile.gif
https://lt-lt.facebo...siKatinoSvajone

Pavedimo paskirtyje nurodykite sterilizacijoms
VŠĮ Katino svajonė
Įm. kodas 302899022
LT177300010133391531 (Swedbankas)
Paypalo adresas info@katinosvajone.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rariukas: 06 kovo 2017 - 09:10

Labukas,

V-Rine  :birthday2:

Jetau, kaip tiems vaikams sunku (negi ir man taip buvo), šiandien fotografuoja klasės nuotraukai... maniškė norėjo vilktis suknutę, bet aišku, reikėjo pasitarti su klasiokėmis... pasirodo visos rengiasi kelnes... tai manoji baisiai nelaiminga... nenori išsiskirti, bet nenori ir su kelnėmis...  :frusty:  ir išėjo į mokyklą visa nelaiminga...

Azu,  :4u:​  pasilikti vienai nėra pats blogiausias variantas, blogiau, kai reikia kentėti....

Dėl VT, pas mus būna, kad iš šono ateina....  bet ką daryti, kai savam nori pagelbėti, o kito kelio nėra, kaip konkursas  :hmm:  tokie tie mūsų įstatymai...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 06 kovo 2017 - 09:44
V-Rine, nors ir paveluotai, bet labai sveikinu su gimtadieniu 4u.gif Būk laiminga ir turtinga visomis įmanomomis prasmėmis 4u.gif 4u.gif

Azu, tavęs laukia nauja pradžia ir nežinai kokio gėrio ji gali tau atnešti 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Azu, laikykis :4u:  Visi pokyčiai į gerą. Na, jei tikėsi  :mirksiukas: 

Šponkiuk, :console:

Dar nežinau, ar atsibudau  :unsure:​ 

Atsakyti
Labas šlapias rytas!

QUOTE(Šponkiukas @ 2017 03 05, 21:08)
<p>O mes su MB nusprendėm, kad pas jo tevus daugiau ir blogiausiu atveju nevešim jokių gyvūnų. Nebėra mūsų gelbėtos pilkės verysad.gif Negera ten aura gyvūnams.  Ir nedaro kaip jiems sakai. Jau pora šunų, katė.. </p>

Mano tėvai taip pat nedaro kaip liepti. Paklauso ir vistiek savaip... Bet labai gyvūnus myli, lepina juos.
Gal atsirastų draugų, kurie priglaustų?

Azu, te balioną 4u.gif Gal tikrai, kaip sako Daredi - nauja pradžia?
Man vienas pavasaris taip gyvenimą kardinaliai į gerą pakeitė.
Atsakyti