Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ačiū, Aist už kepto sūrio receptuką. Šiandienos bandymas. Vaizdą gadina baklažanas, atrodo kaip sudeginta.Bet skonis buvo puikus. Kepimui ėmiau Zanavykų sūrį su prieskoniais, tik dar giliai suraižiau ir sutepiau čili padažiuku. Aštru ir labai skanu.

432ad0bfbe6d.jpg

Atsakyti
Šponkiuk, nieko šiandien neparašai, kaip tu jautiesi ?
Atsakyti

Laba,

Ainu eglutė  :blink:  :D 

Šponkiuk kaip tu ?

VRine ir Vėtra, prašom kuri nors pasikeisti avatarą  :D  :4u:   Vėtriuk, bet tik 2 katinai ? nesakau kad royalis geriausia, bet jis tikrai sąlyginia nebrangus....brita-o mano neėda jokio...tik mergos.. :D 

Viena akytė ir katytė praktiškai pasveiko...o kita, jau dvi akytės pūliuoja, nors lašinu į abi, maxitrolį jau nuo 27....nosytė užsikišus (antibus leidžiu) tempa kyla, paėda tik po vaistų nuo tempos...po gero pusvalandžio turėtų būt pas vetus, supilt turėtų viso ko ko šį ją.... blyn 1,5 mėn vargstu su šiais tik atsigauna ir vėl kas prilimpa..... 

sosiską vakar palikau vetkei, pastebėjo, kad limfmazgis padiodėjas, sakau dantukai jos taip sau, pasižiūrėjo žaizdelė, taigi dantų higienai užrašė, po darbo važiuoju pasiimt, neskambino reiškia viskas gerai...o taip neramu buvo, narkozė...

Atsakyti
SOS!!!

vilniuje ieskome zindancios kates 2 skotu kudikiams, jiems 1 para tuoj sueis, mama nesirupina atstumia ir urzgia ant ju ( jai atliktas cezaris ir pati tik dabar atsigauna)
labai pravers visi patarimai ir pagalba, dabar maitinu juos kates pieno misiniu kas 2- 2.5 val, laikau po lempa susuktus I adialus.bet aisku mamos meiles ir silumos tai neatstoja...
jei kas turite katyte zindancia, mano tel nr 868460864 arba bukit geri, parasykit AZ, kad nepraziopsociau zinutes.
Atsakyti

auksine pasidalinau FB ir GG įkėliau

Atsakyti

Diinka, te tau :4u:  už rūpesčius 

Atsakyti

Diinka  :4u: 

Mano šių metų pirma sniegakatė  :assa: 

IMG_5782.jpg

Atsakyti
Aist eglutė ir Ainu nuotykis pralinksmino biggrin.gif O sniegakatė iš vis dieviška wub.gif bigsmile.gif
Šiandien dėlionė antrą kart išrinkta, buvau suvyniojus ir pakišus po komoda..ha..visą reginčios akys, aštrūs nagučiai ir dėlionė vėl mėtosi po visą kambarį biggrin.gif
Diinka, kat greičiau visos ligos pas jus pasibaigtų 4u.gif
Šponkiuk, kaip gi sveikata??
Listėja, gražiai atrodo patiekalas ir visai vaizdo negadina baklažanai bigsmile.gif

Atsakyti

Aist, liuks kacka  :wub:  :super:

Mano senų laikų sniegakačiai  :rolleyes: 

1f9efffe256d36ba220ff72cfe639c0e897.jpg

Atsakyti

Vau, Erendira, čia tai jau profesionalūs sniegakačiai ir išdidus modelis pozuotojas Dyzius  :clap_1: 

Atsakyti

Bet žiūriu Ainu ( kaip ir Dyzelis) ant sniego atrodo ne visai balta(s), nu tokios truputį užskalbtos spalvos.  :) 

Atsakyti

Snieginiai katukai  :super:

O aš laukiu pirmadienio, kada ankščiausiai pas šeimos gydytoją galiu patekti. Skaudą ranką, dabar jau ir petį, ir pilvą. O turbūt nuo vaistų nuo skausmo plyšta galva. Naktį prakaituoju kaip kiaulė, dieną irgi išsirengusi su maike sėdėjau. Temp nėra. 

Pasimatavau spaudimą, tai normalus, tik aparatas vėl praneša apie pulso aritmiją (jau ne pirmą kartą)

P.S. Pavėluotai šiandien gavom savo žliaužtinukus, žiūrėjom Kalėdinio baliaus foto. Pasakė kur bus naujas ofisas ir kada kraustysimės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 04 sausio 2017 - 17:54