Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas šeštadienis,

Lisitėja, nesiųsk sniego, ačiū. Ryte patys sočiai turėjom.  :rolleyes: Gerai, kad nebeilgalaikis jis.

Valandų sukiojimo nenoooooriu... Kada baigsis šitos nesąmonės su laikrodžiais? Pramoniniais laikais gal tai ir turėjo prasmės. O kam to reikia dabar?

Gufiukas....  :huh2:  O ta akytė dabar ir yra tokia pasiblausus, kaip nuotraukoj atrodo?

Atsakyti

4.700 kg dabar nors pagal ji 6 kg jam būtų pats tas :)

Kaulų rinkinys Zaiza už Mumį sunkesnė? :blink:  Mumiuk, nu kaip gi čia taip???

Atsakyti

Tai ką veikiat? Aš tai katino teises pažeidinėju.Iššukavau, dabar į kamuolį susukau.4faeb78301e4.jpg

Atsakyti

Labas šeštadienis,

Gufiukas....  :huh2:  O ta akytė dabar ir yra tokia pasiblausus, kaip nuotraukoj atrodo?

Taip .... ir cia jau mes gerejam..  

Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Tai šiandien daug kam nesimiegojo. Aš irgi atsikėliau šeštą, pašėriau Nikitą, išsiviriau košės, taip tyku, ramu aplinkui, tai po pusryčių dar abi su Nikita numigom smile.gif
Gufytis mažulytis jau apsipratęs su gaubtu, ką darys turi nešiotis visur kaip sraigė namuką. Svarbu išgyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
busy pasirodė, gerai kad visi sveiki, bet nors porą kart į savaitę galėtum užsiregistruoti. Naujų temų nebėra, tai ir registracijos neliko.
Molis gerietis, nesipriešna, negina savo teisių smile.gif
Oi koks Mumis mažutis-lengvutis. Nikita 7,2 kg, apytiksliai, nes sveriu su savimi smile.gif (biškį nusipenėjo panelė, visa minkštutė)

Oras bjaurus ir mano planus sugriovė, lyja ir lyja.
Atsakyti

Taip kauliukas jis tik va plaukai uždengia jį tai nesimato atrodo padorus šuo :) Jį net Giliukas pasikerta užverčia ir laiko  :D Sunku patikėti kad čia vakar buvo toks oras :)

dd39834bcffcf10cdc857eb89a089809642.jpg

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2017 03 25, 15:49)
Laba diena  4u.gif
Tai šiandien daug kam nesimiegojo. Aš irgi atsikėliau šeštą, pašėriau Nikitą, išsiviriau košės, taip tyku, ramu aplinkui, tai po pusryčių dar abi su Nikita numigom smile.gif
Gufytis mažulytis jau apsipratęs su gaubtu, ką darys turi nešiotis visur kaip sraigė namuką. Svarbu išgyti  4u.gif  4u.gif  4u.gif
busy pasirodė, gerai kad visi sveiki, bet nors porą kart į savaitę galėtum užsiregistruoti. Naujų temų nebėra, tai ir registracijos neliko.
Molis gerietis, nesipriešna, negina savo teisių  smile.gif
Oi koks Mumis mažutis-lengvutis. Nikita 7,2 kg, apytiksliai, nes sveriu su savimi smile.gif (biškį nusipenėjo panelė, visa minkštutė)

Oras bjaurus ir mano planus sugriovė, lyja ir lyja.

Aciu Vidam, kad pasiilgai. Bandysiu registruotis. Darbai verda, pirti baigiam irengti, va siandien atsiklaupusi terasoi ir sedimaja atsukus i gatve lakuoju laktas. Vyras susikaupusius per kelerius metus darbus namuos dirba, kala, grecia, pjauna, klijuoja. Tai ir as padedu. Greiciau pirti pasibaigti, namuos visus nebaigtus galiukus uzbaigti ir jau bus galima vasaros laukti, atostogu meto. Skrisiu simet pas Magnuna sveciuosna. 🤗
Atsakyti

Mūsų naujokė. Liks visam laikui, čia tik adaptacijai narve keliom dienom. Tigos likimo draugė, be kojos, dalis uodegos. Buvo užlindus variklin...
Torė 1f451.png

Pridėta:

Atsakyti
Specialiai atsinesiau i terasa svarstykles, kad pasverciau Ozzy... jetau 9.3 kg. Ar tai imanoma? Jam pusmetis
Atsakyti

Ruste :4u: Tu tikras angelas :4u: Rainiukė :4u: Kai apsipras, atsiaugins kailiuką, pasirodykit.

Musmis ilgasnapis :wub: Tikrai labai mažo svorio.

Busiuk, rodykis dažniau, o tai visai apsikasei darbais.

Atsakyti

Imanoma Busy jei gerai eda, kaimynų Šelte 10kg sveria :) Koks jo ūgis? Mumis vijurkas  ir toks mažytis :)

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 03 25, 18:14)
<p>Imanoma Busy jei gerai eda, kaimynų Šelte 10kg sveria smile.gif Koks jo ūgis? Mumis vijurkas  ir toks mažytis smile.gif</p>

Lisiteja, stengsiuos. Va turiu telefone visu fotke, bet kunas nebeklauso. Ka tik lakuoti baigiau, o dar grycioi burdakas.

Sagyt, nezinau jo ugio niekad nematavau
Atsakyti