Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Va veislinis :D meilės protrūkiai tik per atstumą.  Glostyti akimis :)

DSC_2395-01.jpg

Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2017 04 08, 08:11)
<p>Geros kelionės ,Aist!
</p><p></p><p>Erode,kaip Nikutė naktelę pergyveno?
</p><p></p><p>Mergaitės ,o aš šiandien Diinkai šeimynėlę vešiu ( lyg jai mažai darbo būtų unsure.gif  unsure.gif ),ale gi griebiausi ,kaip šiaudo, o jos auksinė širdis atsakyt negali...
</p><p><em><strong>Prašom ,kas galite , pervesti savo 2% GPM pervesti "Dryžuotai laimei"</strong></em> wub.gif <b></b><i></i><u></u><sub></sub><sup></sup><strike></strike>
</p>

As galiu pervesti, bet jei gali surasyk koduka. Ryt ir pervesiu 4u.gif

Nikutes ziauriai gaila 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas. Kaip Nikutė laikosi?

Atsakyti

Labas rytas :4u: Tikrai įdomu kaip Nikutei naktis praėjo?

Šponkiut, veisliniai būna stabilūs, o šitie išmestukai būna tiek ir tiek vargelio matę.Nors negaliu skųstis, jau geri metai, kaip Moliukas iš pat ryto atneša rudą galvytę pasiglostyti.Kavą geriam kartu :rolleyes:Va ir dabar guli šalia, aš jį pajudinu, o jis murkuoja :wub:  0014a82781f4.jpg

Atsakyti

Lisiteja, matyt man nepakliuvo labai traumuotų išmestinukų per visas globas. Didžioji dalis globotinių buvo gerokai meilesni už maniškes. :) kai kurie būdavo visiškai šnypštaliukai, laukinukai, o po to persilaušdavo. :)

Atsakyti

Hipės stabilumas, tai, kad ji stabiliai baili :D

Atsakyti
Labas rytas

Kaip Nika? Erode, tau pati kaip?

O Torė tai nešpietna merga gi visk tik. Naktį ji pas Lauryną ant fotelio miega arba didžiajam ant sofos. Taip, kad nenusiskriaudžia pakampy tupėdama biggrin.gif Jau kelintą naktį ją taip randu, šiąnakt ir paglosčiau net :O
Atsakyti
Laba diena,

Perskaiciau apie Erodes beda. Sumezgiau spygas uz Nikute.

Magnuseli jau pasveikinau su pirkiniu asmeniskai, leksim vasara su vejeliu 4u.gif

Keliaujantiems graziu sauletu dienu. As irgi atostogauju, bet namie. Su Ozziu ir kitais pukiais 4u.gif

Atsakyti

Šitas dokumentinių gyvūnų bailumas man yra nesuprantamas.Va, neseniai pažystamas pirko retriverį su dokais, kaip priguli Tai šita kalytė bijo žmonių.Visiškai nesocializuotas gyvūnas.Dar sakyčiau veislės brokas, pigiau pardavė.O pasirodo be brokas, pinigus klojo kaip priklauso.Na, nesuvokiama. :oh: Juos ten kaip konvejeriu veisia, ar kaip?

Išvaliau rudas ausis, tai pasipiktinęs laukan išpūtė.Saulės nėra, šalta, tuoj pareis. :lol:

Ruste, pati matai, širdutė šyla, situacija taisosi. :4u: O jai jau siūliukai išimti?

Gal galima Torės foto?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 balandžio 2017 - 09:42

Sveikos  :4u: 

Nikutei -  :4u:  :4u:  ir laukau toliau kumščius  :4u: 

Magnuseli jau pasveikinau su pirkiniu asmeniskai, leksim vasara su vejeliu 4u.gif

Busiuk - o je, lėksma vasarą išsišiepusios  :D   :D  :D​ 

Atsakyti

Labas tinginiadienis,

Nikutei :4u: 

Zaiza bailė niekad nebuvo, bet meilumu irgi nepasižymėjo. Dabar, kai yra Mika, ji turbūt iš konkurencijos pasidarė meilesnė. Būna, kad ateina apie kojas pasitrinti. Net glostymą kartais pakenčia, nepritupia ir nebėga. Bet nesimėgauja tai tikrai. :D 

O Mika įvertino plačią mūsų namų teritoriją ir padarė dingau. Ateina naktį ant kojų pagulėti  ir vakarienės prie bliūdelių pakaulyti. Na, ir pasibaladoja naktį su Zaiza laiptais ir kitais paviršiais. Jei paryčiais randi lovoje ir glostai, tai murkia ir į rankas pati trinasi. Bet tik atsisėsk ar atsistok - Mikos nebėr.

Beje, dar apie Miką. Nusprendė vakar MB vonioj parelaksuot. Bet kai išlipo, atrodė pyktelėjęs, o ant grindų telkšojo bala. Istorija tokia: guli vyras vonioj. ŠITA! (piktai beda pirštu po vonia) išlenda iš po vonios ir ima įkyriai kniaukti. Vyras nenori šlapias lipt ir varvinti vandens, todėl kniaukimą praignoruoja. Ak štai kaip? Na, pats kaltas.... Mika ima šokinėti ant durų, iš kažkelinto karto, pasikabinusi letenomis ant rankenos, jas atsidaro. Atveria visu įmanomu platumu, išdidžiai apeina kelis ratus aplink miegamą. Tada grįžta atgal ir vėl palenda po vonia... :D Vyrui vis tiek tenka lipti uždaryti durų, nes miegamam pas mus šalta, langas praviras. Šįkart dėl viso pikto dar ir užsirakina. :D

O dar vakar ištraukiau Zaizai erkę. Pas mus kieme žolė trumpučiukė, lyg ir neturėtų būti. Bet penktadienį ta nenuorama patikrino ir kaimynų kiemus. Tai šansai didėja. Ta proga noriu paklausti: kas, jūsų nuomone, katei geriau, lašiukai ant sprando ar dirželis nuo erkių?

Atsakyti

Lapyna, aš tik už lašiukus.Bent saviškiams lašinu.Nes diržiuką gali pamesti, arba dar kur užsikabinti.Mano šunys jau nežinia kiek antkaklių pametė miške.

Po kastracijos šiek tiek gali pasikeisti būdas.Tada gyvūnai ir meilesni tampa, ir į šonus labiau plečiasi.

Atsakyti